- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Spices store. Загальна вага: 100. Упаковка: Поліпропіленовий пакет
Чудовий помел часнику, ціна шикарна.
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Spices store. Загальна вага: 300. Упаковка: Поліпропіленовий пакет
Дуже задоволена, якісна приправа, рекомендую
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: Spices store. Загальна вага: 100. Упаковка: Поліпропіленовий пакет
Все чудово!
Товар якісний, спілкування приємне. - ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Spices store. Загальна вага: 100. Упаковка: Поліпропіленовий пакет
Ароматний, пікантний часник, в зручному форматі. Смак, запах - дійсно часниковий)
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Spices store. Загальна вага: 100. Упаковка: Поліпропіленовий пакет
Чеснок просто супер, рекомендую
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Spices store. Загальна вага: 100. Упаковка: Поліпропіленовий пакет
Чудово, натуральний запах
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Spices store. Загальна вага: 1000. Упаковка: Поліпропіленовий пакет
Боже, якій якісний товар, яскравий смак та дуже запашний. Дякую виробнику.
- Переваги:
- Це перший раз мені попався такий часник.
- Недоліки:
- Олена Н***Відгук від покупця. Продавець: Spices store. Загальна вага: 1000. Упаковка: Поліпропіленовий пакет
5 балов
- Михаил П***Відгук від покупця. Продавець: Spices store. Загальна вага: 500. Упаковка: Поліпропіленовий пакет
Чеснок таки высшего сорта. Очень качественный помол, свежий, яркий аромат - одна из самых востребованных приправ.
- Продавець Spices store
Щиро дякуємо за ваш відгук і довіру до нас! Чекаємо на Вас знову
- Діана К***Відгук від покупця. Продавець: Spices store. Загальна вага: 100. Упаковка: Поліпропіленовий пакет
Відмінний товар
- Продавець Spices store
Щиро дякуємо за ваш відгук і довіру до нас! Чекаємо на Вас знову
- Лилия С***Відгук від покупця. Продавець: Spices store. Загальна вага: 1000. Упаковка: Поліпропіленовий пакет
Задоволена,буду ще замовляти різні спеції.
- Переваги:
- Зручність у приготуванні .
- Недоліки:
- Не має.
- Anna A***Відгук від покупця. Продавець: Spices store. Загальна вага: 100. Упаковка: Поліпропіленовий пакет
Часник чудовий! Дякую!