Картка Rozetka

Відгуки покупців про Каструля Ringel IQ Be Brave 5.5 л (IQ-2041-24)

Оцінка користувачів 2.83/5
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим. Місткість: 3.2

Маю багато різної продукції цієї торгової марки. Але ця кастрюля одне розчарування. Якість жахлива.
    Чорні цятки після першого використання, а розводи після другого.

Доброго дня, Олександре
      Дякуємо, що поділилися власним досвідом використання каструлі.
      Нам шкода що у Вас виникла така ситуація, проте можемо Вас запевнити що вся продукція Ringel IQ виготовляється з виключно якісних та безпечних матеріалів що відповідає усім стандартам якості, запропонованим законодавством до матеріалів, що знаходяться в тісному контакті з їжею.
      "Чорних цятки" які Ви описали могли з'явитися через використання води, яка містить певну кількість солей, різних домішок і частинки іржі. Що до розводів - рекомендуємо не нагрівати та не залишати посуд на вогні порожнім.
      У разі, якщо вищезазначені рекомендації дотримано й не було порушень згідно з правилами експлуатації посуду, стосовно повернення або обміну товару, просимо звернутися до продавця, через форму зворотного зв'язку.

• Наталя

Дуже сподобалась, має прикольний вигляд та дуже зручну і функціональну кришку. Саме кришка подобається понад усе. А завдяки силіконовим накладкам можна не хвилюватися, що обпечешся і легко переставляти каструлю. Функціонал задовольняє повністю.

Переваги:
    Зручна кришка та ручки, приємна акційна ціна
    Недоліки:
    з'явилось декілька темних крапочок на дні кастрюлі
  • Наталія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим. Місткість: 4.2

Після першого використання з‘явили доібні чорні крапки!!!
    Не звернула увагу на попередні відгуки і дарма.
    Нержавійка не якісна жах за такі кошти, я в шоці. І це не поодинокі випадки як пишуть менеджери магазину.
    Не Рекомендую

Недоліки:
    Не якісна сталь

Доброго дня, Наталіє.
      Дякуємо, що поділилися власним досвідом використання каструлі.
      Можемо Вас запевнити що вся продукція Ringel IQ виготовляється з виключно якісних та безпечних матеріалів що відповідає усім стандартам якості, запропонованим законодавством до матеріалів, що знаходяться в тісному контакті з їжею.
      Прояв плям які Ви описали може свідчити про те, що Ви використовуєте воду, яка містить певну кількість солей, різних домішок і дрібних частинок (частинки іржі).

• Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: Helga. Колір: Сталевий із сірим. Місткість: 3.2

Гарний якісний посуд з нержавіючої сталі.

Ручки та кришка з силіконовими вставками, зручні отвори для зливу води.
    Надійний відповідальний продавець.
    Дякую!

Переваги:
    Матеріал каструлі: високоякісна нержавіюча сталь
    Матеріал кришки: термостійке скло з силіконовим обідком.
    Надійний продавець!
    Недоліки:
    Для мене немає!
  • Елена Г***

Хорошая кастрюлька.

Переваги:
    Прорезиненная крышка и ручки
    Недоліки:
    Пока нет

Доброго дня! Дякуємо за відгук! Приємного користування продукцією RINGEL IQ!

• Микола П***

Абсолютна жахлива якість каструлі. Буквально тільки що розпакував її і поставив на плиту. Звичайну електронну. Як вже на дні з'явились якійсь незрозумілі плями. Не варто купляти взагалі

Переваги:
    Не встиг помітити
    Недоліки:
    Жахлива якість

Доброго дня, Миколо!
      Нам дуже шкода, що сталася така ситуація, для цього товару це абсолютно не властиво. Каструля виготовлена з якісної нержавіючої сталі , тому можемо припустити , що це заводський брак. Будемо працювати над відсутністю навіть таких поодиноких випадків. Дякуємо, що сповістили нас.

• Сына К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим. Місткість: 4.2

После первого использования дно пошло радужными пятнами и появились чёрные точки, как у многих, оставивших тут отзывы.
    "Представнику постачальника" - не пишите про перегрев или неправильную эксплуатацию. Вы что, действительно считаете, что у людей это единственная кастрюля, других нету, и они не знаю как пользоваться посудой?
    Интересно, что эти точки никак не ощущаются на ощупь, т.е. поверхность гладкая, но чёрная. Просто по фото выглядит будто это не полноценная нержавейка, а покрытие, которое слезло. В общем, если бы были альтернативы с похожей крышкой, то не брал бы, учитывая отзывы, а так взял, думал - пронесёт. Не пронесло.

• Денис Ю***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим. Місткість: 4.2

Чуть не задохнулся от задымления

На фото результат первой минуты на плите
    Плита индукционная
    Вонь, треск, такое впечатление что она вот вот лопнула бы

По визуально-тактильным ощущениям у кастрюли случился перегрев с отслоением чего-то похожего на лак или какое-то защитное покрытие

Переваги:
    Была красивой до первого использования
    Недоліки:
    Очень быстро закончилась
    (Ресурс 40сек-1мин)

Доброго дня, Денисе
      Дякуємо за звернення.
      Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.

Каструля Ringel IQ виготовлена з високоякісної харчової сталі. Посуд є абсолютно безпечним для використання та не містить лаку або інших шкідливих для здоров’я покриттів.
      Судячи з фото, було порушення правила експлуатації. Для уникнення подібних ситуацій ми радимо не нагрівати посуд, якщо в ньому відсутні продукти або вода – це може призвести до перегрівання і зміни кольору сталі, також уникайте пригоранню їжі до дна посуду.

• Каріна
    Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим. Місткість: 4.2

Взяла каструлю через силіконові накладки, бо так дуже зручно користуватись. задоволена покупкою все так як і очікувала

Переваги:
    хороша каструля

Дуже вдячні за відгук! Приємного користування продукцією RINGEL IQ!

• Альона
    Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим. Місткість: 3.2

Дуже задоволена каструлькою. Сподобалось що є мірна шкала в середині, та покриття ручок. Буду брати ще одну каструльку цієї серії. Це мвй улюблений бренд, вже маю 2 сковорідки та чайник і дуже задоволена якістю.

Переваги:
    якість, кришка з обідком, мірна шкала
    Недоліки:

Дуже вдячні за відгук! Приємного користування продукцією RINGEL IQ!

• Марія С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим. Місткість: 4.2

Після придбання такої самої кастрюлі (тільки меньшого розміру) вирішила придбати ще такий розмір. І це було чудове рішення. Тепер мені не потрібен інший посуд для приготування.. Тут все зручно, і кастрюля з розміткою всередині, і кришка з силіконовим обідком. А ще на обідку кришки є прорізи, для зручнішого використання. Це супер.

Переваги:
    Гарна якість
    Недоліки:
    Не виявила
  • Елена Е***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим. Місткість: 5.5

Собі купувала дещо меншу. Купила матусі на подарунок більшу - щоб нас частувала, коли в гості приїзджамо. Каже - такої каструлі в неї ще не було! Особливо подобаються ручки, обідок кришки (дуже щільно прилягає до стінок). Ну і ще вона, як ракета - готує, нагрівається, класно миється навіть вручну. Клас!

Переваги:
    Велика, швидко нагрівається, класно тримає тепло, гарна
    Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим. Місткість: 4.2

Дуже прикольна! Оптимальний, як на мене обєм. Ручки вочевидь добротно прикріплені - до цього багато проблем з цим мала з часом. Дуже швидко розігрівається на індукційці. І ну дуже довго теплою залишається.

Переваги:
    Яскрава сталь, капсульне дно, приємні ручки, підходить для індукції, довго не остигає
    Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим. Місткість: 3.2

Довго наважувалась - дуже рада, що нарешті зважилась. Не думала, що каструля може приносити заводоволення. А тут - ніби реально якийсь скарб на кухні. Дуже приємні ручки. А головне - швидко нагрівається, вода швидко закипає. І довго не остигає. З теперішними питаннями з енергоспоживанням - просто ТОП! Тримає тепло 3-4 години точно. Чоловіку обід не треба було розігрівати, хоча сварила вранці.Загалом - поки ані на хвильку не пожаліла про покупку.

Переваги:
    Класно нагрівається, дуже приємні ручки, щільний обідок
  • Марія С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим. Місткість: 3.2

Мені подобається все в цій кастрюлі. Гарна сталь, зручні ручки, які не нагріваються і дуже прикольна кришка з силіконовим обідком. А ще має позначки літражу всередині. Дуже зручно.

Переваги:
    Зручна та гарна
    Недоліки:
    Не виявила
  • Анастасія
    Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий із сірим. Місткість: 5.5

Кастуля якісна, дуже зручна кришка з перфорацією для зливу. Силіконові ручки не ковзяють та не нагріваються. Зручно що на кришку можна класти кухонні аксесуари, що б не бруднити поверхню.
    Задоволена цією серією, як каструлями так і ковшем.

Переваги:
    Якість, зручна кришка
    Недоліки:
    Не виявила