Відгуки покупців про Кружка Lefard Лимон 858-0062 550 мл

Оцінка користувачів 5/5
  • Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Білий. Об'єм: 550

Мені сподобалась

• Тетяна П***

Давно вже придбала цей кухоль. Користуюсь із задоволенням.

• Василий Ч***

повторный заказ пришол без притензий, очень доволен приобретением

Переваги:
    красивая удобная
    Недоліки:
    попадается брак (щербинка)
  • Василий Ч***

кухоль гарний але прийшов "коцнутий" по обідку, відмовився, буду замовляти ще, може пощастить

Переваги:
    гарний
    Недоліки:
    надщерблений
  • Ирина В***

Гарний кухоль, як на фото . Брала на подарунок ще з квітковим принтом . Всі задоволені

Переваги:
    Гарний, місткий. Якість
  • Ирина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Відбудуй. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Різнобарвний. Об'єм: 550

Очень красивая кружка.
    Любимица наша )

Переваги:
    Красивая форма, большая любимая керамика .
  • Олена П***

Дуже красива