Відгуки покупців про Веб камера Q-T120 ANDOWL HD 1280х720 Чорна із вбудованим мікрофоном для комп'ютера ноутбука кріплення на прищепці
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: InTrend
Проблему вирішено
Камера не працює
- Переваги:
- Недоліки:
- Неякісний товар
- Продавець InTrend
Доброго дня, Сергій! Наш менеджер вже звязалась з Вами для врегклювання данного питання - очікуємо надходження камери в наш сервісний центр для діагностики
- Назарій К***Відгук від покупця. Продавець: InTrend
Камера хороша, відповідає зазначеним параметрам, має чесні 1280х720. Кольоропередача мені сподобалась, додаю фото з веб кам тесту. Робилось при звичайному світлі з вікна в день в пасмурну погоду. Підійде не тільки дитині для дистанційного навчання а й мені) Дякую продавцю, порадували!
- Продавець InTrend
Добрий день, Назарій! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!)
- Елена З***Відгук від покупця. Продавець: InTrend
Камера хорошая, для удаленки супер.
- Продавець InTrend
Добрий день, Елена! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!)
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: InTrend
Камерой очень доволен, полностью соответствует описанию. При очень доступной цене - картинка более чем хорошая, цвета насыщеные и яркие. Рекомендую!
- Продавець InTrend
Добрий день, Роман! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!)