- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: YG&UA. Кількість в упаковці: 18. Основний колір: Сріблястий
Усім задоволена! Товар -супер,відправили швидко і на додачу маленьких кошенят отримала у кожній упаковочці. Дякую!
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: YG&UA. Кількість в упаковці: 18. Основний колір: Чорний
Спасибі за подарунок :)
Рекомендую!- Переваги:
- Практичність. Гарно виглядає.
- Недоліки:
- Поки НЕ виявив.
- Продавець YG&UA
Миколо, дякуємо, що знайшли час залищити відгук! Щасливі, що декор нашого виробництва виправдав Ваші очікування! Будемо раді вітати Вас знову!
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: YG&UA. Кількість в упаковці: 18. Основний колір: Сріблястий
Дякую, товар повністю виправдав очікування. Рекомендую. Окрема подяка за додаткових маленьких метеликів, така собі додаткова приємність:)
- Переваги:
- Цеглинки гарні, виглядають якісно, хороша ціна
- Продавець YG&UA
Наталя, щасливі, що декор нашого виробництва виправдав Ваші очікування! Дякуємо Вам за замовлення та рекомендацію! Будемо раді вітати Вас знову!
- Рыбченко Е***Відгук від покупця. Продавець: YG&UA. Кількість в упаковці: 18. Основний колір: Сріблястий
Замовила у неділю вечорі, одразу з'язались, на подив) в понеділок я вже отримала своє замовлення.... Дуже приємний менеджер...що вразило ще, в пакунку був комплімент у вигляді дзеркальних метеликів))))) а також записка про вдячність за покупку....... Приємні люди та якісний товар.
- Переваги:
- Дуже гарні дзеркальні цеглини)
- Продавець YG&UA
Олено, щасливі, що приємно Вас вразили Та дуже вдячні за Ваш відгук ️ Працюємо заради Вас та перемоги ❤️