- Михайло Ш***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Купили павер у вересні, в січні батарея почала тримати 10хв(гірлянда діодна), спочатку тримало години 3/4. Потім вздулась батарея і сталась така історія. Фото прикріпляю.
Якість г***о, не раджу.- Переваги:
- Недоліки:
- якість
- Продавець Shopaholic
Доброго дня, перепрошуємо за прикру ситуацію. Можете надати фото для кращого розуміння даної проблеми?
- Мальвіна К***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Товар відповідає опису. Допомагає швидко зарядити телефон, тримає заряд, компактний. Рекомендую до покупки
- Переваги:
- Ціна, доставка, відповідність опису
- Недоліки:
- Не помітила
- Сергій Н***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Гарний павер, 2 чи 3 місяці активного користування і все працює
- Ли Е***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Отвратительное качество
Дешёвый пластик, торчащие острые ребра- Продавець Shopaholic
Доброго дня, перепрошуємо за неприємну ситуацію. Наш менеджер зв'яжеться для вирішення даної проблеми.
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Лежал около года, почти не использовали. Далее 6 месяцев активного пользования, и он "умер". Выдержал около 100 циклов заряда (не полного)…
- Переваги:
- Работал
- Недоліки:
- Слишком малый ресурс аккумулятора.
- Оксана Я***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Приїхав наполовину заряджений.
Перевірила, заряд пішов і на цьому все!
Виходить, якщо заряда залишається два ділення з чотирьох - далі не заряджає.- Продавець Shopaholic
Доброго дня
Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення ситуації. - Оксана Я***
Дякую, менеджер швидко зв'язався, зробила повернення, павер протестували і зробили заміну.
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: MyMobiLife. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Крутой павер! Три с половиной раза зарядил айфон. Даже не понимаю как это у него получилось
- Переваги:
- Качественный корпус.
- Недоліки:
- Не нашёл
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Все працює ОК. Приїхав повністю зарядженим.
На два повних заряди iPhone 7 (1960 mAh) витратив 2 з 4-х світлодіодних індикатори - це мало би відповідати приблизно половині ємності батареї.
Важливо! В комплект Не входить зарядний usb-кабель.- Переваги:
- Ціна/Якість
- Недоліки:
Хороший power bank, я вобщем доволен.
- Переваги:
- Реальная ёмкость соответствует описанию.
- Недоліки:
- Индикатор заряда работает не верно, 50% ёмкости уже отдал, а светится 3 светодиода. Когда остаётся 2, ёмкости в нём, процентов 20 - 30.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: NanoStorage. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Компактний, зручний, легкий повер банк, з коробки вже два рази зарядив телефон, але вже добу стоїть на зарядці, а до кінця зарядитися не може.
Може мені попався такий екземпляр, тому тільки 3 зірочки.- Переваги:
- Ціна, компактність.
- Недоліки:
- Нескінченна зарядка
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: KrokoDeal. Ємність батареї: 10000. Колір: Синій
Хороший повербанк, спасибо
- Продавець KrokoDeal
Дякуємо за відгук. Були б вдячні також за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення : )
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Можно брать, работает
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Пока нет
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: NanoStorage. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Небольшой,аккуратный, легенький и простой Power bank
- Наталья Д***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Нормальный пауэрбанк. По акционной цене подошел
- Переваги:
- Есть разъемы для разных зарядок
- Недоліки:
- Медленно заряжает
- Продавець Shopaholic
Дякуємо Вам за відгук
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: NanoStorage. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Доставка быстрая. Сегодня только забрала. Проверила. Все работает. Думаю не подведёт.
- Переваги:
- Маленький. Для женской сумочки самое то.
- Недоліки:
- Миколай Т***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Ємність батареї: 10000. Колір: Синій
Недорого i досить непогана мiць.
- Переваги:
- Цiна
- Продавець Gadget OFF
Миколай, дякуємо за відгук, приємного користування :)
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Отправили быстро,забрал в отделении новой почты на следующий день.
- Переваги:
- Заводской Китай,выглядит качественно,с коробки заряд был четыре точки,в комплектацию не входит кабель!За такую цену достойный товар!1
- Недоліки:
- Их нет
- Продавець Gadget OFF
Юрій, дякуємо за відгук, приємного користування :)
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: RondalPlus . Ємність батареї: 10000. Колір: Білий
Всё работает отлично
- Переваги:
- Быстрая доставка, с работой справляется хорошо
- Недоліки:
- Не обнаружено