Відгуки покупців про Постільна білизна MirSon Бязь Premium 19-1655 Edmonda 143х210 (2200000799661)

Оцінка користувачів 3.86/5
  • Владислав Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Чудовий комплект, дякую!

Вітаємо!

Щиро дякуємо вам за відгук.

Нам дуже приємно, що комплект постільної білизни вам сподобався та виправдав ваші очікування. Ми раді, що ви залишилися задоволені своїм вибором.

Бажаємо вам комфортного відпочинку та приємних снів!

• Єлизавета Г***

уже приємний комплект! Тканина щільна, якісна, приємна на дотик. Насичений колір, але водночас досить ніжний

Щиро дякуємо за ваш відгук!

Нам дуже приємно, що вам сподобався комплект постільної білизни Mirson Бязь Premium Edmonda. Дякуємо, що відзначили якість тканини, її приємну текстуру та гармонійний колір. Ми прагнемо, щоб наша продукція дарувала комфорт і затишок кожному клієнту.

Бажаємо вам приємного відпочинку та солодких снів! Будемо раді вашим новим замовленням.

• Евгений Б***

Цвет нереальный, кровать сразу приобразилась. Спасибо!)

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що колір вам настільки сподобався та постіль одразу додала затишку.
      Користуйтеся із задоволенням!

З повагою,
      Команда MirSon

• Вікторія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Дуже погана якість, вже з другого прання білизна покашлатилась.
    На сайті написано Бязь преміум, але в комплекті навіть не було якогось ярлика про склад тканини!

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук і що поділилися враженнями. Нам щиро шкода, що комплект не виправдав ваших очікувань.

Тканина Бязь Premium виготовляється з натуральної 100% бавовни та має щільніше плетіння порівняно зі звичайною бяззю. Однак при інтенсивному пранні або використанні агресивних мийних засобів можливе часткове утворення катишків.

Щодо ярликів — на кожному елементі комплекту (підковдрі, простирадлі та наволочках) вшиті бірки із зазначенням складу тканини та рекомендацій щодо догляду. Також інформація про склад і виробника продубльована на зовнішній упаковці.

Ми обов’язково передамо ваше зауваження на виробництво для перевірки та покращення контролю якості.
      Дякуємо, що обираєте MirSon!

• Іванна С***

Постіль дуже приємне на дотик, але має великі мінуси. Перший - вона дуже сильно пускає колір під час прання. Хоча сама постіль виглядає як і раніше, все інше вона зафарбує в яскравий рожевий навіть на 10 прання. І другий мінус: вже через кілька циклів прання постіль має ковтунці (простирадло в основному), які чим далі, тим гірші.

Переваги:
    Яскравий колір, який не вимивається
    Недоліки:
    Кошлатиться, фарбує речі під час прання

Дякуємо за відгук!
      Ми перепрошуємо за незручності.Інформацію передали постачальнику для покращення якості тканини.Ми зробимо все можливе для покращення якості нашої продукції.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Олександр О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Вери шуд

• Виктория М***

Не дуже якісна тканина, за таку ціну. Вже поеаталася постіль, замовляла місяць тому.

Дякуємо за відгук!

• Владислава А***

Гарний насичений червоний колір,не линяє,що головне.Кавтунців також не бачу після 5 місяців використання.

• Гарган Ю***

хорошая очень и качественный камплект.

• Людмила_Василий

Комплект здорово очень смотрится на нашей кровати. Выбирали вместе с мужем. И остались довольны товаром.Качество после стирки не измениломь, уже было 3 раза в стиральной машинкке, довольны свашем качеством. Спасибо.

• Людмила_Василий

• Маришка О***

Искала очень долго именно такой цвет, а цвет именно тот, который я очень хотела. Красивая расцветка и цвет. очень красивый и насыщенный.

По размерам так же все подошло, качественно все. Покупкой я довольна и деньги не на ветер.

• Денис В***

Ужасный комплект, линяет так что даже барабан в стиралке красный!! Все стало в катышках после третей стирки! Выкинули, не постельное, а мусор

Переваги:
    Их нет
    Недоліки:
    Линяет, куча катышков после нескольких стирок
  • Анастасия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 2 x 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Мені дуже сподобався комплект, взяла кілька різних кольорів - цей один з найгарніших!
    Трохи линяє при пранні, але я завжи перу окремо цілий комплект, просто треба мати це на увазі.

Переваги:
    Красивий насичений колір, натуральна тканина приємна для сну
    Недоліки:
    Линяє при пранні, треба обов"язково прати окремо
  • Володимир Б***

Плохой комплект. Линяет, затяжки и катышки. Не берите!

• Сергій З***

Підтверджую негативні відгуки про линяння білизни. Третє прання, а білизна продовжує линяти, хоча колір не втрачає, це правда.

• Владимир С***

Рекомендую

Переваги:
    Плотная ткань
  • Наталья К***

Комплект прекрасный - все очень нравится. Цвет насыщенный.Не линяет вообще.

Переваги:
    Хорошее качество
    Недоліки:
    Не заметила
      Представитель поставщика

Добрый день! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Лада С***

Качество, проверенное временем! Яркий и сочный цвет, натуральный материал по низкой цене!

Переваги:
    Качество

• Светлана Ю***

Мне нравится качество товара-очень. все в отличном состоянии.Цвет красивый очень..Прошито все ровно и без ничтое торчащих. После стирки цвет не полинял.Не поверите, но случайно попало туда белые носки, и они не полиняли,остались такими же белыми/))))была дико удевлена. И это супер!!!!

Переваги:
    Хорошее качество
    Недоліки:
    Не заметила

• Денис В***

Леняет страшно! Подушки, одеяло, матрас все крастное. Собака с белой шерстью и то шерсть покрасило. НЕ БЕРИТЕ!

• Покупатель

Комплект хороший. Качество классной.Цвет отличный. Рекомендую

Переваги:
    Хорошее качество

• Ярослав

Червоний колір просочився через наматрацник аж на матрац...

Недоліки:
    Страшенно линяє на все
  • Руслан С***

Замовив дитині на св.Миколая дану іграшку і ще 2 позиції, оплатив... Прийшло що відвантаження 18.12!!!! ЧОМУ ВИ НЕ ВКАЗУЄТЕ ПРИ ЗАМОВЛЕННІ???? ДОДЗВОНИТИСЯ НЕРЕАЛЬНО!! ГРОШІ ПОВЕРНУТИ НЕ МОЖНА!!! ЩО МЕНІ РОБИТИ???

• Яна

Доставили?

• Даша Ф***

Комплект отличный, очень. Нравится товар, цвет красивый. Размеры подошли очень, они идеальны и ровные швы. Спасибо)

Переваги:
    Хорошее качество

• Жуков Х*** Петрович

Отличное качество. Товар супер! Цвет красивый - очень.Нравитсяя.Размеры все подошли отлично..Рекомендую.

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Не обнаружено

• Наташа Н***

Комплект отличный по качеству. Цвет такой как и на фото. Спасибо.

Переваги:
    все плюсы
    Недоліки:
    нет!

• Войтюк К***

Комплект отличный по качеству - очень. Товар стоит того..очень довольна цветом, главное что не линяет.

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Не обнаружено

• Инесса И***

Добрый день! Комплект очень нравится - очень. Качество хорошее,не красит тело. После стирки не полиняло, я очень довольна своим заказом. На кровати смотрится классно - очень. Рекомендую!

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Не обнаружено

• Диана С***

Хорошее качество товара!Очень классный цвет. Хорошо что однотонное..не линяет,после стирки цвет и размер не изменилось!

Переваги:
    Комплектом довольна!
      Представитель бренда

Добрый день, уважаемая Диана! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Александр

качество плохое

Переваги:
    цвет
    Недоліки:
    через пару месяцев весь в катышках, стирался правильно
  • Оксюковская Н***

Комплект отличного качсетва, цвет красивый - насыщенный, не линяет. После стирки осталось все такм же. Довольна заказом, на кровати выглядит отлично.

Переваги:
    Хорошее качество
    Недоліки:
    Не обнаружено
      Представитель бренда

Добрый день, уважаемая Надежда! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Крамар А***

Комплект рекомендую!Очень долго искала такой цвет, и нашла. Все подошло, довольна. Спасибо!

Переваги:
    все
      Представитель бренда

Добрый день, уважаемая Анна! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Григорян А***

Комплект хороший по качеству.Товар Соответствует описанию. Я довольна,притензий к пошиву и цвету абсолютно нет. Спасибо.

Переваги:
    все
      Представитель бренда

Добрый день, уважаемая Алла! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Ульяна А***

Комплект качественный.Цвет насыщенный и после стирки не полинял. Стирала уже 3 раза, цвет ни на что не перебивается, и остается таким же. Спасибо

Переваги:
    все
      Представитель бренда

Добрый день, уважаемая Ульяна! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Ветрова О***

достойная и приятная ))

Переваги:
    ткань и цвет
    Недоліки:
    может немного ленять