- Ангеліна Ч***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 60
Чудові підгузки
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 20
Швидка доставка, задоволені ціною та підгузками
Підійшли ідеально!- Продавець LikePrix
Доброго вечора.
- Юлия Ч***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 120
Швидко зв'язатися та відпраили
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 40
Дякую за швидку доставку. Підгузки чудові, дитині підійшли.
- Продавець LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Пилипенко І***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 120
якість підгузків чудова, як і завжди, всі троє діток моїх на них виросли. відправник зателефонував швидко і узгодив всі деталі по замовленню, за що окрема подяка)) однозначно рекомендую, буду замовляти в подальшому.
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- хотілось би доступнішу ціну
- Продавець LikePrix
- Олександр Ю***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 20
Дитині підійшли ідеально
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 80
Дякую за дуже швидке відправлення ,памперси супер по якості)
- Переваги:
- Якість та швидкість
- Недоліки:
- Недоліків немає
- Продавець LikePrix
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 80
Отримала памперси дуже швидке, за день після замовлення. Одним словом задоволена!
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 120
Замовлення було опрацьовано й відправлено швидко, дякую.
- Продавець LikePrix
- Кристина П***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 60
Быстрая доставка, упаковано отлично,заказом довольна !
Спасибо!- Продавець LikePrix
Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Дарья Ш***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 120
Дуже задоволена, дякую!
- Яна П***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 60
Выслали быстро, но вот доставка обошлась очень дорого, так как памперсы вместо того чтобы, как в других магазинах упаковывали в стрейч, зачем-то упаковали в коробку, итого цена этих 60 штук вышла, как упаковка в супермаркете или другом магазине за 80 шт
- Переваги:
- Быстрвя отправка
- Недоліки:
- Высокая стоимость доставки из-за упаковки
- Продавець LikePrix
Доброго дня. Вибачте за незручності які Вам створили. Вартість доставки оцінює Нова пошта, не ми. Для того щоб доставки були дешевшими ми додали можливість відправки укрпоштою. Гарного Вам дня)
- Сирецкая М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 120
.Доброго дня. Коли в наявності чекати ці памперси 4 розміру?
- Переваги:
- Супер памперси, для нашого малюка ідеальні, не можуть не тішити акції від розетка ))
- Яна К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 204
Мне очень нравятся, они лёгкие и не протекают, никаких раздражений не было. Хаггис тоже хорошие, но более объёмные. Мой выбор это памперс.
- Переваги:
- Не протекают, лёгкие, по бокам тянущиеся липучки
- Недоліки:
- Не нашли
- Алексей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 120
к подгузникам вопросов нет, но какая акция???? по акции в декабре покупал на розетке, а это не похоже на акцию как в прошлый раз
- Переваги:
- подгузники отличные
- Недоліки:
- продавец
- ИринаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20
Хорошие мягкие памперсы. Пользуемся с рождения. Но акция Розетки улыбнула: две упаковки по 60шт за 700грн или одна упаковка 120шт за 730 грн))) ну камон, ребята!
- Переваги:
- Мягкие, хорошо впитывают.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 120
Растём вместе с подгузниками Pampers Premium Care вот уже 4 месяца!
Очень выручают в роддоме, пока еще ребеночек не купается.
Когда малышка начала активничать, двигаться, переворачиваться, ползать, то Pampers справляются с любыми испытаниями.
Ночью во время продолжительного сна еще ни разу не подвели.
И теперь летом в жаркую погоду также хороши.
Наши идеальные подгузники!
Спасибо Pampers Premium Care)))- Переваги:
- Мы не искали лучшие подгузники. Мы знали, что лучшие по всем параметрам Pampers Premium Care!
- Недоліки:
- Единственный недостаток - это то, что памерсы заканчиваются. На самом деле это шутка))
А недостатков совсем нет!
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 120
Зручні, не протікають-витримують всю ніч спокійно. Не мають різкого хімічного запаху, тоненькі. Після хаггісів перейшли на них
- Переваги:
- Тонкі, не протікають
- Недоліки:
- Константин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 120
Чудово підійшли, спробували після huggies extra care і памперс відчутно кращі. Вони легші для дитини і за ніч не протікають
- Переваги:
- Витримують цілу ніч не протікаючи, легкі для дитини
- Недоліки:
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 120
Pampers есть pampers. Как всегда на высоте!
Удобный, надёжный.- Переваги:
- Надёжный.
- Недоліки:
- Анастасия А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 204
Заказала самый большой объём 204 шт, ничем не отличается от premium care которые можно найти в любом магазине и аптеке. Очень подкупила цена за такое количество памперсов. Малышу 2 месяца, по этому подгузники расходуются со скоростью света. Брать советую.( на фото рядом упаковка 40 шт купленная в другой сети магазинов, отличается картинка на самом подгузнике, это не брак и не подделка, в наших магазинах продаются pampers premium care с таким же рисунком, по крайней мере мне попадались).
- Переваги:
- Самое большое количество подгузников которые можно найти за эту цену!!! Попка в них сухая, в отличии от Huggies, для новорождённого идеально.
- Недоліки:
- Володимир Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 120
Користуємось виключно підгузками Pampers !
- Переваги:
- Не потіє шкіра немовляти!
- Недоліки:
- Можливо ціну хотілось би адекватнішу для наших реалій життя!)
- КсюшаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 204
Самые первые наши подгузники .В целях эксперимента пробовали другие марки и другие подгузники этой. Однозначно выбор за Pampers Premium Care.Попа сухая,ночь выдерживают на ура.Пользуемся с 5 кг 700 гр.
- Переваги:
- Спокойный ,довольный малыш-счастливая мама.
- Недоліки:
- Нет.
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 204
Товар получили через Укрпочту. Ящик хорошо запакован. В ящике три пачки по 68 штук. Нам на 6 кг веса подходят отлично и есть запас. На ночь хватает одного памперса, то есть до 12часов можно спокойно не менять, по крайней мере для нас нормально - раздражений нет, попа сухая. Но я если долго не меняю потом обязательно мою попку, хотя бы просто тёплой водичкой!
Лично мне эти подгузники нравится больше чем Хаггис. Хаггисы они какие-то более грубые и объемные, эти тоньше и компактней что ли.
Так что смело рекомендую.- Переваги:
- На 12часов хватает спокойно, ну конечно если покакает - то меняем. Раздражений не вызывают, папка сухая, не протекают.
- Недоліки:
- Когда открываешь пачку есть специфический запах, но он быстро выветривается.
- Марина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 120
Підгузками дуже задоволені, вони невагомі, тоненькі, гладенькі, мають легкий аромат, але аллергії не викликають. Розмір співпадає, не протікають. Рекомендую. Розетці дякую за безкоштовну доставку до дверей.
- Переваги:
- М"ягенькі, надзвичайно легкі
- Недоліки:
- Не виявили
- Кузнецова Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40
Супер, що можна ще сказати. Купували їх старшій донці 10 років тому і зараз купуємо молодшій, якістю задоволені. Хоча наприклад синові вони не підійшли, тут індивідуально все.
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
Быстро и дешевле чем везде
- Переваги:
- Быстро пришло,цена
- Оля К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 40
хороша якість та ціна, підійшли дитині, не протікають і гарно вбирають
- Назар І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
Швидко відправили, актуальні ціни.
- Переваги:
- Швидкість і якість
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 120
Підгузники добрі. Гарної якості, наші дитині, 8 кг., підійшли і ще є запас по об'єму, але не протікають. Ідентифікуючи смужка по середині підгузника змінюється із жодного на синій колір по мірі наповнення підгузника. Це зручно. Дуже швидка доставка в точку розетки - замовили ввечері, отримали наступного дня в першій половині дня - дуже вдячні. Будемо замовляти ще.
- Переваги:
- Якість, ідентифікуючи про наповнення підгузника смужка, що змінює колір, швидкість доставки.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 204
Хороші підгузки, дитина задоволена
- Переваги:
- 204 шт
- Дар'яВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 204
Гарні підгузки. Зручно вдягати. Не протікають і не натирають.
- Лілія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 204
Супер. Все вчасно прийшло. Хороші підгузки не протікають, не має подразнень.
- Переваги:
- Не протікають
Сухість - Недоліки:
- Скляренко К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 120
Памперси супер. Не протікають,поверхня суха. Вистачає на повну ніч. Користуюся ними вже з третьою дитиною.
Доставка швидка. Розетка-супер!- Переваги:
- Сухість,комфорт,нуль подразнень.
- Евгений О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 80
Супер памперсы, нам больше подходят чем хагисы
- Мярковская Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 120
Хорошо впитывают испражнения, тоньше и менее объемные по сравнению Хаггисами, не вызывают раздражения, сколько не внюхивалась-запаха нет, хотя многие жалуются на хим запах изделия, наверное от партии зависит... взяли уже 2-ю Мега упаковку, довольны:)
- Переваги:
- Тонкие, выдерживают до 12 часов носки