- Морус К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 220 x 240. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Ужасное качество после 2 стирке катушки. Цвет сразу поменялся
Стирка была в 30градусов отжим 500 деликатно.
Не рекомендую
Очень сильно пожалела что купила 2 комплекта . Просто ужасно.
Спишь как на крошках .
Не рекомендую
Производитель пожалуйста за качество нужно обращать внимание а не на упаковку.- Переваги:
- Недоліки:
- Ужасное качество
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
Тонкое рость прозрачное
Катушки при первой стирке- Переваги:
- Недоліки:
- Очень много
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Колір не відповідає дійсності від слова геть...
- Недоліки:
- Колір
- Михайло Ш***Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Дельтоніки пакують, колір не відповідає дійсності