- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250
Дуже сподобались стакани. Зручно використовувати.
- Переваги:
- Якісні та гарні стакани
- Недоліки:
- Не помічено
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250
Дуже класні
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 320
Прикольні кухлі, тільки отримали. Ще живі, далі буде видно.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Тамара В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 360
Якісні, гарно миються в посудомийці не втрачаючи прозорості
- Переваги:
- Довго тримають напій гарячим
- Світлана Ю***
У мене точно такий лак, і точно такий букет, у точно таких кольорах ))) Тільки ці чашки інші, я від Розетки брала. Вони класні )
- Юля К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250
Чудові стакани
- Переваги:
- З них пити одне задоволення
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Светлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250
Чашки чудові. Будь який напій пити з такої чашки одне задоволення. Користуюся майже місяць-жодних зауважень
- Переваги:
- Товсте скло, хороший розмір
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Анастасія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250
Дуже гарні
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250
Норм чашечки. Гарно запаковані. Рекомендую.
- Переваги:
- Якість - ціна
- Недоліки:
- Не знайшов
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 320
В первый день ок)
- Переваги:
- Красивые, лёгкие, не горячие и очень качественно упакованы)
- Недоліки:
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 320
Очень красивые и удобные стаканы.Выглядят круто.рекомендую к покупке.
- Переваги:
- Внешний вид.Качество.
- Недоліки:
- Екатерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 320
Чашки классные , стекло средней толщины , достаточно большой объём. Удобно держать в руке.
- Переваги:
- Качество , дизайн
- Недоліки:
- Пока нет
- Дмитрий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 320
Классные чашки, красивые и на ощупь прочные
- Переваги:
- Цена, качество, эстетика
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 320
Улюблені чашки
Але обʼєм стакану 300мл- Переваги:
- Гарні на вигляд, чудова якість
- Недоліки:
- Не знайшла
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 320
Стаканами цього виробника користуємось, функції свої виконують, а ці замовив через те, що розвалив свій! І Єдина рекомендація для покупців, щоб стакан чи кружку ставили на стіл, а не на диван! Так як поки він летів на підлогу я в думках відтирав ковра, і паралельно замовляв ці стакани по акції!) Стакани та Розетку рекомендую!
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 320
Чашки радують око)))
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250
Чудові чашки! Пити з таких справжнє задоволення)
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250
Чудові стакани під капучіно. Стильні і зручні. Хорошої якості.
- Переваги:
- Стильні
- Недоліки:
- Поки не виявила
Представник брендуДякуємо за вибір нашого бренду та відгук!
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250
Красиві, практичні стакани. Прийшла за ними вдруге з метою збільшення набору)
- Переваги:
- Не обпікає руки гарячий напій, повільно остиває, класний дизайн
- Недоліки:
- Не виявила
- Оля К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250
Покупаем уже не первый раз, стаканы качественные, после посудомойки не мутнеют, температуру держат.
- Алёна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 320
Мои любимые чашки-стаканы. Уже несколько месяцев пользуюсь и получаю эстетическое удовольствие. И чашку можно держать в руках даже когда там кипяток, рукам не горячо.
- Переваги:
- Крепкие
- Недоліки:
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250
Чудові чашечки, гарні, якісно зроблені, приємні і зручні в використанні, легко миються. Раджу)
- Марта Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 320
Будь який напій виглядає в цих чашках дуже гарно. Зроблені якісно, не є гарячі на дотик з налитим гарячим напоєм, зручно тримати в руці
- Переваги:
- Якість, вигляд, ціна
- Недоліки:
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250
Беремо вже не перший раз. Гарні стакани. Приємні в руці. Естетичні.
- Переваги:
- Вигляд
Якість
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 360
Просто обожаю эти стаканы. В них так приятно пить кофе по утрам
- Переваги:
- Стенки не горячие, очень красивые
- Недоліки:
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 360
Классные чашки. Качественные и удобные
- Переваги:
- Не греются, отлично смотрятся
- Недоліки:
- Юлия Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 360
Стакани бомба , одне задоволення у користуванні
- Переваги:
- Гарні
- Недоліки:
- Скло дуже тоненьке , цікаво вони не так швидко будуть битись як і Luminarc, чи це звичайне скло?)
- Василь Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 320
Взял, распаковал. Пока что нравится)
- Переваги:
- Выглядит красиво, хорошая упаковка
- Недоліки:
- Наверное цена
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250
супер
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 320
Приятные и красивые чашки, легкие. Напиток горячий, а стенки снаружи теплые. Было страшно первый раз наливать кипяток, думаю, еще несколько раз точно страшно будет.
- Переваги:
- Красивые, держат тепло внутри, а снаружи теплая.
- Виктория
Вы их мыли в посудомойке или вручную, вода внутрь попадает или нет?
На дне стакана есть дырочка?
- Yuliya B***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250
Отличные стаканы, давно хотела такие купить. Держать не горячо. Красивые и удобные
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250
Чудові чашечки радують дорогих людей!
- Переваги:
- Хороше скло, якісні
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250
Покупала на подарок, пришли хорошо упакованные . Очень миленькие стаканчики . Дома пользуюсь подобными чашками этой же фирмы, всё отлично . Ещё вот и такие стаканчики себе заказала, вот жду посылочку.
- Переваги:
- красивые, компактные
- Недоліки:
- пока не обнаружены
- Лилия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 320
Классные стаканы, стильные и удобные
- Переваги:
- Не так быстро остывает содержимое из-за двойных стенок
- Оксана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250
Чашки дуже класні!
- Переваги:
- Стильні
- Недоліки:
- NataliВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 360
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250
Уже не впервые пользуемся стаканами с двойным дном. Сегодня забрали заказ и были удивлены - качество нам понравилось, действительно, крутые стаканы!