Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про УМБ зовнішній акумулятор Powerbank Lenyes портативний зарядний пристрій повер банк повербанк швидкого заряджання на 10000 маh з LED індикатором

Оцінка користувачів 4.57/5
на основі 52 відгуки
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Павербанк сподобався, протестила, на поточний момент, наче , все добре. Перше зарядження павербанку зайняло у мене близько чотирьох з половиною годин. Вирішила зарядити мобілку, тут заряджалось десь дві з половиною години, тобто функції швидкої зарядки немає. Але я заряджала своїм кабелем, бо той, що іде у комплектації, до моєї мобілки не підійшов. Можливо, в цьому справа, і рідний кабель заряджає швидше. До того ж, рідний кабель занадто короткий. Щодо зовнішнього вигляду, то паербанк шикарний, виглядає добротно, пластик якісний, в руках тримати приємно. Як для гаджета, то трохи важкуватий, але це не суттєво. В цілому, рекомендую.

Переваги:
    Ємність батареї
    Недоліки:
    Коротенький кабель
    • Продавець  Smart Shopping

Доброго дня дякуємо за зворотній зв’язок Вихідна потужність павербанку 5V 2A якщо для прикладу оригінальні блоки живлення якими комплектуються телефони то ми зустрічали два типи блоків живлення: 1) звичайні блоки живлення потужністю 1 А 2) блоки живлення швидкої зарядки потужністю 5V 2A

• Продавець  Smart Shopping

Це така сама потужність яку видає даний павербанк, але на швидкість заряду мобільного гаджету можуть впливати вихідна потужність павербанку. Кабель зарядки. Сам мобільний пристрій( є телефони які не підтримають функцію швидкої зарядки) враховуючи ці фактори телефон не буде заряджатись швидко що до того ,що товар важкий це лише підверджує заявлені 20000 mah в акамуляторі, це означає що акамулятор дійсно повний

• Ирина Ф***

Хороший power bank .Заряда действительно хватает на 4 раза.Спасибо менеджеру за быструю работу .Связались со мной через несколько минут после заказа товара,а уже на следующий день я забрала его из почты.

Переваги:
    Заряда действительно хватает на 4 заряда.
    Недоліки:
    Нет usb шнура
  • Денис Т***
    Продавець: Smart Shopping. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Понравилось то, что павербанк быстро заряжает телефон. Изготовлен из качественного материала, пластик. Купил себе, теперь думаю купить такой же на подарок.

Переваги:
    Быстрая зарядка, 2А
    Недоліки:
    Не обнаружил.
  • Лариса К***

Вистачає надовго. Павербанком заряджаю телефон 4-5 разів, зникає тільки 1 лампочка на індикаторі. Користуюсь вже більше 2х тижнів. Заряджала раз при покупці (бо приїхав незарядженим) і ось недавно вдруге. Покупкою мега задоволена

Переваги:
    Довго тримає заряд
    Недоліки:
    Тяжкуватий
  • Тополь И***

Хватает на 4 полных зарядки IPhone XR

• Наталья В***

Павербанк очень понравился, учитывая тот факт, что иногда много времени приходится проводить в дороге - люблю путешествовать, искала для себя павербанк большой мощности, который действительно будет заряжать. Очень довольна покупкой, уже протестила

Переваги:
    большая мощность
    Недоліки:
    не обнаружила
  • Илона С***

Дуже приємно здивувало відношення магазину. Дівчинка дуже ввічлива, вміє аргументувати та викликати довіру. Гаджет тримає довго, заряджає рєально швидко усі прилади що підключала відразу( 2 телефона, 1 айкос, ліхтар) все це зарядилося за 40-50 хвилин, після заряду усіх вище перерахованих гаджетів, на банкє ще 2 рисочки залишилося.)))) Сама банку відносно швидко заряджається. Продавця рекомендую, гаджет дуже стильно виглядає, найголовніше наразі дуже виручає. Дякую вам!!!

Переваги:
    Дуже тепле відношення, моє замовлення було дуже швидко опрацьовано та відправлено, незважаючи на нинішню складну сітуацію.Наступного дня почалися відключення світла,а я була вже з цим пристроєм.Дякую
  • Іванна М***

Швидко заряджає. Вистачає на довго

• Владимир Л***

Дякую за відмінне обслуговування.

Переваги:
    Відповідає всім своїм характеристикам. Має охайний вигляд і міцний корпус з пластику.
    Недоліки:
    За час користування непомітив.
  • Катя К***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Очень довольна обслуживанием!) Быстро перезвонили и заказ пришел быстро. Моего павербанка на 20000 не оказалось в наличии, нужно было ждать. Предложили 2 по 10000 той же модели за ту же общую сумму.

Переваги:
    Пользуюсь больше недели, пока очень довольна, заряжает телефон с норм.скоростью, сам от сети тоже быстро заряжается. Часто света не бывает практически весь день, эти павербанки спасают, еще ни разу не сел телефон
    Недоліки:
    Пока не заметила
    • Продавець  Smart Shopping

Дякуємо за ваш відгук ,завжди вам раді

• Елена Т***

Заряжает хорошо. 3 раза получилось. Главное полность разрядить 2 раза и всего отлично. Спасибо

• Роберт

Рекомендую всім споживачам

Переваги:
    Висока якість, задовільняє всі вимоги
  • Андрій К***

Замовив одразу 2 про всяк випадок. Користуюсь недовго, але бачу, що це хороший павербанк за свої кошти. Ціна/якість повністю себе оправдовують.

• Филиппова И***

Все нормально)

• Диана Я***

Спасибо.. доставка быстрая, заряжает хорошо..продавец внимательный

Переваги:
    Отличный
    Недоліки:
    Пока нет
  • Дмитрий Т***

Відправили на наступний день.

Переваги:
    Швидко заряджає, зручний

• Ірина К***

Магазин сподобався. Відповіли швидко, доставка на наступний день.

Переваги:
    Телефон зарядився дуже швидко. Компактний, не займає багато місця, можна брати з собою в поїздки.
    Недоліки:
    Поки не помітила
    • Марина К***

на сколько зарядов хватает?

• Сергей Л***

Рекомендую купувати

Переваги:
    Павербанк
    Недоліки:
    Відсутні
  • Наталия Я***

Это спасение.

Переваги:
    Удобный

Добрий день . Дякуємо за ваш відгук . Завжди вам раді

• Ольга Б***

Загалом в продавця замовляла інший зарядний пристрій Та через шалений попит на даний товар 6 місяців назад, мене повідомили про відсутність обраного мною товару. Продавець зателефонувавши запропонував даний пристрій і я обдумавши пропозицію погодилась. Не шкодую. Звичайно ціна на даний час зменшилась, але ситуація у нашій державі спричинила ріст, а потім спад на такі пристрої.

Переваги:
    Вистачає для повного заряду мого телефону на 4 рази. Це якщо не дуже користуватись телефоном протягом дня.
    Недоліки:
    не виявила
    • Продавець  Smart Shopping

Доброго дня . Дякуємо за ваш відгук. Завжди будемо вам раді

• Никита Е***

Хороший акумулятор. Проблем не помічено, можу радити

Дякуємо за ваш відгук ,завжди вам раді

• Коля К***

Перед тим як написати відгук користувався павербанком декілька тижнів
    За цей час ніяких зауважень до роботи не було
    Заряд тримає добре
    Після двох заряджань телефона павербанк не розрядився і до половини
    Товар рекомендую

Переваги:
    Дуже гарна якість у цій ціновій категорії
  • Лена

Суперская вещь! Работает отлично, спасибо большое!

Переваги:
    Крутая штука
  • Мащенко Ю***

Пауербанк працює згідно вказаних харпктеристик.Дякую

• Анна А***
    Продавець: Smart Shopping. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Быстрая доставка.Товар доставлен без дефектов.Справляется со своими задачами на отлично.Пока довольньны на 100%

Переваги:
    Отличный
  • Екатерина

Дякую, товар

• Александр Ч***

Відмінний товар також магазин. Раджу.

Переваги:
    Швидко заряджає.

• Любовь Ж***

Рекомендую магазин та товар. Все працює добре.

• Славик Ю***
    Продавець: Smart Shopping. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Дуже швидко доставили. Заряджає доволі швидко.

Переваги:
    Зручний
    Недоліки:
    Не виявив
  • Валентин А***

Доставили швидко, на вигляд все подобається, заряджається сам і заряджає телефон.

Переваги:
    Компактний
    • Продавець  Smart Shopping

Дякуємо,, за ваш відгук і високу оцінку!

• Едуард Ч***

Мощна якісна банка

Переваги:
    Вистачає на 3-4 заряда телефона
  • Котяш Е***

Відмінний павербанк для зарядки телефона. Поки всім задоволена.

Переваги:
    Адекватна ціна, швидка доставка
    Недоліки:
    Невиявлено
  • Олена С***

Замовлення виконано швидко, товар прийшов в належній упаковці без пошкоджень, сама батарея важка, що мабуть свідчить про великий вміст, як і заявлено в описі. Зарядили повністю і наразі тестуємо, поки все добре. Дякуємо.

Недоліки:
    Поки не виявили
    • Продавець  Smart Shopping

Доброго дня. дякуємо за зворотній звязок.. Що до того ,що товар важкий це дійсно підверджує заявлені 20000 mah і якість паверпанку.

• Елена К***

Гарний зовнішній вигляд. На мій погляд, швидко заряджається, повільно розряджається. Представник магазину передзвонив протягом години. Проконсультував. Швидко отримала.

Переваги:
    Багато
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Наконечна С***

Однозначно рекомендую товар і магазин.

Переваги:
    Все сподобалось. І продукт, і спілкування з магазином. Все оперативно і професійно.
    Недоліки:
    Не помітила
  • Павленко А***

павербанк нормальний, гарне обслуговування. Спочатку замовила інший з більшою потужністю, проте їх розібрали. Менедже допомогла підібрати інший. Поки вибором задоволена. Буду дивится у більш тривалій експлуатації

Переваги:
    хороший павербанк за свою ціну
    Недоліки:
    поки не виявлено