Відгуки покупців про Ароматична свічка Turbota candles Дощ у Карпатах 145 г 9 см

Оцінка користувачів 4.5/5
на основі 4 відгуки
  • Вероніка
    Відгук від покупця. Продавець: Львівський Ремісник

Придбала 4 свічки різних ароматів, і була ще в колекції. Ось саме ця - найспецифічніша. Я дуже люблю аромати вологої землі, вологого дерева (деревні, як їх називають в парфумерії). Але тут ну дуууже на любителя. Раджу попередньо десь нюхнути. Навіть не знаю до якого підвиду віднести аромат. Але це щось між фужерними і квітковими. Може ще якась акватика солона. Але все дуже специфічно.
    У мене теж ця баночка просто стоїть.
    При доставці все було гарно запаковано, але саме ця свічка чимось витекла, якась рідина, і вся коробка пахла "Карпатами" і довелось свічки протерти.

• Продавець  Львівський Ремісник

Перепрошуємо за довгу відповідь! Справді, аромат дуже специфічний та реалістичний) Пропонуємо Вам обміняти цю свічку на будь-яку іншу із асортименту за наш рахунок

• Анжела Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Львівський Ремісник

Особисто мені Не сподобався запах, пахне наче сиростю та цвіллю, запах стійкий, тому просто стоїть для краси закритою)
    Але в цілому свічка якісна, хороший гніт, на довго вистачає, запах на всю кімнату
    маю таку ж з іншим ароматом задоволена на всі 100

Добрий день!
      Розуміємо, що вподобання в ароматах дуже індивідуальне, а запах цієї свічки досить специфічний та реалістичний)
      У нас діє гарантія на свічки, тому в такій ситуації без проблем обміняємо незапалену свічку за наш рахунок!

• Аня М***
    Відгук від покупця. Продавець: Львівський Ремісник

Купили 2 свічки в «Залізній крамниці» і закохались, багато купувала свічок, але ці, аромат не передати словами, 15 хвилин горіння свічки і вся квартира в цьому казковому ароматі, краще будь якого аромодифузора, це скарб

• Продавець  Львівський Ремісник

Дуже вам вдячні! Запалюйте та усміхайтесь)

• Дмитро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Львівський Ремісник

Чудовий аромат! Може трохи більш солодкий, ніж дощ у Карпатах :) але досить гармонійний та приємний, без різких нот.
    Окремо варто відзначити підхід виробника до упаковки свічки. Дійсно, зроблено із турботою!

Переваги:
    Приємний аромат
    Тривале горіння свічки
    Медитативне потріскування дерев'яного гніту
    Уважність виробника до деталей
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Львівський Ремісник

Вітаємо! Дуже дякуємо вам за відгук, надзвичайно стараємось!
      Запалюйте та усміхайтесь