Відгуки покупців про Овочерізка Joseph Joseph Spiro 7.8x7.8x16 см Різнокольровий (20105)

Оцінка користувачів 3.4/5
  • Людмила Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Дуже маленький. На пів моркви. Як дитячий.

Переваги:
    Не знайшла
    Недоліки:
    Дуже маленький
  • Анастасия

огромное разочарование

Переваги:
    можно порезать небольшой цукини
    Недоліки:
    не режет твердые или слишком мягкие продукты (например сыр), диаметр терки не большой, неудобный держатель
  • Лимончик
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Хорошо справляется с мягкими и вареными овощами, а с твердыми - нет. Если надо натереть огурцы на кукси или цукини, или вареную свеклу - идеально, сырую морковку - не сдюжает.

В целом я осознавал это поэтому покупкой доволен.

Переваги:
    1. Сборка
    2. Удобство
    3. Емкость
    Недоліки:
    Не подходит для твердой пищи
  • Эллианна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Очень люблю товары этого бренда. Но эта тёрка- полное разочарование. Попытки натереть что- то из овощей не увенчались успехом. Все застревает там. Не рекомендую эту вещицу

• Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Інколи виникає необхідність натерти овочі спіралями - ця тертка справляється із завданням на "відмінно". Дуже зручно, що передбачено контейнер.

Переваги:
    компактна, наявність контейнера
  • Лариса І***
    Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Якщо ви очікуєте отримати оці смужечки гарненькі швидко і легко, забудьте! Ви їх ВЗАГАЛІ не отримаєте. Вона просто не подрібнює, НІЧОГО. Варений буряк - ні, сира морква - ні, навіть сир не може потерти. І не кажіть мені, що я не правильно користувалась, це ж не авто, щоб на права попередньо здавати. Це просто терка - за немалі гроші, яка не тре. Зніміть її з виробництва і не морочте голову людям.

Переваги:
    Гарна візуально і компактна :) на цьому все
    Недоліки:
    Вона вся один недолік
  • Оля Р***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Мне кажется, это очень удобная овощерезка. Ножы острые и очень просто нарезают овощи. А ещё удобно, что есть и контейнер, в который сразу падают готовые нарезанные овощи.