Відгуки покупців про Наповнювач Lucky Pet бентонітовий з ароматом лаванди, средня гранула (1,5 - 2,5 мм), 5 кг

Оцінка користувачів 4/5
  • Андрій Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5

Ну такоє

Переваги:
    Недоліки:
    Погано комкується

Дякуємо, що повідомили.
      Ваші зауваження ми обов’язково передамо виробнику товару.
      Приносимо наші вибачення!

• Альона

Берём не в первый раз,хороший наполнитель,но несколько раз приходил рваный,его конечно перемотали пленкой,но всё же.

Нам дуже шкода, що ми Вас засмутили.
      На жаль, іноді товари отримують пошкодження при транспортуванні.
      Дякуємо, що повідомили, обов’язково з цим розберемося, щоб не допустити такої ситуації у майбутньому.
      Приносимо наші вибачення!

• Ольга С***

• Ірина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага 1 пакування: 15

Все чудово. Дякую.

Дуже дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого товару!

• Світлана Г***

• Антон Л***

Мне не понравится , запахи не задерживает .

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Не то , сколько брал от других фирм бентонитовый , этот не подошел

• Андрій М***

Гарний серед дешевих, раніше мурку синю брав, споганилась, перепробував різні, цей подобається, вже пів року

Переваги:
    Серед дешевих, топ

Дуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!

• Наталья С***

Отличный песок не пылит неплохо комкуется. Кот доволен.

Переваги:
    Не пылит

• Андрій М***

Все супер,мілкий маже як пісок, грудкується

• Світлана Г***

Беру постоянно хороший пісок.

• Віктор

Наповнювач середній добре комкується, вбирає вологу і нейтралізує запахи. Економічний і зручний у використанні. Рекомендую!

Переваги:
    вбирає вологу і нейтралізує запахи

• Людмила Д***

Товар дрібний, хоча пишуть що нормальний. Хоча мені і в зеленій упаковці подобається. І саме такий розмір мені дуже підходить! Беру не вперше. Вірніше вперше у цього виробника, бо якість і ціна цього піска крутезні тут. Доставка і сервіс чудові. Рекомендую!

Дякуємо вам за вибір нашого товару та високу оцінку!

• Віталій Д***

Поганий наповнювач
    Важко прибирати
    Швидко витрачається, через те що треба багато викидати

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    не комкується

Дякуємо, що повідомили.
      Ваші зауваження ми обов’язково передамо на виробництво товару.

• Інна

Взяла перший раз, більше не візьму - наповнювач абсолютно ніякий. Майже не грудкується - грудочка ніби й утворюється але при незначному наклоні лотка (при прибиранні) зразу ж розсипається, що дуже ускладнює процес видалення брудного наповнювача, запахи теж вбирає не дуже. Не знаю за що тут платити гроші. З таким успіхом можна купити звичайний річковий пісок - толк однаковий, тільки дешевше вийде. Шкодую, що відразу взяла 4 пакети, але вже як є.
    Сподіваюсь, хоч дрібний мене порадує більше, бо його я теж взяла, щоб спробувати На нього напишу відгук пізніше

Переваги:
    Недоліки:
    Самі недоліки

Нам дуже шкода, що вам не підійшов наповнювач.Ваші зауваження ми обов'язково передамо виробнику, задля покращення якості даного товару.

• Людмила К***

Не рекомендую нікому даний наповнювач. Не комкується взагалі.

Переваги:
    Недоліки:
    Взагалі не комкується
  • Інесса Я***

Гарний пісок, краще ніж середній

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    За таку ціну відсутні

• Гарастовська А***

Хороший наповнювач

• Ліля Я***

Хороший, не дорогий,котикам подобається

Переваги:
    Гарно грудкується,не залишає запахів
  • Наталія С***

Як завжди швидка доставка, мій котик Дякує.

Дякуємо за вибір нашого бренду та залишений відгук!

• Алина М***

Беру этот наполнитель не первый раз, была довольна. Последний раз пришел темный и комкуется хуже. Теперь заказала у другого продавца и другой фирмы.

Дякуємо, що повідомили.
      Ваші зауваження ми обов’язково передамо на виробництво.

• Кетрин К***

Наповнювач виконує свої функції. Запаху від кошачих випорожнень немає.

• Ганна К***

Отличный вариант, очень хорошо впитывает и совсем нет запаха

Дуже дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого товару!

• Руслан К***

Беру вже не перший раз. Гарна ціна та якість.

• Ирина

Замовила перший раз і не помилилась. Для своєї цінової категорії дуже добрий наповнювач. Комкається, прибирає запах.

Переваги:
    Ціна, прибирання запахів, комкання
    Недоліки:
    Не помітила

Дякуємо за вибір нашого бренду та залишений відгук!

• Анна

Котикам подобається
    Шкребуться із задоволенням!

Дуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!

• Роман К***

Якість незадовільна. Не комкується.

Переваги:
    Недоліки:
    Не комкується

Нам дуже шкода, що ми Вас засмутили.

• Игорь П***

Нормальный наполнитель.

Дякуємо вам за покупку та залишений відгук!

• Алла Г***

Якість відповідає ціні. За такі гроші чудовий наповнювач. Не пилить. Коту подобається.

Недоліки:
    погано комкується

Дякуємо вам за вибір нашого товару та високу оцінку!

• Андрій Ш***

Пилить ще й як, після того як кот сходе і погребеться, включить фонарик і побачите, як не пилить)

Андрій, дякуємо за відгук! Дуже прикро, що наповнювач не виправдав Ваших сподівань. Бентонітові наповнювачі, справді мають таку властивість як пильність, в зв'язку з тим, що це природній матеріал.

• Виталий Д***

Середньої якості. Не комкується. Запах вбирає непогано.

Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук!

Дякуємо вам за покупку та залишений відгук! Ваші зауваження ми обов’язково передамо виробнику товару.

• Андрій Ш***

Комкується лише з дрібною фракцією

• Олена Ш***

Запах не вбирає,не комкується , більше не куплю.

Переваги:
    Немає пилу
    Недоліки:
    Не комкується ,запах не вбирає
    • Андрій Ш***

Комкується лише з дрібними гранулами. Пилить ще й як

• Яна

Ни о чем. Кое-как комкуется, но комок не достать- рассыпается. Если кот хорошо загребает, то и вовсе нет комков. Запах мочи не удерживает, а ещё и добавляет вони за счёт самого серного запаха наполнителя.

Переваги:
    Не такой шумный как древесный
    Недоліки:
    Большой расход, не удерживает запах, свой сильный специфический запах, нормально не комкуется

Дякуємо, що повідомили.
      Ваші зауваження ми обов’язково передамо виробнику товару.

• Неля Ш***

Гарний наповнювач за таку ціну.

• Олена М***

Цена соответствует качеству. Пользоваться можно.

• Ганна К***

Ціна якість ідеальне співвідношення

Переваги:
    Недоліки:
    Трохи липкий, лишається на лапах
  • Ольга К***

Пісок хороший, гарно комкується, досить дрібний

• Еленчук А***

Очень понравился после древесного , хорошо держит запах , и меньше его кошка разбрасывает вокруг, еще и по такой скидке вообще супер

Переваги:
    Держит запах отлично