Відгуки покупців про Електросушарка для взуття сушарка універсальна Shine Red

на основі 43 відгуки
  • Відгуки про товар продавця StarLight
  • Денис С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Зелений

Нагрівається до комфортної температури не гаряче, але сушить ефективно.

• Маленко С***

Прослужив 3 місяці...

Доброго Вам дня.

Дякуємо за Ваш відгук та перепрошуємо за незручності. Якщо товар прослужив лише 3 місяці - це якраз підпадає під гарантійний випадок, оскільки на дану модель діє гарантія 12 місяців.

Водночас звертаємо увагу, що від Вас не надходило звернень щодо несправності, тому ми не мали можливості перевірити ситуацію та запропонувати обмін або інше рішення.

У подібних випадках рекомендуємо одразу звертатися до продавця, тобто до нас напряму - це дозволяє швидко вирішити питання в рамках гарантії.

Якщо проблема ще актуальна — напишіть нам, будь ласка, і ми допоможемо розібратися.

• анна р***

Дякую, дякую, дякую!!!!!
    Чудо засіб! Ніколи не залишаю відгуки зразу після покупки, бо про якість можна дізнатися з часом.
    Це просто революція у використанні взуття в міжсезоння, взимку. Все збалансовано, температура прогріву не сильна, мокре взуття просушує десь за 4/5 годин. Навіть не очікувала на таку якість і догляд!!!!!!!!!!!!!!

Переваги:
    Не велика ціна, якісна робота
    Недоліки:
    Поки не побачила
    • Продавець  StarLight

• Виктор

Свою роботу робить

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Червоний

Товар прийшов швидко, все працює. Обслуговуванням задоволена.

Переваги:
    Сушить взуття
    Недоліки:
    Поки що немає
    • Продавець  StarLight

• Сергій

Після 5-го разу перестали гріти

Недоліки:
    Суцільні
    • Продавець  StarLight

Доброго дня, Сергію. Хочемо зазначити, що даний товар є технікою та на жаль іноді трапляється так, що товар може мати в собі заводський брак, який виявляється тільки з часом. З цим самим Ви і зіштовхнулися, тобто з браком. Саме тому на товар діє гарантія терміном в 12-ь місяців. Тобто можлива відправка заміни товару за наш рахунок впродовж цього терміни. Вразі актуальності - просимо Вас звернутися до нас через розділ "Мої замовлення", обравши замовлення №867498282 та написавши у листування до замовлення.

• Володимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Червоний

Дуже зручна і швидко сушить взуття.

Переваги:
    Дуже гарна
    • Продавець  StarLight

• Інна
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Сушарка чудова, якісна. Нагрілася за 15 хвилин. Присутній запах при першому використанні при нагріванні.

Переваги:
    Поміщається в дитяче взуття 28 розміру

• Пономарьов Н***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Купував цю сушку для проходження БЗВП, думав знадобиться бо погода була не дуже. Але так і не довелось використати. Запускав тільки один раз для перевірки. Сама сушка виготовлена якісно, нічого не хитається і не скрипить. Нагрівається за 12-15хв. При нагріві немає ніякого запаху. По переду ще зима, думаю обов'язково скористаюсь. Товар відправили дуже швидко. Недолівків немає.

Переваги:
    Недоліки:
    Недолівків немає.
    • Продавець  StarLight

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!

• Олеся П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Синій

Сушарка для взуття супер!

• Ігор Н***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Синій

Якісний справний товар. Рекомендую!

• Роман С***

Чудова електросушка.

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Червоний

Отримала сушарку. Чудово сушить взуття. Рекомендую!

• Андрей Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Топ за свої гроші. Свою функцію виконує.

Переваги:
    Недоліки:
    Поки не виявив.
    • Продавець  StarLight

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Забравши товар з пункту видачі , оглянувши тільки візуально, вдома включила щоб перевірити. Через пів години воно тільки ледь теплий став прибор. І запах пластика сильний.

Недоліки:
    Не нагрівається і запах пластика
    • Продавець  StarLight

Доброго Вам вечора, Оксана! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Дуже часто буває таке, що при перших використаннях сушарка для взуття може нагріватись довше, ніж це потрібно, але дуже з маленьким часом дана проблема зникає. Також свою заявлену температуру товар набирає лише тільки в середені взуття. Щодо запаху, то це також пов'язано із тим, що товар повністю новий та в подальшому він буде відсутній. В будь-якому випадку із Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер задля з'ясування більш детальної інформації. Будь ласка, очікуйте.

• Продавець  StarLight

Питання було вирішено шляхом відправки заміни товару за наш рахунок.

• Рома К***

Працює

• Юлія П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Гарна сушарка. Працює, свою задачу виконує. Продавець відправив швидко. Все ок.

• Артем

Гарні сушарки для взуття, свою функцію виконують на 100%

Переваги:
    Зручна форма

• Владимир Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

На вигляд все супер. Довжина проводу, якість пластика. Легко вставляти у взуття. Не має запаху пластика.

Переваги:
    Довжина проводу. Якість.

• Яків Т***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Ледве нагріваються, але сморід пластику просто нестерпний, навіть взуття тепер має цей запах

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Дуже сильний сморід пластику, дуже слабко гріють
    • Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Яків!

• Сергій

Замовив, не працює

• Продавець  StarLight

Доброго Вам дня, Сергій! Скоріш за все це брак. Вибачаємось за незручності. З Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер щодо вирішення цього питання та Вам буде відправлена заміна з безкоштовною доставкою. Будь ласка, очікуйте.

• Елена З***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Все працює, гарні сушарки за свою ціну)
    Без браку, швидко нагріваються, не псують взуття.

Переваги:
    Ціна - якість
    • Продавець  StarLight

Олена, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Алена Н***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Синій

Мені сушилки сподобались, залишила на ніч у кроссах, зранку отримала сухе взуття. Дякую)

Переваги:
    Ціна, дієвість, компактність
    Недоліки:
    не виявлено
    • Продавець  StarLight

• Инна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Червоний

Быстро и качественно можно посушить обувь от легкой влаги!)

Спасибо!

• Продавець  StarLight

Інна, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Носковцова Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Червоний

Отличная вещь, особенно для детей, у которых часто много снега в обуви, приходится хорошо просушивать обувь! Рекомендую, отлично подходит для любой обуви

• Продавець  StarLight

Лариса, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді предоставити якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!

• Руслан Д***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Синій

Гріє дуже погано , це сміття не сушилка

• Лиана

Проблему вирішено

Сьогодні забрала сушарку. Вирішила її одразу протестувати і була розчарована. В інструкції зазначено, що температура нагріву 60 градусів, за фактом вона нагрілася до 20 максимум. Розчарована. Повертаю

Переваги:
    Не побачила
    Недоліки:
    Не нагрівається, як зазначено в інструкції
  • Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Синій

Поки малий час використання, тому важко виділити реальні недоліки чи переваги. Сподіваюсь все буде добре.

Переваги:
    Товар відповідає задекларованому, гріє, без запаху, ніби все Ок.
    Недоліки:
    Гріє повільно.
  • Григорій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Fabrika

Якісний товар!

• Продавець  Fabrika

Дякую

• Сергій Б***

Не сушит

Переваги:
    Недоліки:
    Безполезная
  • Максим Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Neo

Проблему вирішено

я вибачаюсь, ви вислали взагалі не ту сушилку, при цьому не попередили

• Продавець  Neo

Доброго дня, шановний покупець! Нам дуже шкода в ситуації, що склалася, чекайте будь-ласка зворотного зв'язку від нашого менеджера. Дякуємо за звернення.

• Оберемко А***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Вийшов з ладу через тиждень після покупки!

Переваги:
    Сушить добре!
    Недоліки:
    Не надійний!
    • Продавець  LikePrix

Доброго дня. Вибачте за незручності які Вам створили. Якщо ще не пройшло 14 днів після отримання то Ви можете повернути товар і ми Вам його замінимо або повернемо кошти. Гарного Вам дня)

• Маковоз С***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Отправили быстро, товар соответствует как на сайте, пользуюсь неделю , пока работает.

• Продавець  LikePrix

Доброго вечора Сергій. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Филатова Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Покупала сушилку для обуви.Осталась довольна качеством обслуживания ,сроками выполнения заказа,качеством продукта.Спасибо.

• Продавець  LikePrix

Доброго дня Тетяна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Александр В***
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag

Попали под дождь, обувь промокла полностью. За 3 часа высушила до состояния годного к использованию.

Переваги:
    Небольшая мощность, функции свои выполняет!
    Недоліки:
    Медленный нагрев, но это можно отнести и к преимуществам, т.к. будет более плавный и равномерный прогрев, что для обуви хорошо.
    • Продавець  UNIVERmag

Доброго дня, Олександр! Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою в нашому магазині, дякуємо за розкритий відгук про товар. Користуйтеся із задоволенням і вдалих покупок Вам!

• Наталия М***
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag

Не проработала и двух недель. Какая цена, такое и качество.

Переваги:
    Недоліки:
    Соответствие цена-качество
    • Продавець  UNIVERmag

Доброго дня, Наталія! Нам шкода що склалася така ситуація, для того, щоб ми змогли  вирішити  дану проблему, передзвоніть нам за нашим номером, або надайте номер Вашого замовлення!