Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про 4G USB WiFi Модем ZTE MF 79 U LTE | Швидкість до 150 Мбіт/с (Cat.4) | Два виходи під антену | Підтримка до 10 пристроїв | Київстар, Лайфсел, Водафон

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Сергій Х***
    Відгук від покупця. Продавець: SMARTSTATE

Окрема вдячність засновнику та робітникам цього інтернет-магазину

А товар норм

• Продавець  SMARTSTATE

Дякуємо за такий теплий відгук та високу оцінку нашої роботи! Нам надзвичайно приємно чути такі теплі слова на адресу нашої команди. Раді, що ви залишилися задоволені товаром та сервісом. Дякуємо, що обрали нас. Гарного користування!

• Андрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: SMARTSTATE

Працюємо дуже непогано,але з антенами було б краще.

• Віталій М***
    Відгук від покупця. Продавець: SMARTSTATE

Працює. Дещо трішки довше підключається ніж попередній, але норм. Дякую продавцеві, що оперативно відправив, а також за те що замінили мені антенні перехідники, які я вибрав неправильні. але мінус в тому що, за ті ж гроші антенних перехідників які мають бути довжиною 25см, я отримав інші довжиною добре що може 10см. Але вони працюють і це добре.

Переваги:
    Працює, приймає сигнал норм, інколи бувають втрачає сигналу, але не часто, це мабуть особливість цієї моделі. Тому що це вже другий у мене, попередній прожив трішки більше двох років.
    Недоліки:
    Які недоліки за такі гроші. Працює і норм.
  • Богдан

Все ок

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: SMARTSTATE

Працюючий через раз модем. Погано ловить мережу й WiFi. Користувались місяць, не витримали, купили новий, бо цим не можливо користуватись.

Добрий день!

На жаль, протягом майже тижня нам не вдається до Вас ні додзвонитись ні дописатись в Вайбер та в інші месенджери.... для вирішення питання.

Ви отримали модем ще в травні. Чому раніше не звернулись до нашої технічної підтримки? Ми можемо налаштовувати ці модеми так щоб фіксувати частоту.... У Вашому випадку можем працює в авторежимі і скоріш за все у Вас навантажена частота на яку можем підключається. Як з Вами зв'язатись? Бо на відгук ви знайшли час та бажання, а поговорити з технічною підтримкою ні....

Ставтесь до відгуків відповідально, бо їх читають і інші люди!

• Олександр Я***
    Відгук від покупця. Продавець: SMARTSTATE

Перевірив на Лайфсел - працює непогано.Дякую.

Добрий день. Олександр!

Дякуємо за відгук!

• Дарина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: SMARTSTATE

Купувала модем під час тотальних проблем зі світлом після обстрілів свинособак. Зі своєю задачею порається, велику роль ще грає покриття оператора. В цілому девайс працює, інтернет є і wi-fi роздає

Переваги:
    Компактний, зручний у використанні, працює як модем і як wi-fi роутер, також можна вставити карту пам’яті - і буде ще й флешка :)
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  SMARTSTATE

Добрий день, Дарино! Дякуємо за відгук! Ми дуже раді що Ви залишились задоволені покупкою!

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: SMARTSTATE

При вимкненні світла мобільний інтернет зникає, коли є світло працює добре

Переваги:
    Працює відмінно від різних джерел живлення
    • Продавець  SMARTSTATE

Дорий день! Дякуємо за відгук

• Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: SMARTSTATE

В моєму випадку, навіть з додатковою антеною, пристрій не зміг надати адекватне з'єднання і кращого рівня сигналу, ніж на звичайному телефоні. Без антени, в умовах відключення світла, взагалі не зміг знайти мережу.

Трошки багована і неінтуїтивна адмін-панель, довелося робити хард-ресет, щоб сторінка вибору мережі почала працювати знову. Кнопка відключення від мережі просто не показується (здається, в автоматичному режимі), а налаштування можуть бути змінені лише при відключенні від мережі.

Перевірено у 2х квартирах в Києві в умовах відключення світла (і частково зі світлом) з типовим видом, де 2/3 кута огляду становлять перешкоди у вигляді інших будинків. Використовувались картки 3х різних операторів - найкраще працював з вежами Vodafone, були спроби підключитись до Київстару, а от з Lifecell модем завжди показував відсутність будь-якого сигналу і не знаходив жодної мережі.

Загалом пристрій працює, так чи інакше, і можливо комусь підійде краще. В моєму випадку, роздача wi-fi зі звичайного телефону в умовах блекауту була не гіршим варіантом і працювала більш стабільно (наскільки це можливо).

Переваги:
    Маленькі розміри. Можливість зробити точку доступу за допомогою звичайної банки. Роз'єми для зовнішньої антени.
    Недоліки:
    Місцями неінтуїтивна адмін-панель з багами. Без антени сигнал гірше, ніж на телефоні. В моєму випадку, не покращує зв'язок при відключеннях світла
    • Продавець  SMARTSTATE

• Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SMARTSTATE

Класний Wi-Fi модем, компактний, дійсно краще ловить мережу ніж смартфон.
    Працює як від розетки, так і від павер банку.
    Покупкою задоволений!

Переваги:
    Компактний, має 2 виходи під антену, мало споживає, легко підключається (можна завантажити додаток від ZTE).
    Недоліки:
    Поки не виявив.
    • Продавець  SMARTSTATE

• Тетяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SMARTSTATE

Зробили замовлення, отримали на наступний день. Все працює чудово!

Переваги:
    Працює з коробки, висока швидкість

• Анна В***
    Відгук від покупця. Продавець: SMARTSTATE

Зробила замовлення вчора, вже сьогоднi забрала замовлення, все працює з коробки, навiть лiтає.
    Особливо дякую за пiдбiр модему та розвiювання страхiв. Приємно було отримати картку з безлiмом у подарунок

Переваги:
    портативний, простий у викоританнi, швидкий

Доброго дня! Дякуємо!