Картка Rozetka

Відгуки покупців про Вентиль до газових балонів GS-0005, GS-0008 та горілок INTERTOOL GS-0009

Оцінка користувачів 3.67/5
  • Відгуки про товар продавця Містер Tools
  • Андрій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Містер Tools

Цеж який цинічний цей продавець, що має наглість отак брехати. Ось що мені відповіли " Андрій, вітаю. Служба контролю якості товарів компанії Інтерут, надала на основі Вашого відео нам інформацію, і там чітко вказана причина поломки - " Спроба заправки балона при закритому вентилі". При заправці вентиль має бути повністю відкритиий щоб не пререкривати отвір в сам балон. В іншому випадку клапан скиду під шаденим тиском не встигає випускати надлишок газу і цей тиск повністю руйнує всю герметичнисть в напряску регулятора. " У наглу робить із клієнтів дурнів !
    І це ще раз підтверджує що цей продавець шарлотан ! НЕ РЕКОМЕНДУЮ !

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Не працює
  • Андрій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Містер Tools

Не ведеться на тих аферістів
    Купив у них цей кран ( вентель ) прийшов швидко, заплатив за доставку, заплатив за встановлення, приїхав заправляти, а кран травить газ. Зв'язався продавцом, продавець запросив зняти відео як воно пропускає, поїхав на заправку, зняв відео, відправив продавцю, продавець мовчить Справа не в грошах, а у втраченому часі ! Купляйте там, де є гарантія!

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Новий кран пропускає газ!
    • Продавець  Містер Tools

• Дмитрий

Проблему вирішено

Не рекомендую. Одразу на заправці виявив,що винтель пускає. Товар разом з доставкою вийшов біля 400грн, заправка газу який прийшлося випустити у повітря - 200 грн... Зв'язався з продавцем відповіли,що це мої проблеми і нічим допомогти не можуть

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Вказав вище.
    • Дмитрий

Не вирішено

Експерт маркетплейс

Добрий день, Дмитро!

Позначка "Проблему вирішено" була проставлена помилково. Ми прибрали її, а також додатково повідомили продавця про необхідність зв'язатись з Вами по ситуації.

З повагою, Експерт маркетплейс

• Вадим М***
    Відгук від покупця. Продавець: NS GROUP

На вигляд нормальні. Якість перевіриться трошки пізніше

• Дмитрий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: FTC-GROUP

Обычный вентель. Пришёл быстро.

Переваги:
    Все работает