- Рыбицкая М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Едина перевага, заради чого куплялася ця пателя - зза чавуна. Незрозуміло, чи є там антипригарне покриття, або нема. Чимось чорним зсередини воно вкрите, але чим - незрозуміло. Друге: такого недолугого руків'я я ще в житті не бачила. Якщо куплятимете, незабаром зрозумієте про що я кажу. Затягнула гвинта на максимум, але опісля першої ж жарки, дерево навкруги винта стало потороху вигаряти, отже руків'я почало теліпатися. На важкому чавуні, розумієте?
Не дивлячись усі на недоліки, якщо затягну, й воно буде знову теліпатися після готування, просто зніму його, та й буду користуватися як жаровнею.- Переваги:
- справжня важка чавунна пательня
- Недоліки:
- конструкція руків'я зроблена вкрай погано, до того ж з затонкого дерева замість темостійкого пластику
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сковорода супер. Не нарікайте на іржу - почитайте як користуватися чавунним посудом. Курча тапака, стейки на ній виходять чудові. На звичайній сковороді так не виходить. Поціновувачам чавунного посуду рекомендую. Питань до якості взагалі нема.
- Переваги:
- Чавун
- Недоліки:
- Константин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Купил, помыл просто водой, протер насухо - сразу появился рыжий налет порошок, похожий на ржавчину. Это нормально?
Представник постачальникаДоброго дня, для того, чтобы после первичной обработки не появилась ржавчина - рекомендуется обжечь посуду на слабом огне , до того момента как исчезнет вода на сковороде и смазать тонким слоем растительного масла всю посуду (например салфеткой или губкой). Ржавчину можно убрать с помощью стального кухонного скребка. После смажьте сковороду тонким слоем масла и погрузите вашу посуду в духовую печь на 1 час при температуре 230-260 градусов. Готово! Пользуйтесь с удовольствием!
- Иван П***Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
На картинке круглая, а в описании написано квадратная
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.