Відгуки покупців про Зовнішній фільтр Eheim professionel 5e 700 2078 WiFi (2078010)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Сергей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Достоинства - Электронная регулировка производительности, причем потребление электричества зависит от выбранных параметров. Если использовать с флейтой на всю мощность - то в 350 литровом аквариуме сдувает все. Возможность установить ночной режим (слабое течение).....

Переваги:
    Электронная регулировка производительности,
    Недоліки:
    Кроме цены из недостатков -крайне слабая комплектация.
  • Сергій Є***
    Продавець: Rozetka

Фільтр загалом хороший, але не без недоліків. Ціна занадто висока для пустого відра з помпою. З конструктивних недоліків варто зазначити, що ця модель має дешевий пластик. Саме відро з ламкого і тонкого пластика, защібки і корзини теж справляють не найкраще враження(у jbl crystal profy відро і корзини товщі та міцніші). Це особливо сильно відчувається коли наповнений фільтр потрібно дістати з тумби і донести до ванної кімнати. Також у мого фільтра електроніка не завжди працює коректно.

Переваги:
    Потужна помпа, місткий.
    Недоліки:
    Невиправдано дорогий.
  • Наталія В***
    Продавець: Rozetka

Отримали товар з пошкодженням.

Эксперт Rozetka

Доброго дня, Наталія! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.

• Коля
    Продавець: Rozetka

пользуюсь и всем рекомендую, это мерс среди фильтров

Переваги:
    зе бест оф зе бест
    Недоліки:
    дорого