- Ігор Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Тримає при блекаутів, показує відносно точно вольтаж. Вже користуюся 3 роки.
- Переваги:
- Тримає при блекаутів, показує відносно точно вольтаж.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Дмитро Ж***Відгук від покупця. Продавець: ElectroCo.
Замовляв Реле напряжения DigiTOP VP-16AS а прийшов VP-16AR, чому так?
- Маргарита Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вітаю. Використовую дані дівайси з 2017 року. З ними було все добре. Та у 2024 замовив додаткові. І от саме з одним із них, трапилось те що на фото. Він згорів. На скільки я розумію, це не штатна робота, а брак. В цей час до мережі було підключено 4 різні реле напруги, та згорів 1, з партії 2024року. Як це пояснити, окрім *"неякісного" товару, я не знаю. Добре, хоч все обійшлося лише зіпсованим реле напруги... Та термін служби,неповний рік, також засмучує. П.С. Пишу з акаунту дружини.
Добрий день.
Всі прилади ТМ DigiTOP мають 5 років гарантії.
По виконанню гарантійних зобов'язань Ви можете звернутись напряму до виробника.
Контакти є в інструції на прилад або на офіційному сатйті виробника.
- роман м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Реле виконує свої функції захищає холодильник є регулювання захисту напруги
- Переваги:
- Надійність функціональність
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доброго дня.
Уточніть будь ласка, чи можна розрахувати та перевірити як працює прибор в точках видачі Розетка? Дякую.- Переваги:
- Виробник
Добрий день, Ірина.
Для перевірки роботи приладу потрібна лише розетка з напругою, така можливість в точках видачі є.
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша річ
- максименко п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добре працює купляю не вперше
- роман м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінний товар рекомендую
- Переваги:
- Надійність
- Недоліки:
- Не виявив
- Костянтин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже чудовий товар за ці гроши
- Переваги:
- Цена и производительность
- Тетяна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбаний товар не попрацював навіть рік, придбаний в серпні місяці, в лютому здох
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює
Добрий день, Тетяна!
Вся продукція ТМ DigiTOP має 5 років гарантії, по виконанню гарантійних зобов'язани Ви можете звернутись до виробника,
контакти є в інструкції на прилад та на офіціному сайті виробника.
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
працює чудово пів року
- Переваги:
- ціна-якість. просте використання
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює без нарікань вже біля 6 місяців. Широ вдячна)
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбала 2 шт. Користуюсь 7 місяців. Без нарікань. Під час аварійної ситуації на електромережі в деяких квартирах будинку вийшли з ладу холодильники і телевізори. У нас, я думаю, що завдяки реле, всі прилади залишились справними.
- Переваги:
- реально працюючий пристрій
- Недоліки:
- не помітила
- Ірина Є***Відгук від покупця. Продавець: Перший ТехВідділ
Працює без нарікань
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За мовляв на rozetka 8 шт (різними партіями). Працює як треба, легке в налаштуванні. Але один вийшов з ладу. Поки не зрозуміло чому, потрібний детальний аналіз. З поверхневого огляду плати видно по фазі горівший діод vd5 vd6 vd7, smd резистор r14, резистор rl контуру 47Ом. Варистор треба прозвонити, та багато інших елементів. Також дивно чому не передбачено запобіжник.
- Переваги:
- є
- Недоліки:
- є
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив для того що б заряджати через реле ecoflow. Через пів року користування помітив запах пластику коли відʼєднав від зарядки реле нагрілось дуже сильно і поплавило вилку яку була увімкнена у нього. При чому напруга була 240
Добрий день, Олександр.
Гарантія на всі прилади ТМ DigiTOP - 5 років.
По виконанню гарантійних зобов'язань можете звернутись безпосередньо до виробника, контакти є на його офіційному сайті.
- Уляна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінно
- Переваги:
- Корисна річ для побутової техніки.
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив 4 шт. Підключив на основні прилади. Працюють нормально. Буду купувати ще на мікрохвильову піч.
- Переваги:
- Не дороге, працює нормально
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Перший ТехВідділ
Всі налаштування регулюються: верхня, нижня напруга, час затримки, яскравість дисплею.
- Переваги:
- Аналогічна модель працює з 2014 року без проблем.
- Недоліки:
- Прилад відносно не дешевий. Випадково купив схожий за функціями китайський - коштує десь в 2 рази дешевше. Скільки пропрацює побачимо.
- Анжела Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Задоволена товаром швидка доставка.
- Переваги:
- Просто рекомендую
- Мария М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чітко спрацював, коли ДТЕК гралися із напругою! Необхідна річ для холодильника/бойлера насьогодні! Заводські настройки влаштовують, тож купив і одразу почепив!
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спрацьовую швидко, навіть на дуже швидких перепадах, там де інші реле не спрацьовують.
Не пам'ятаю скільки там заявлено, але якщо 10 мс, то 1/50 = 0.02 а 10 мс це 0.01, тобто повинно спрацьовувати на першому ж пікі синусоїди. Якщо це дійсно так, то це дуже круто!!! (брав для захисту техніки, макбука)- Переваги:
- Спрацьовує чітко! Відповідає заявленим характеристикам!!!
- Недоліки:
- Не впевнений чи врятує від обриву нуля (380 V)
- Руслан
По верхній межі — 0,02 с; по нижній межі — 1 с (0,06 с якщо < 120 В).
- Борис Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже файне,надийне реле
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
три зірки бо смердить пластиком, туго заходить в розетку
- Переваги:
- наче працює, український виробник чи бренд
- Недоліки:
- смердить пластиком, туго заходить в розетку
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарне реле, добротна збірка, зручне зрозуміле налаштування, наявність індикатора
- Недоліки:
- Якщо буде вмикатись в подовжувач з декількома розетками то в сусідню розетку неможливо буде увімкнути великий блочок
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінний пристрій. Легке налаштування!!!
- Переваги:
- Легке та зручне налаштування
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Встиг придбати, поки реле було в наявності.
Купував для окремої морозильної камери, т.к. вона на компресорному двигуні та без вбудованого реле. Вернхю та нижню межі напруги (170в та 250в) залишив без змін, час увімкнення за інструкцією встановив 300с (5хв). З цим складностей не було. Працює, як буде далі - побачимо. Сподіваюсь, що не підведе.- Переваги:
- Помірна ціна, якість збірки, простота налаштування, український виробник.
- Недоліки:
- Поки що не помічено.
- Михаил Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Досить непоганий пристрій, під високою напругою ще не бував тож не знаю, як він буде поводитись, простий у налаштуваннях.
- Переваги:
- Правильно показує напругу в мережі. Гарний функціонал.
- Недоліки:
- Має запах пластику, схожий на запах коробок з під піратських DVD дисків.
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює добре.
- АнНешВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Протестував функції реле на практиці. Результат відмінний. Працює "як годинник"!
- Переваги:
- Відповідає заявленим технічним характеристикам
- Недоліки:
- Не виявив
- МартаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
дуже гарно все упакували, дякую нашому виробництву
- Переваги:
- добре працює, є всі інструкції, можна робити власні налаштування
- Валентина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все працює
- Романенко Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальне звичайне реле. Увімкнув - воно працює. Єдине треба перевірити і підправити значення верху/низу і затримки, що встановлені по замовчуванню.
У користуванні кілька тижнів, великих перепадів не помічав, тому як спрацьовує не знаю. Може й були, але не помітив. Наче працює як і має. - Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дакую продавцю.Сервіс на вищому рівні.
- Переваги:
- Дуже гарний пристрий
- Андрій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все працює. На перший погляд зроблено якісно. Порадувала увага до деталей — всякі дрібниці на кшталт регулювання яскравості екрана і можливості подивитись при яких показниках спрацював захист
- Виктор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все на найвищому рівні