- Андрій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Ну такоє
- Переваги:
- Недоліки:
- Погано комкується
Представник постачальникаДякуємо, що повідомили.
Ваші зауваження ми обов’язково передамо виробнику товару.
Приносимо наші вибачення!
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Берём не в первый раз,хороший наполнитель,но несколько раз приходил рваный,его конечно перемотали пленкой,но всё же.
Представник постачальникаНам дуже шкода, що ми Вас засмутили.
На жаль, іноді товари отримують пошкодження при транспортуванні.
Дякуємо, що повідомили, обов’язково з цим розберемося, щоб не допустити такої ситуації у майбутньому.
Приносимо наші вибачення!
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Не комкується
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага 1 пакування: 15
Все чудово. Дякую.
Представник постачальникаДуже дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого товару!
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Антон Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Мне не понравится , запахи не задерживает .
- Переваги:
- Недоліки:
- Не то , сколько брал от других фирм бентонитовый , этот не подошел
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Гарний серед дешевих, раніше мурку синю брав, споганилась, перепробував різні, цей подобається, вже пів року
- Переваги:
- Серед дешевих, топ
Представник постачальникаДуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Отличный песок не пылит неплохо комкуется. Кот доволен.
- Переваги:
- Не пылит
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
Все супер,мілкий маже як пісок, грудкується
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
Беру постоянно хороший пісок.
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Наповнювач середній добре комкується, вбирає вологу і нейтралізує запахи. Економічний і зручний у використанні. Рекомендую!
- Переваги:
- вбирає вологу і нейтралізує запахи
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Товар дрібний, хоча пишуть що нормальний. Хоча мені і в зеленій упаковці подобається. І саме такий розмір мені дуже підходить! Беру не вперше. Вірніше вперше у цього виробника, бо якість і ціна цього піска крутезні тут. Доставка і сервіс чудові. Рекомендую!
Представник постачальникаДякуємо вам за вибір нашого товару та високу оцінку!
- Віталій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Поганий наповнювач
Не комкується
Важко прибирати
Швидко витрачається, через те що треба багато викидати- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- не комкується
Представник постачальникаДякуємо, що повідомили.
Ваші зауваження ми обов’язково передамо на виробництво товару.
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Взяла перший раз, більше не візьму - наповнювач абсолютно ніякий. Майже не грудкується - грудочка ніби й утворюється але при незначному наклоні лотка (при прибиранні) зразу ж розсипається, що дуже ускладнює процес видалення брудного наповнювача, запахи теж вбирає не дуже. Не знаю за що тут платити гроші. З таким успіхом можна купити звичайний річковий пісок - толк однаковий, тільки дешевше вийде. Шкодую, що відразу взяла 4 пакети, але вже як є.
Сподіваюсь, хоч дрібний мене порадує більше, бо його я теж взяла, щоб спробувати На нього напишу відгук пізніше- Переваги:
- Недоліки:
- Самі недоліки
Представник постачальникаНам дуже шкода, що вам не підійшов наповнювач.Ваші зауваження ми обов'язково передамо виробнику, задля покращення якості даного товару.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Не рекомендую нікому даний наповнювач. Не комкується взагалі.
- Переваги:
- Недоліки:
- Взагалі не комкується
- Інесса Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Гарний пісок, краще ніж середній
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- За таку ціну відсутні
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Гарастовська А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Хороший наповнювач
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Ліля Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Хороший, не дорогий,котикам подобається
- Переваги:
- Гарно грудкується,не залишає запахів
- Недоліки:
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Як завжди швидка доставка, мій котик Дякує.
Представник постачальникаДякуємо за вибір нашого бренду та залишений відгук!
- Алина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Беру этот наполнитель не первый раз, была довольна. Последний раз пришел темный и комкуется хуже. Теперь заказала у другого продавца и другой фирмы.
Представник постачальникаДякуємо, що повідомили.
Ваші зауваження ми обов’язково передамо на виробництво.
- Кетрин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Наповнювач виконує свої функції. Запаху від кошачих випорожнень немає.
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Отличный вариант, очень хорошо впитывает и совсем нет запаха
Представник постачальникаДуже дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого товару!
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Беру вже не перший раз. Гарна ціна та якість.
- Недоліки:
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Замовила перший раз і не помилилась. Для своєї цінової категорії дуже добрий наповнювач. Комкається, прибирає запах.
- Переваги:
- Ціна, прибирання запахів, комкання
- Недоліки:
- Не помітила
Представник постачальникаДякуємо за вибір нашого бренду та залишений відгук!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Котикам подобається
Шкребуться із задоволенням!
Представник постачальникаДуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Якість незадовільна. Не комкується.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не комкується
Представник постачальникаНам дуже шкода, що ми Вас засмутили.
- Игорь П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Нормальный наполнитель.
Представник постачальникаДякуємо вам за покупку та залишений відгук!
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Якість відповідає ціні. За такі гроші чудовий наповнювач. Не пилить. Коту подобається.
- Недоліки:
- погано комкується
Представник постачальникаДякуємо вам за вибір нашого товару та високу оцінку!
- Андрій Ш***
Пилить ще й як, після того як кот сходе і погребеться, включить фонарик і побачите, як не пилить)
Представник постачальникаАндрій, дякуємо за відгук! Дуже прикро, що наповнювач не виправдав Ваших сподівань. Бентонітові наповнювачі, справді мають таку властивість як пильність, в зв'язку з тим, що це природній матеріал.
- Виталий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Середньої якості. Не комкується. Запах вбирає непогано.
Представник постачальникаДякуємо Вам за покупку та залишений відгук!
Представник постачальникаДякуємо вам за покупку та залишений відгук! Ваші зауваження ми обов’язково передамо виробнику товару.
- Андрій Ш***
Комкується лише з дрібною фракцією
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Запах не вбирає,не комкується , більше не куплю.
- Переваги:
- Немає пилу
- Недоліки:
- Не комкується ,запах не вбирає
- Андрій Ш***
Комкується лише з дрібними гранулами. Пилить ще й як
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Ни о чем. Кое-как комкуется, но комок не достать- рассыпается. Если кот хорошо загребает, то и вовсе нет комков. Запах мочи не удерживает, а ещё и добавляет вони за счёт самого серного запаха наполнителя.
- Переваги:
- Не такой шумный как древесный
- Недоліки:
- Большой расход, не удерживает запах, свой сильный специфический запах, нормально не комкуется
Представник постачальникаДякуємо, що повідомили.
Ваші зауваження ми обов’язково передамо виробнику товару.
- Неля Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Гарний наповнювач за таку ціну.
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Цена соответствует качеству. Пользоваться можно.
Ціна якість ідеальне співвідношення
- Переваги:
- Недоліки:
- Трохи липкий, лишається на лапах
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Пісок хороший, гарно комкується, досить дрібний
- Еленчук А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага 1 пакування: 15
Очень понравился после древесного , хорошо держит запах , и меньше его кошка разбрасывает вокруг, еще и по такой скидке вообще супер
- Переваги:
- Держит запах отлично