- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: YG&UA. Кількість в упаковці: 6. Основний колір: Білий
Дякую ,все чудоводякую за метелеків!!!
- Переваги:
- Це дійсно гарна річ,яка і прикрасить і не доліки сховає!!!
- Недоліки:
- На мой погляд немає!!!
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: YG&UA. Кількість в упаковці: 6. Основний колір: Білий
Виконав свою функцію, не зовсім за призначенням, на 100%! Легкий в роботі, гарно тримається!
- Янина К***Відгук від покупця. Продавець: YG&UA. Кількість в упаковці: 6. Основний колір: Білий
Вони білий глянець. А я думала, що це дзеркальня поверхня. Як би роздивилася при отриманні, то повернула би замовлення. Зовсім інше, ніж я очікувала.
- Переваги:
- Гарний дизайн
- Недоліки:
- Білий глянець, А не дзеркало
- Продавець YG&UA
Яніно, вітаємо! Декор Мальва виготовляється в двох кольорах - дзеркальне срібло та білий глянець. Ви замовили білий глянець та його й отримали (на етикетці товару також написано колір БІЛИЙ). Якщо б Ви замовили дзеркальне срібло, то й отримали б саме дзеркальне срібло. Якби Ви до нас звернулись стосовно заміни, ми з радістю Вам допомогли в цьому, а не писали б відповідь на несправедливо залишений відгук з Вашої ж неуважності.
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: YG&UA. Кількість в упаковці: 6. Основний колір: Білий
Дуже гарно виглядають як декор на стіні.
- Переваги:
- Дзеркальні, гарно клеється і чудово тримаються.
- Недоліки:
- Немає. Одні переваги.
- Продавець YG&UA
Тетяно, щасливі, що декор нашого виробництва виправдав Ваші очікування! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Будемо раді вітати Вас знову!
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: YG&UA. Кількість в упаковці: 6. Основний колір: Сріблястий
Ставлю 7 балів з 10.
- Переваги:
- Просто та красиво.
- Недоліки:
- Місцями заломи при знятті з коркасу.
- Продавець YG&UA
Миколо, дякуємо за високу оцінку декору нашого виробництва! Дійсно, акрил товщиною 1 мм відносно крихкий матеріал про що ми почали писати на нових поставках нашого декору для того, щоб попередити покупців про важливість обережного роз'єднання деталей. Дуже прикро, що при роз'єднанні елементів з'явились заломи, тож наш менеджер завтра з Вами зв'яжеться для вирішення даного питання.
- Микола К***
Дане питання вирішено.
Спасибі за хорошу роботу.
- Музыка О***Відгук від покупця. Продавець: YG&UA. Кількість в упаковці: 6. Основний колір: Сріблястий
Дуже сподобались!
Гарно прикрепляються та супер декор на стіну, зеркальні!- Переваги:
- Одні переваги
- Продавець YG&UA
Оксано, щасливі, що декор нашого виробництва Вам сподобався! Дякуємо Вам за відгук! Будемо раді вітати Вас знову!