- Владимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 17. Колір: Сірий
Отличный горшок,у меня есть несколько горшков Лечуза,они не выгорают на солнце и не деформируются.Единственный их недостаток это цена)
- Переваги:
- Качество
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 5. Колір: Білий
Найкращі горщики для квітів, зовсім по іншому виглядають рослини через декілька місяців після пересадження
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Найкращі горщики для квітів, рослина в них ростуть здорові в дуже красиві
- Владислав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 5. Колір: Білий
Вазон ще не отримав, бо на точку видачі розетки прийшло тільки його наповнення (мембрана та дренаж). Співробітники точки видачі розетки не придумали нічого кращого, ніж зробити з мене дурника і, розводивши руками, сказали, що значить комплект такий. Вибачення не почув. Хоча це косяк магазину, що я витрачаю час на походи до точки видачі, де мене намагаються «розвести». Складається враження, що співробітники зовсім не зацікавлені в задоволенні клієнта. Неприємні враження від походів туди
- Владислав Б***
Зробив повторне замовлення, і цього разу вазон прийшов в повній комплектації. Беру вазони цього виробника не перший раз, можу рекомендувати. Все зроблено якісно
Представник постачальникаДоброго дня Владислав,
Дякуємо за ваш відгук і за те,що обираєте товари ТМ Lechuza.
Бережіть себе.
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Дуже сподобався вазон. Виглядає дуже естетично. Саджала спатіфілум у Lechuza Pon.
Представник постачальникаДоброго дня Ганна,
Дякуємо за ваш відгук і за те,що обираєте товари ТМ Lechuza.
Бережіть себе.
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Поки що все подобається. Немає потреби контролювати полив і хвилюватися чи достатньо вологи для рослини
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Неможливо оцінити товар через неповну комплектацію. Як можна звʼязатися з пролавцем?
- Недоліки:
- Горщик прийшов без деяких деталей.
- Інна
на сайті є посилання на чат бот
Представник постачальникаДобрий день, Тетяна. Ви можете звернутись за посиланням:посилання
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 9. Колір: Сірий
Эти вазоны - лучшее, что случалось с моими цветами. Учитывая, что я не особо ухаживаю и не понимаю как кого надо поливать. В общем эти вазоны для тех кто не любит заморачиваться
- Переваги:
- Красивый сдержанный дизайн, очень легкий материал, легко собирается, спасение для цветов
- Недоліки:
- Цена наверное, хотя хорошие вещи стоят дорого, что тут поделать.
- Антон Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 9. Колір: Сірий
Чудове кашпо, користуюсь вже десь рік і тільки приємні враження. Забуваєш взагалі про полив та є бажання замінити всі вазони на такі розмуні. Рекомендую!
- Переваги:
- Стильний дизайн, якісні матеріали, дуже зручно
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 5. Колір: Білий
Качественный продукт. Цена, конечно, высоковата. В комплекте находится дренаж для цветов (0,3 л). Это хоть как-то компенсирует стоимость. Комплектация и инструкция в соответствии с немецкой пунктуальностью. Жаль, что украинские компании не могут пока сделать такой же, не менее конкурентный продукт, ничего сложного по сути нет. Все просто и продумано.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Высокая цена
- Антон Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 9. Колір: Сірий
#мояраспаковка
Безумно удобное изобретение - один раз залил водичку и месяц ты свободен) Очень прост в сборке и использовании. Радуюсь - не нарадуюсь. Качество материалов - отменное и инструкция вполне себе полезная.- Переваги:
- Стильный дизайн, качественные материалы, можно забыть про полив из лейки
- Недоліки:
- Дороговато
- Антон Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 9. Колір: Сірий
Дуже зручний вазон - доливати воду доводиться один раз на два тижні, а не бігати з лійкою. Можна вільно подоружувати.
- Переваги:
- Якісні матеріали, стильний дизайн
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 5. Колір: Білий
В этом вазоне все хорошо и качество материала, и дизайн, но цена я считаю немного завышена как за простой горшок. Брали по хорошей скидке, по этому в целом остались довольны.
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2.5. Колір: Сріблястий
Отличный вазон, уже около полугода очень меня выручает, т.к. я часто забываю поливать растения, отчего они у меня долго не живут
- Переваги:
- Цвет, фактура, качество
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2.5. Колір: Рожевий
- Переваги:
- Приятная фактура, качество, цвет
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 9. Колір: Мускатний
Доброго дня. Два одинакові вазони- фікуси посаджені в 2-ва горщики даної фірми. В одному рівень води спадає поступово, нормально. Вазон в міру вологий, в іншому втягує всю воду практично відразу - вазон перезволожений. Почали жовтіти і опадати молоді листки. В чому причина?
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 9. Колір: Мускатний
Вазон действительно УМНЫЙ. Растения чувствуют себя в нем отлично.
- Переваги:
- Хорошо держит влагу, можно уезжать на дачу и поливать растение раз в 2 недели.
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 33. Колір: Білий
В комплекті є дренаж ?
Lechuza-PON - ВіраПродавець: Rozetka. Об'єм: 5. Колір: Сірий
Внутренние и внешние размеры одинаковые ???
- Милая Л***Продавець: Rozetka. Об'єм: 2.5. Колір: Рожевий
Хороший горшок
- Переваги:
- Сегодня пересадила свой замиокулькас. Или как его там... качество материалов на высоте. Выглядит на все свои деньги. Аккуратный, красивый. По функционалу пока судить рано. Позже отпишусь
- Недоліки:
- Цена. Конечно