Відгуки покупців про 4G LTE WiFi роутер NOVATEL Verizon MiFi 6620LTE | Швидкість до 150 Мбіт/с (Cat.4) | Акумулятор 4000 мАг | Виходи під антену | Підтримка до 10 пристроїв | Київстар, Лайфсел, Водафон

Оцінка користувачів 3.33/5
  • Олексій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: SMARTSTATE

В цілому нормально все подобається але погано працюють кнопки

Відгук від покупця. Продавець: SMARTSTATE

Роутер працює добре, але сталася проблема, якимось чином скинувся пароль вайфай, підкажіть як дізнатися пароль який стоїть за замовчуванням...сайт my.jetpack не працює,...по айпі не зайду все впирається в пароль.

• Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SMARTSTATE

Працює жахливо, пробував карти Лайф і Київстар, один км до вишки - ноль. Просив що мені потрібно для ЗСУ, підвели, на дзвінки не відповідає

Переваги:
    Не знаю
    Недоліки:
    Поганий зв'язок
    • Продавець  SMARTSTATE

Добрий день. З вами зв'язалась технічна підтримка.

До превеликого жалю, наші менеджери не мають особливих здатностей силою думки визначати яка саме частота (900/1800/2600МГц) буде працювати в тому чи іншому населеному пункті чи місцевості. Цей роутер підтримує тільки одну частоту, а саме 1800 МГц яка, як виявилось у Вас не працює. Це не можливо визначити ніяк окрім як тестуванням на місці. Ми, як і всі Українці поважаємо та пишаємось ЗСУ, проте менеджер не винен в питанні того що роутер не запрацював.

Вам було відправлено новий роутер на заміну, який сприймає всі частоти 900/1800/2600МГц

• Ігор Є***

Проблему вирішено, дякую.

Несправний роутер.

• Продавець  SMARTSTATE

Добрий день, Ігорю. Що саме не працює, роутер не включається, чи що? Мі були б дуже вдячні за трішки більшу інформацію. Очікуйте дзвінок від нашого технічного спеціаліста. Ми Допоможемо вирішити Ваше питання.