Відгуки покупців про Мікрофон подвійний, петличний, бездротовий FG N3 Чорний для телефона iPhone(lightning)/USB-C із зарядним кейсом (N3- lightning)
- Кузьменко А***Відгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний
Купляла для роботи, часто потрібно було записувати в шумних місцях, до цього мала інші мікрофони, але цей найкращий. Довго тримає, подавляє шуми, компактний. Є якісь функції з якими я навіть не розібралась, бо було достатньо базових налаштувань.
- Переваги:
- Якісний звук, шумоприглушення
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний
Задоволений
- Переваги:
- Довго працює і є шумодав
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний
Дуже задоволений роботою даного мікрофона, зручно користуватись, стильно виглядає, голос записує досить якісно, шумоподавлення працює дуже добре. Дякую продавцю за оперативну доставку
- Переваги:
- Якість запису
- Недоліки:
- Не виявив
- Поліна П***Відгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний
Мікрофон зламався ще на гарантії. Я писала продавцю, обіцяли вирішити питання. З того часу вже пройшло декілька місяців. (Зламався адаптер, який потрібно підключити до телефону)
Питання так і не вирішене.- Продавець FINEGOODS
Поліна, дякуємо вам за зворотній звʼязок, ми проносим вибачення за затримку з вирішенням вашого питання, але на те були обьективні причини, про які ми вас інформували, ми завжди дотримуємось своїх обіцянок і відповідаємо за гарантійне супроводження наших товарів, передатчик вам вже надіслали, сподіваємось що ви обьективно надасте фідбек, і будете писати відгук не лише в ситуаціях коли щось трапляється негативне, а і коли ви просто задоволені продуктом) Гарного Вам дня
- Поліна П***
Адаптер надіслали, причому доволі швидко, наразі все працює.
Раджу продавцю більш професійно вирішувати подібні питання.
- Вадим Ж***Відгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний
Чудові мікрофони за такі гроші. Повнісю закривають мої потреби в якості отриманого матеріалу. Заряд тримають довго, записуємо випуски по 1й годині - вистачає повнісю.
+ була потреба в третьому мікрофоні, продавець відправив щоб спробувати окремо один додатковий мікрофон. (Наперед скажу - три мікрофона до одного приймача одночасно підключити не можна, нажаль), але обслуговування на висоті. Дякую.
Якість звуку можна послухати на відео))- Переваги:
- Ціна, якість, обслуговування.
- Недоліки:
- Не знайшов
- ОстапВідгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний
Чудовий мікрофон
- Переваги:
- все працює супер
- Наталія Х***Відгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний
Менеджер відповів на всі мої запитання, товар надіслали у той же день, а вже наступного забрала замовлення. Все працює, usb робочий, також надали гарантію на 6 місяців, дуже задоволена покупкою.
- Переваги:
- Швидке реагування, терміни доставки, наявність гарантії та чеку
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний
Непоганий мікрофон за свою ціну
- Переваги:
- ціна якість
- Недоліки:
- присутнє ехо при одному з увімкнутих налаштувань, але це я можливо ще не
розібрався що до чого
- Вероника Ф***Відгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний
Мікрофон чудовий і зручний, як на свою вартість. Для початківців це взагалі щось неймовірне. Звук пише добре.
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний
Можу сміло рекомендувати данний мікрофон для використання, користуюсь ним вже більше ніж півроку, все чудово працює, звук записує чисто, користуватись дуже легко, є з чим порівняти як з дешевших так і з дорожчими мікрофонами, бо користуюсь данними приладами дуже часто
- Переваги:
- Співвідношення ціна-якісь
- Гуцалюк В***Відгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний
нікому не раджу купляти це дешеве китайське Г, краще купіть один раз але щось толкове, звук просто жахливий, тримаєш заблизько фонить, трошки далі -вже пропадає, навіть якщо ідеально вловити відстань то звук все рівно треба потім редагувати ще в програмах обробки, суцільне розчарування, не рекомендую!
- Переваги:
- Недоліки:
- сама система суцільний недолік
- Продавець FINEGOODS
Віталій, дякуємо вам за зворотній звязок, дуже шкода, що вам не вдалось розібратись, як працювати з данним мікрофоном, що дуже дивно. Ваш відгук схожий на відгук конкурента, який продає дорогі мікрофони. Бо якщо бути чесним і обьективним, то данні мікрофни мають дуже дальній сигнал, ми самі тестили до 30м, все працює відмінно. Звичайно дорогі мікрофони за 15-20т можуть бути кращі, але данний мікрофон для старту за такі кошти дуже хороший вибір тим паче він має стильний дизайн, не потребує ніяких додаткових налаштувань, потужну встроєну батерею, яка тримає близько 2 годин безперервного запису.
- Алєвтіна О***Відгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний
Непогані мікрофони для старту, однак стало неприємно, що один з них має пласкіший звук.
- Переваги:
- Непогана ціна та якість для початку
- Недоліки:
- Один мікрофон трохи гірше за інший у записі звуку
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний
Зручний у використанні
- Переваги:
- Хороший звук, чудово тримає заряд
- Маргарита Н***Відгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний
Чудово працює
- Валентина М***Відгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний
користуємось вже 2 місяці, задоволені
- Переваги:
- все подобається
- Продавець FINEGOODS
Дуже дякуєм Вам за зворотній зв"язок) Бажаємо Вам і надалі вдалих покупок)
- Леся Н***Відгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний
Мікрофонами задоволена на 100%. Робили запис в спортзалі, де дуже шумно. Запис звуку чистий, сторонні шуми взагалі не чути. Вже записувала десь біля 10 годин запису, але батарея показує ще 83% заряду. Дуже рекомендую!
- Переваги:
- Чистий звук, поглинає шуми, аккумулятор гарно тримає зарядку
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний
Все супер, швидко замінили на роз'єм з type-c, дякую!
- Юля К***Відгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний
Класний мікрофон,вже пройшов тест-драйв на зйомці. Гарний чистий звук
- Эдуард З***Відгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний
Вчасно, оперативно, вічливо...
Велике дякую. Приємно працювати!- Переваги:
- Компактні, гарна якість, в комплекті 2 мікрофона...
- Недоліки:
- Недоліків не знайшов, задоволений якістю...
- Марина Ш***Відгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний
Усе супер.