- АлінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір бюстгальтера: 75AA. Колір: Бежевий
Купувала у двох розмірах - 75а і 75б на свій звичайний 75а. Більше підійшов б, але різниця між ними невелика, суто до якої висоти чашки звикли. Залишила обидва
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір бюстгальтера: 70B. Колір: Бежевий
Чудовий. Зазвичай ношу 75а, але найбільше підійшов 70b цієї моделі, хоча чашка більша. Матеріал приємний, на літо дуже підходить
- Переваги:
- Ціна і якість
- Недоліки:
- АнжелаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір бюстгальтера: 75BB. Колір: Бежевий
Key для мене - це завжди комфорт! Розмірна сітка не підвела. Якісно пошито. Витримує багато разів прання. При носінні майже не відчуваєш, але при цьому підтримує як треба. Ніде не натирає і не давить. Прошитий не товстий паралон - це хороша знахідка.
- Переваги:
- Якість, комфорт, колір, фасон.
- Недоліки:
- Не шукала, бо подобається носити.
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Олеся П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір бюстгальтера: 75AA. Колір: Білий
Бюстгальтер надіслали брудний, в жовтих плямах. Розчарована сервісом
- Переваги:
- Зручний для підлітка
- Недоліки:
- Брудний
Відповідає
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо, що звернулися до нас. Нам дуже шкода, що склалася така ситуація. Ми пропонуємо здійснити обмін.
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір бюстгальтера: 75AA. Колір: Білий
Вместо бюстика прислали спортивные штаны, телефон указанный отправителем не активен
- Леся М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір бюстгальтера: 75AA. Колір: Чорний
Бюстгальтер Key TBC 024 75AA Чорний. Купила донці 11 років, обхват грудей-84 см, сподобався, бавовна 95%, еластан 5%, зроблено в Китаї, порада на бірці -ручне прання 30 С.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Не виявила
- Карина С***Продавець: Rozetka. Розмір бюстгальтера: 70BB. Колір: Білий
Очень люблю этот бренд. Всегда для ребенка стараюсь брать именно его, так как качество всегда на высоте. Этот бюстгальтер брали специально для того, чтобы ребенок мог одевать под светлые обтягивающие гольфы. Понравилось что он гладкий, поэтому ничего не просвещается. Так же понравилось что он белого цвета и подойдёт под всю одежду. Очень удобно что сделан он из натурального хлопка, поэтому даже летом в нем совершенно комфортно. По размеру подошёл идеально, можно регулировать ширину. Так же длина лямок так же регулируется, что очень удобно. Пока всем довольны.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не обнаружено
- КаринаПродавець: Rozetka. Розмір бюстгальтера: 70BB. Колір: Білий
Этому бренду доверяю. Нижнее бельё пошито качественно ,аккуратно. Прекрасно носится. Советую.