Відгуки покупців про Дротовий вертикальний пилосос без мішка Deerma Corded Hand Stick Vacuum Cleaner DX118C
- Роман Ш***Відгук від покупця. Продавець: TomyStore. Колір виробу: Білий
Працює чудово
Нарікань немає - ВіталійВідгук від покупця. Продавець: TomyStore. Колір виробу: Білий
Всім привіт!
Придбав цю модель для швидкого прибирання, Вчора отримав. Все подобається. Досить потужний, легкий у користуванні, має гарний вигляд.
Питання до виробника або продавця:
Чи можна після прибирання мити у воді фільтр та колбу в цілому де стоїть фільтр ?? Так як фільтр сильно 3абивається і як його краще чистити ?
Дякую 3а відповідь!- Переваги:
- Швидка доставка, Приємний консультант, Потужний, легкий, та 3ручний в користуванні.
- Недоліки:
- Вчора отримав, ще не помітив.)
- Віталій
Аліна, дякую 3а корисну пораду.)
- Вікторія З***Відгук від покупця. Продавець: TomyStore. Колір виробу: Білий
Пропилососила 1 раз і пилосос не працює.
Куди звернутися для повернення товару? - Альона П***Відгук від покупця. Продавець: TomyStore. Колір виробу: Білий
Пилосос отримали. Користуємося вже рік
- Переваги:
- Легкий, не дуже шумний. Легко миється. Добре втягує пил
- Недоліки:
- Поки не виявили
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: TomyStore. Колір виробу: Білий
Хороший пристрій за таку ціну. Купували пилососити розкидане зерно після папуги. Втягує чудово, має декілька насадок. Пилососить навіть килим.
- Переваги:
- Потужний, компактний
- Недоліки:
- Уточніть колір завчасно, прийшов в чорному кольорі, якщо для вас це важливо. Не має щіточки для чистки фільтра від пилу, тож майте на увазі - вона знадобиться.
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: TomyStore. Колір виробу: Білий
Дякую магазину за швидку доставку. Пилосос дійсно дуже потужний, був інший є з чим порівняти. Пилосотить з легкістю коври, зручний, не важкий. Але зробила би більш довший шнур. Я дуже задоволена.
- Переваги:
- Зручний та потужний
- Макс О***Відгук від покупця. Продавець: TomyStore. Колір виробу: Білий
Написал выше
- Переваги:
- Очень мощный пылесос не смотря на размеры. Тут 5+
- Недоліки:
- В описании указано что это xaoimi но на коробке и пылесосе нет этого названия. + нет в комплекте счётки которая бы счищала саму пыль в контейнере. А так в целом все хорошо
- Продавець TomyStore
Вітаю, Макс. Компанія Xiaomi має власну краудфандингову платформу, на якій виставляються найрізноманітніші продукти компанії під дочірніми брендами. Deerma є одним із таких.
Товари таких брендів як Mijia, NexTool, HuoHouб, XiaoAi, Aqara та багато інши (список є досить обширним), є дочірніми брендами компанії Xiaomi і на пакуванні можуть не зазначатись.
Щодо комплектації, то Ваше зауваження самі підтримуємо, але повпливати на комплектацію виробника не можемо і сам виробник завжди зазначає, що комплектація може змінюватись
- Елена И***Відгук від покупця. Продавець: TomyStore. Колір виробу: Білий
Дуже легкий,зручний і потужний пилосос
- Переваги:
- Дуже легкий і потужний пилосос! Не пошкодувала що замовила
- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір виробу: Білий
Нормальный веник,тщательно не уберет,но веник заменит.
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Пилососом дуже задоволені, користуємось давно. З килиму стільки пилу збирає - кожен раз дивуюсь! Зручно чистити, зручно зберігати, легкий, приємний на вигляд. Як на мене - оптимальний вибір.
Представник брендуНехай покупка служить вам довго й бездоганно. Для нас дуже важливо знати, що ви задоволені своїм вибором.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
За эти деньги отличный выбор, компактный, достаточно мощный. Из минусов - крепежи немного люфтят, но пока не критично. Если одеть на фильтр капроновый носок, то чистка фильтра становится быстрее и легче. В общем хорошая вещь
- Переваги:
- цена, мощность всасывания
- Недоліки:
- немного хрупкий, поэтому надо быть аккуратным
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Користуюсь пилососом більше року і. досі в захваті! Легкий у використанні помічник) ціна смішна, а якість хороша
- Переваги:
- зручний і якісний
- Недоліки:
- не виявлено
- Р.Б.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Пилосос дуже крутий. Вже користуюсь пару-трійку місяців, без нарікань. Для однокімнатної квартири ідеально, потужний, не займає багато місця, можна розібрати і без проблем покласти в шафу. Також має доступні по ціні фільтри, якщо замовити з Китаю то взагалі за копійки.
Щиро рекомендую.- Переваги:
- Мобільність, потужність, компактність, вартість.
- Олег Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Хороший пилосос на своі гроші
Єдиний момент - хотілося б колеса мʼякіші, якщо наприклад для ламінату то грубуваті- Переваги:
- Ціга, компактнність
- Недоліки:
- Колеса
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Гарний легкий,одне задоволення від прибирання)
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Чудовий пилосос для невеликих площ
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Для такої ціни відповідний пилосос.
- Переваги:
- Доволі потужна сила всмоктування пилу для такого пилососу. Зручно для щоденного невиликого прибирання на кухні.
- Недоліки:
- Поки немає. Невелика нейлонова шкарпетка на фільтр не завадить.
- Юлія Ц***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір виробу: Білий
Користуюся пару днів,поки все чудово
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Віта Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Швидка і якісна дрставка
- Переваги:
- Легко прибрати
- Недоліки:
- Не має
- Анна С*** Т.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
За свою вартість, топ
- Переваги:
- Дешево
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Тільки сьогодні купили та зразу спробували його в роботі. В принципі все сподобалось, порівняно з простим пилососом, просто супер! Легкий, маневрений, потужний, зручний, подовжуюча трубка нормально підходить для росту 175. Доволі потужний, підходить як для килимів з невеликим ворсом (в мене тільки такі), так і просто для паркету та плитки. Тому поки що, не яких зауважень немає, фільтр треба обов'язково чистити і мити, щоб прослужив довго та якісно, це теж нормально, кому не подобається, можно одягати капрон, ємність для пилу, нормального середнього об'єму. Єдине, що зіпсувало трохи враження, з самого початку не могли вдягнути трубку подовжувач, дуже туго йде. Але сподіваюсь, це просто ще не призвичаїлися, головне щоб нічого не зламалося, а потім вже буде просто
- Переваги:
- Лёгкий, зручний, потужний, працювати одне задоволення
- Недоліки:
- Не зручно вставляти трубку подовжувач, але напевно це з незвички
- Марія Ш***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір виробу: Білий
Все гарно прийшло
Я в захваті від товару - Віра Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Купляла пилосос для мами, як замінник віника. Їй дуже сподобався, легко і зручно прибирати, не треба низько нахилятися, ручка достатньої довжини. Є можливість пропилисосити меблі та добре пройтися по кутам та вузьким місцям. Потужності вистачає навіть для прибирання килимів. Зберігаємо в шафі, він не займає багато місця, зручно стоїть в куточку.
- Переваги:
- Легкий, зручний, потужний
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір виробу: Білий
Користувалися поки що один раз. Але зі своєю задачею справився дуже добре. Легкий, компактний, зроблений дуже не погано як на свою ціну. Пластик не хлипкий і не розсипається в руках, як читала в відгуках про нього. Подивимося як буде працювати через деякий час використання. Думали, що за таку ціну буде набагато гірше. Але поки що нарікань немає.
- Переваги:
- Легкий, компактний. Займає дуже мало місця. Працює добре.
- Недоліки:
- Поки що немає.
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Купувала десь рік тому такий пилосос, в цілому задоволена. За таку ціну гарний пилосос. Буду ще замовляти на подарунок.
- Переваги:
- Компактний, зручний, добре працює.
- Недоліки:
- Не має
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Задоволений
- Переваги:
- Потужний, легкий, компактний
- Олег З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Для квартири норм, але якби трошки вищий був і насадку для коврів додати то взагалі ідеально було б. Але за такі гроші і так топ. Тяга нормальна, маленькі доріжки у ванній і туалеті присмоктує, приходиться ногами тримати
В цілому дуже задоволений. Легенький, компактний, швидко чиститься.
Також хотів би сказати про лайфхак з капроновим носком, попробував, через нього всеодно фільтр забивається пилюкою і мити його прийдеться, до того ж по моєму трохи мотор більше гріється як мені показалось і тяга зменшується, тому не рекомендую таке практикувати, краще фільтр купить новий раз в рік- Переваги:
- Ціна, компактність, зручність, хороша тяга
- Недоліки:
- Немає насадки для коврів
- Оксана Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Компактний, маленький, зручний. Чищу його від пилу пІсля кожної кімнати. ФІльтр чищу щіткою. Не думала, що така малеча так активно прибирає пил. Задоволена покупкою.
- Переваги:
- Розмір, потужність, чудово прибирає пил.
- Недоліки:
- Не розраховуйте на велике сміття, це прилад більше для повсякденного прибирання, але справляється з цим чудово.
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Непоганий бюджетний пилосос
- Переваги:
- Виконує свою роботу, гарно тягне
- Недоліки:
- Немає за свою ціну
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір виробу: Білий із сірим
Мені дуже сподобався .Компактний ,всмоктує шо дурний .
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Купляв у сім ю, сподобався, легкий у користуванні, багато місця не займає
- Переваги:
- Легкий у роботі
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір виробу: Білий
В цілому пилосос сподобався. За таку ціну чогось супер потужного не варто чекати. Це пилосос для поверхневого прибирання так би мовить між генеральними. Легкий, завдяки колесам добре їздить і по плитці і по килиму. У мене зріст 160 то мені комфортно його тримати в руках. Швидко звʼязались зі мною і відправили в день замовлення.
- Переваги:
- Легкий, компактний, дешевий
- Недоліки:
- Поки, що недоліків в роботі окрім не великої потужності не знайшла. Єдиний мінус для мене це відсутність щітки на головній широкій насадці
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Судячи з того скільки бруду на фільтрі можна зробити висновок, що це необхідний пристрій для дому. Дуже швидко все прибирається, особливо волосся. Гарне пакування і швидка доставка. Дякую!
- Переваги:
- Легенький, мініатюрний, не займає багато місця.
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Відповідає характеристике,потужний,мусор збирае з покриття,немного шумний
- Переваги:
- Мусор збирае
- Недоліки:
- Немного шумний
- Инна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Дуже задоволена пилососом. Має хорошу потужність всмоктування, чудово збирає пил, шерсть і дрібне сміття. Завдяки контейнеру для пилу не потрібно постійно купувати мішки — достатньо просто спорожнити його після прибирання. Пилосос зручний у використанні, маневрений і не займає багато місця. Працює не надто гучно, якістю прибирання повністю задоволена. Чудовий варіант за свою ціну, рекомендую.
- Переваги:
- Зручний контейнер для пилу без мішків.
Легкий і маневрений.
Простий у догляді та очищенні. - Недоліки:
- Не знайшли.
- Дмитро Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
В принципі, свою роботу виконує, єдине потрібно бути обережним з фільтром
- Переваги:
- Недоліки:
- Трохи відчуття крихкості конструкції