Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Веб камера Q-T120 ANDOWL HD 1280х720 Чорна із вбудованим мікрофоном для комп'ютера ноутбука кріплення на прищепці

Оцінка користувачів 4/5
на основі 4 відгуки
  • Сергій П***

Проблему вирішено

Камера не працює

Переваги:
    Недоліки:
    Неякісний товар
    • Продавець  InTrend

Доброго дня, Сергій! Наш менеджер вже звязалась з Вами для врегклювання данного питання - очікуємо надходження камери в наш сервісний центр для діагностики

• Назарій К***
    Відгук від покупця. Продавець: InTrend

Камера хороша, відповідає зазначеним параметрам, має чесні 1280х720. Кольоропередача мені сподобалась, додаю фото з веб кам тесту. Робилось при звичайному світлі з вікна в день в пасмурну погоду. Підійде не тільки дитині для дистанційного навчання а й мені) Дякую продавцю, порадували!

• Продавець  InTrend

Добрий день, Назарій! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!)

• Елена З***
    Відгук від покупця. Продавець: InTrend

Камера хорошая, для удаленки супер.

• Продавець  InTrend

Добрий день, Елена! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!)

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: InTrend

Камерой очень доволен, полностью соответствует описанию. При очень доступной цене - картинка более чем хорошая, цвета насыщеные и яркие. Рекомендую!

• Продавець  InTrend

Добрий день, Роман! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!)