- Євген Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 6
Місяць користування. До каструлі жодних питаннь. Все готує все класно. Смішно з людей які пишуть що грубувато лита чи ржавіє. Мабуть це ті люди які взагалі не розуміють що таке чавун і що за ним треба догляд. Я на приклад після миття каструлі, завжди її прогріваю і бумажною серветкою з середини протираю олією. Це так працює якщо що. А грубе лиття це теж не вірно. Воно не грубе. Це просто чавун а не тефлон.
- Переваги:
- Гарна кастрюля
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Приємно, що ви оцінили якість нашого чавунного посуду та правильно доглядаєте за ним. Ваш коментар буде корисним для інших покупців, які тільки знайомляться з особливостями чавуну. Бажаємо вам приємного користування!
З повагою,
TM BRIZOLL.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 4
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- В магазин доставлено товар занадто неякісного лиття, є надія що це як виключення з правил, а не закономірність
- Гість
Так, нібито, все норм. Буває гірше. Що тут не так?
- Гість
Якщо якість лиття Вам НЕ подобається, то чому НЕ відмовились, нахіба придбали? P.s. необхідно замовляти 2-3 штуки й обирати
- Відповідальний п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 6
Так, є питання до виробників. Грубова-то зроблене, але своі функції як чавунная кастрюля-казан виконує. А те що вона важка та "незручна", то це більше до плюсів. Справжній чавун ніколи легким не буде.
- Переваги:
- Чавун. Важка. Товсте дно. Десь на 4.
- Недоліки:
- Неаккуратно зроблене. Виглядає на 3.
- Мария М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 4
Дуже важка. Складно підготувати її до використання, бо залишається рудий осад. Ну напевно хто бере чавун це розуміє. Я цього не розуміла на моменті вибору і тому зараз їй не користуюся бо не зручно. Ну це індивідуально моя ситуація
- Гість
Що складного? Хіба що вага 4100, а так... вимити губкою, добре просушити на вогні, змастити олією. ВСЕ...
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 4
Купив і повернув. Ручки на каструлі виявилися надщерблені.
- Недоліки:
- Неякісне виконання
- Гість
Питання для "Експерта Розетки": як Ви зможете покращити якість лиття чавунного посуду? Як будете втручатись у виробничий процес? Дивний "Експерт"...
- Сергій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 6
Зроблена не дуже акуратно, але функцію виконує нормально.
- Владимир Ц***Відгук від покупця. Продавець: Skillet store. Колір: Чорний. Місткість: 6
Не удалось получить товар из-за непонятного поведения продавца — Skillet store.
- Переваги:
- Не удалось проверить
- Недоліки:
- Не удалось проверить
- Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 4
Такое впечатление, что пытались вместо ободка по кромке сделать шестерёнку. В основном шестерня получилась, но в некоторых местах сплоховали и получилось более-менее. Непонятное пятно-затир. По ходу попался "учебный" образец казанка.
- Переваги:
- Будем искать
- Недоліки:
- Кромка ободка вся в выщерблинах. По всей окружности с разной глубиной и интервалом.
- Алла Ч***
Верните или обменяйте. Явный брак, сочувствую. Присматривалась тоже, спасибо за отзыв.