- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Магазин дуже оперативно обробив замовлення та спрацював на відправку. Якість товару відмінна. Хороший класичний білий тюль. Згодна з попередніми відзивами щодо якості роботи менеджерів магазину. Сама пишу рідко, але завжди читаю. Магазин однозначно рекомедую
- Переваги:
- гарний тюль
- Недоліки:
- не виявила
- Продавець Майстриня Лара
Дякуємо, Ірина, за вашу високу оцінку наших послуг і товару! Дякуємо вам за рекомендації!
- Євген А***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Дуже гарна тюль. Підшили безкоштовно, дуже охайно, від душі… мама у захваті. Швидко відправили, молодці! Дякуємо за чудову працю! Рекомендую цього продавця…
- Продавець Майстриня Лара
Дякуємо, Євгене, за те, що знайшли час залишити позитивний відгук і рекомендації для наступих наших покупців! Будемо радів бачити вас знову в нашому магазині)
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Все дуже акуратно зроблено. Щиро дякую за якісний виріб, я справді задоволена покупкою.
- НаталіВідгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Все відповідає фото. Робота зроблена на вищому рівні!
- Недоліки:
- Людмила Х***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Сьогодні отримала замовлення. Тюль сподобалась!! Всі шви рівні, рекомендую !!!
Дякуємо вам за відгук!
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Дуже красивезні тюлі. Замовляла 2,49. Все підійшло чьотко. Тасьма рівнесенькоо прострочена. Робота дуже гарна . Зі мною після замовлення зв'язатись, та у уточнювали розміри да всі деталі. Дякую Олегу який був зі мною на зв'язку по замовленню. Дякую. Буду заказувать ще дві.
- Переваги:
- Якість пошиву,дуже легкі і якісні тюлі.
- Продавець Майстриня Лара
Дякуємо вам за теплі слова і високі оцінки нашої праці)
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Продавець швидко зв'язався, проконсультував дуже ввічливо. Замовлення виконали дуже швидко. Робота охайна.Товар прийшов цілий та добре запакований. Дуже вдячна продавцю, все оперативно!
- Переваги:
- Гарне обслуговування
- Продавець Майстриня Лара
Дякуємо вам за високу оцінку нашої роботи і товару!
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Легка, прозора, пошита якісно. Гарно виглядає на вікні . Сподобалась. А ще відмічу приємний сервіс і швидку доставку.
- Переваги:
- Біла, однотонна.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець Майстриня Лара
Дякуємо вам за теплі слова і за високу оцінку наших послуг)
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Якісна тканина, вигляд супер. Мега швидкість та індивідуалізація виконання замовлення (зробили висоту 255 см без додаткових оплат).
- Переваги:
- Якість виробу, швидкість доставки,
- Продавець Майстриня Лара
Дякуємо за вашу оцінку якості нашого товару) Будемо намагатися й надалі тримати марку)
- ЯнинаВідгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Тюль замечательная. Рекомендую!
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
супер
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Красива та гарно пошита.
2,5 метра проєм, брав 3 метра штору.
Все ідеально підходить.- Переваги:
- Ідеальна штора
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Тюль неймовірно прикрасила кімнату. Ще закажу в іншу, дякую !!!
- Переваги:
- Легкість , красота і якість
- Продавець Майстриня Лара
Дякуємо за відгук) Затишку вашому дому)
- Євгенія М***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Дуже якісна тюль. Гарно пошили. Також замовляла штору. Виконали всі забаганки. Дуже вдячна!
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Відмінно! Прекрасний сервіс, гарне ставлення. Все вчасно. Якість відмінна. Так тримати.
- Переваги:
- Відмінне ставлення та якість.
- Недоліки:
- Балакирева Е***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Даже дякую
- Переваги:
- Гарно виглядає
- Недоліки:
- Якісне виконання роботи
- Продавець Майстриня Лара
Дякуємо за відгук! Затишку вашому дому!
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Швидко пошили і відправили. Тканина якісна, пошив також.
- Переваги:
- Приємний менеджер, гарно запакована. Вигляд супер!!!
- Недоліки:
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Прийшли вчасно, гарні і відповідають опису, прошиті
- Переваги:
- Гарної якості, прошита добре
- Недоліки:
- Покищо не знайшла
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Гарна якість пошиву, хороша тюль, швидка доставка
- Оксана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Дуже гарна тюль
- Переваги:
- Швидка доставка,
- Недоліки:
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Все ок. Швидка доставка. Все акуратно прошито. Розміри повністю співпадають.
- Ірина к***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Гарні, акуратно зроблені, розмір відповідає.
- Людмила Щ***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Тюль соответствует описанию
- Переваги:
- Смотрится красиво
- Недоліки:
- Пока нет
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Тюль прийшла така , як замовляла .
Товар якісний , доставка в строк
Рекомендую- Продавець Майстриня Лара
Дякуємо, Олена, за позитивний відгук! Затишку вашому дому!
Дуже гарна.
- Переваги:
- Вже підшито
- Недоліки:
- Ульяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Супер, то что хотела и качество отличное
- Продавець Майстриня Лара
Спасибо, Ульяна, за отзыв о качестве нашего товара!
- Юлія О***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Дуже сподобалась якість. Дуже вдячна
- Продавець Майстриня Лара
Дякуємо, Юлія Олександрівна, за відгук! Затишку Вашому дому!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Дуже файна! Гарно виглядає! Благородна
- Продавець Майстриня Лара
Дякуємо вам за відгук) Затишку вашому дому)
Дуже сподобалась тюль, рекомендую!!!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Все чудово! Відмінна якість. Дякую!
- Продавець Майстриня Лара
Дякуємо вам за відгук! Затишку вашому дому)
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Все подошло. Отлично
- Переваги:
- отлично
- Недоліки:
- Илона Б***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Замовила два тюля різного розміру. Отримала вчасно, як було позначено в замовленні. Якість виконання виробу відмінна, дефектів немає. Не витрачаючи час на шиття, просто і без турбот оформила два вікна. Моя подяка майстриням. Буду замовляти ще.
- Переваги:
- Готовий виріб
- Продавець Майстриня Лара
Дякуємо вам Ілона, за відгук про наш товар і якість нашої роботи! Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців)
- Альона М***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Хороша якість
Чудова тюль
- Переваги:
- Гарне пошиття
- Продавець Майстриня Лара
Дякуємо, Наталія, за відгук про наш товар і нашу працю. Хай буде затишно у вашій оселі)
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
сделали быстро по нужным размерам, спасибо!
- Переваги:
- качество супер, быстро отправили
- Продавець Майстриня Лара
Спасибо, Ирина, за отзыв о нашей работе и товаре)
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий