- Софія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним
Каструля практична, підходить для різних страв, легко чиститься. Дякую.
Софіє, дякуємо за ваш вибір.
- Лариса М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 1.8
Гарний посуд по усім міркам, практичний для щоденного готування, кришка щільно прилягає
Ларисо, дякуємо за ваш вибір.
- Маргарита Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним
Непоганий варіант для повсякденного використання, все відповідає опису. Якісний посуд за приємну ціну
Маргарито, дякуємо за ваш вибір.
- Лілія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 1.8
Ціна-якість.
Підходить для готування для невеликої родини.
Порадували ручки.
Доставили швидко.
Оцінка 5+- Представник постачальника
Ліліє, дякуємо за ваш вибір.
- Катерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним
Добре тримає тепло, зручно використовувати, але мити можна лише вручну. Трошки незручно
- Недоліки:
- Миття лише вручну
Катерино, дякуємо за ваш вибір.
- Віта Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 1.8
Кастрюлька добра, дно прогрівається рівномірно, але можна мити лише вручну(
- Переваги:
- Ціна-якість, виглядає презентабельно, готувати зручно
- Недоліки:
- Не дозволено мити в посудомийній машинці
Добрий день, Віто!
Дякуємо за ваш відгук! Радий, що каструля відповідає вашим вимогам і зручно використовувати її для приготування. Щодо миття, дійсно, для збереження її якості ми рекомендуємо мити каструлю вручну, щоб уникнути можливих пошкоджень покриття.
Бажаємо вам гарного дня та приємного користування каструлею!
- Поліна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним
Зручна ручка, кришка щільно прилягає, дно рівномірно прогрівається. Підійде для будь-якої плити. Спробую ще в духовці потестувати. Можна брати)
Поліно, дякуємо за ваш вибір.
- Мирослава С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 1.8
Матеріал виглядає надійно, ручки не ковзають, каструлю легко мити
Мирославо, дякуємо за ваш вибір.
- Дарія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 1.8
Каструлею задоволена, практична, відповідає опису, зручно використовувати для приготування щоденних страв. З дном все ок. З покриттям теж. Пройшла пару тестів в процесі готовки)
Даріє, дякуємо за ваш вибір.
- Алла О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним
Каструля виглядає міцно, легко мити, підходить для приготування щоденних страв. З додаткових плюсів - ручки і нержавіюча сталь
Алло, дякуємо за ваш вибір.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Texnoposud. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 4.2
Незважаючи на прохання перевірити на кастрюлю на брак перед відправкою, мені відправили браковану кастрюлю з випуклим дном, яка навіть не стоїть рівно на поверхні.
- Переваги:
- --
- Недоліки:
- Нерівне дно.
- Биркун А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 4.2
Давно хотіла таку каструлю. Дуже гарна та вмістка каструля. Маю вже такої фірми з об'ємом 3.6 та 6 л. В таких кастрюльках хочеться готувати
- Переваги:
- Гарна якість та привабливість
Дякуємо за ваш вибір)
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 4.2
Качество на 3.
- Переваги:
- Большая, ручки прорезиненные
- Недоліки:
- Качество
Ольга, підкажіть, що саме вплинуло на зниження Вашої оцінки якості?
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 1.8
Після третього використання на дні каструлі з`явились окалини та відшарувалось покриття.
Фото додаю.- Переваги:
- Гарний дизайн. Гарна форма. Зручні силіконові ручки
- Недоліки:
- Внутрішнє покриття.
Максим, дякуємо Вам за відгук.
Такий тип пошкодження не є характерним для нашого посуду, тому рекомендуємо звернутися до магазину для обміну каструлі.
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 3.6
Після варки макаронів дно каструлі вкрилися плямами, наче іржа з'явилась, і все дно вкрилося коричневими плямами. Не рекомендую до купівлі.
- Переваги:
- Недоліки:
- Одноразовий посуд
Олена, дякуємо Вам за відгук.
Такий дефект міг виникнути через механічне пошкодження каструлі. Підкажіть. яким приладдям користувалися, чи залишали каструлю без рідини на відкритому вогні. Якщо всіх рекомендацій Ви дотримувались і дефект виник, тоді рекомендуємо зробити обмін у магазині.
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 1.8
Якості вистачило тільки на пів року не дуже активного використання. Потім дно почало покриватись плямами корозії та протікати. З переваг можна відзначити тільки дизайн.
- ященок С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 1.8
Але купила з третього разу, замовлений товар не відповідав дійсності по обьему.
- Переваги:
- Кастрюля сподобалась
- Недоліки:
- Не знайшла
Світлана, якого літражу отримали виріб?
- Наталья Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 1.8
Кастрюля сподобалася, постійно використовую, ніяких недоліків
- Переваги:
- Гарна кастрюля, достатньо міцний метал
- Недоліки:
- Не знайдено
- Павло Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 4.2
Хороша каструля. Виконує функції. Не ржава і дно плоске.
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 1.8
Норм кастрюлька, але дно нерівне, на плеті як гойдалка. Повертаю.
- Переваги:
- Розмір
- Недоліки:
- Нерівне дно
Доброго дня. Нам дуже прикро, що виникла подібна неприємна ситуація.
Припускаємо, що каструля має виробничий дефект. Для вирішення питання, зверніться, будь ласка, до магазину через форму зворотнього зв'язку.
- Евгения К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 1.8
Починає ржавіти
Добрий день, Євгенія!
Нам дуже шкода, що сталася така ситуація, для цього товару це абсолютно не властиво. Каструля виготовлена із нержавіючої сталі, тому можемо припустити , що це заводський брак. Будь ласка, зверніться до продавця через форму зворотного зв'язку для з'ясування причини і узгодження обміну товару або повернення коштів.
- Лукьянченко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 1.8
Купили недавно. Воспользовались 1 раз. Лопнула крышка.
- Недоліки:
- Низкое качество.
Доброго дня, Олександр. Дякуємо за відгук та Вашу думку.
Посуд Krauff виготовляється з міцних та надійних матеріалів. Можемо Вас запевнити, що продукція відповідає усім міжнародним та державним стандартам якості. На рахунок кришки, то вона виготовлена із стійкого жароміцного скла, яке виримує температуру до 300 градусів. Тому уточніть, будь ласка, за яких умов вона лопнула? - Аліна Г***
У мене впала на підлогу і так лопнула(
До цього була дешева кстрюля з скляною кришкою і все буде ок. Від одного падіння не тріскалася.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 4.2
Доставка заняла 3 дня.
На индукционной плита стиль неровно, дно выпуклое посередине кастрюли. Через два раз использования появились черные точки внутри кастрюли посередине.
Или это брак или они все такие, не знаю.- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Неточные характеристики, брак товара
Доброго дня, Анна.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація з Вашим замовленням. Не рівне дно та поява чорних цяток може бути заводським браком, тому
для розв’язання питання, стосовно повернення або обміну товару, рекомендуємо звернутися до продавця, через форму зворотнього зв"язку.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 1.8
Метал середньої товщини як для таких каструль (бувають і більш міцні).
Мірна помітка до 1.5 л, хоч і вміщає 1.8- Переваги:
- Гарна форма
- Недоліки:
- Мені попалася, певно, з браком. Дно трошки нерівне і це помітно лише на керамічній рівній поверхні плити. Якщо була б індукційна плита, можливо виникли складності з підігрівом.
Доброго дня, Наталія.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація з Вашим замовленням.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним
Повернув товар, повернення коштів зайняло більше місяця. Товар був бракований, спеціально замовив ще і перевірив товар в інших магазинах - всюди брак, не рівне дно. Каструля не стоїть рівно на скляній поверхні (індукця), якщо штовхнути, то вона просту крутиться на місці. Виробник завіз браковану партію на територію України, категорично не рекомендую.
- Переваги:
- Недоліки:
- Брак
- Татьяна И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 4.2
На жаль, каструля виявилася з браком, тому вимушена була повернути назад. Вдома вияснилося, що каструля має нерівне дно. По центру дна вона більш випукла, і тому на плиті вона не стоїть всім дном, а тільки його серединою.
- Переваги:
- не виявлено
- Недоліки:
- нерівне дно
Доброго дня, Тетяна.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація з Вашим замовленням.
Для розв’язання питання, стосовно повернення або обміну товару, рекомендуємо звернутися до продавця, через форму зворотнього зв"язку. - Сергій
Аналогічна ситуація, повернув 2 каструлі. Представник постачальника розповідає, що цього не можу бути. Так от, запрошую представника постачальника в найбільший гіпермаркет будівельних матеріалів в Києві, не буду називати назву, бо і так зрозуміло який. Так от, я там поставив на рівну поверхню 5 (п'ять!) каструль і всі вони крутились. Консультант відповів що це все брак і не рекомендував цього виробника т. я. якість не відповідає ціні. Про повернення коштів мовчу, це зайняло місять з купою паперів і заяв
Доброго дня, Сергій. Дякуємо за відгук та Вашу думку.
Посуд Krauff виготовляється з міцних та надійних матеріалів. Можемо Вас запевнити, що продукція відповідає усім міжнародним та державним стандартам якості. На рахунок нерівного дна, то це не властиво для даної категорії товару, тому скоріше за все, це виробничий брак. Дуже шкода, що у Вас виникли труднощі з поверненням товару.
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним
Качественно сделана кастрюлька, очень понравился дизайн смотрится шикарно и современно.
- Переваги:
- Стильный и современный дизайн
Добрый день, Ирина!
Спасибо, что выбираете Krauff! - ЯНА
Ви в ній готували? У мене після другого використання незрозуміло, що трапилось з покриттям. Фото є у "Питання". Продавець на зв'язок не виходить.
Доброго дня, Яна.
На рахунок появи плям, подібний наліт може свідчити про те, що ви використовуєте воду, яка містить певну кількість солей, різноманітних мінералів та частинок, що впливають на загальну картину. Спробуйте видалити плями, для цього використовуйте 8% -ний білий оцет. Налийте в посуд 0,5 л оцту, залиште на 1 годину (не нагрівати). Також можливо використовувати лимонну кислоту. Потрібно закип'ятити 0,5 л води, додати 25 г лимонної кислоти та поставити на 15 хвилин. Сполосніть його 5-6 раз. При необхідності повторити.
Якщо ситуація не вирішиться, рекомендуємо звернутися до продавця, через форму зворотнього зв"язку для проведення діагностики
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 4.2
Каструлі супер! Взяла 3 штуки. Якість відчувається, коли просто береш в руки.
- Переваги:
- Найдешевші в Розетці. Ще й додаткова знижка 5% при оплаті картою Mastercard від Приват
- Недоліки:
- Алина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 4.2
#мояраспаковка
Качественная кастрюля. Не хуже Рендл, которая дороже в три раза. Есть и та, и та.- Представник постачальника
Алина, добрый день!
Спасибо за отзыв! Готовьте с удовольствием!
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: VELOBOX. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 3.6
Кастрюля выполнена качественно, в эксплуатации показала отлично! Мама довольна.
Магазин быстро отвечает. Оперативно отправили товар (важно было успеть ко дню рождения).- Продавець VELOBOX
Дмитрий, большое спасибо за покупку и отзыв, мы очень рады, что Вам всё понравилось!
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: VELOBOX. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.6
Очень понравилась кастрюлька.
Рекомендую!- Переваги:
- качество
- Недоліки:
- пока не обнаружены
- Продавець VELOBOX
Ирина, большое спасибо за отзыв!
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 1.8
Кастрюля супер!) но! Она на 1,5л!
Там даже внутри разметка только до 1,5 л - АртурВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 1.8
Гарненько. Зручна і приємна в руках. Якраз хороший об'єм, якщо потрібно готувати на 1 чи 2 людини.
- Переваги:
- Якісний товар. Стрічка з прапором Німеччин в подарунок
- 2507Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним
Объем 2.6 л. кастрюля супер
- 2507Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 3.6
качественное сделанные, стильные на вид.
- 2507Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 4.2
по использованию ещё не знаю, на вид все красиво и качественно сделано, каждая кастрюля с лейбами в коробках