- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: RETAILPRO
За таку ціну ще навіть класний. Заряд тримати до тижня. Правда штрих коди зчитує не завжди з першого разу.
- Переваги:
- Ціна.
- Недоліки:
- Штрих-код погано зчитує.
- Продавець RETAILPRO
Дякуємо за Ваш відгук. Насправді якість зчитування штрих-кодів напряму залежить від якості друку самого штрих коду. Якщо ми говоримо про товарну упаковку - тут проблем гарантовано не буде. Якщо це штрих-код надрукований неякісним принтером на неякісному носієві - тут будь-якому сканеру буде важко. Тому ми завжди радимо нашим клієнтам звертати увагу на носій з штрих-кодом і в разі потреби внести відповідні корективи. В сканері Winson 552 встановлений сучасний cmos - фотомодуль, який прекрасно зчитує 1d i 2d коди з товарної упаковки.
- наталья О***Відгук від покупця. Продавець: RETAILPRO
Задоволені, значно полегшив роботу
- Переваги:
- працює
- Недоліки:
- не помітили
- Продавець RETAILPRO
Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції WINSON!
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: RETAILPRO
1 день користування, політ нормальний. В комплекті все гарно, коротенька інструкція (її б трішки розбавити, бо не усі моменти описані), гарантійний талон, свисток він же донгл/ресивер, сканер та шнур 1.5м. Хотілося б отримати більш гарний мануал по програмуванню, але це не усім треба. Читає гарно і qr коди теж, підсвітка - вау, не сильно давить і нема зайвого, звук гарний. За свої гроші топ, якщо ще й налаштувати під себе, то взагалі . Довгий свисток/донг, сигнал ловить добре, краще ніж на іншому сканері (на фото їх різниця).
- Переваги:
- Швидко, чітко, гучно і на відстані усе чітко
- Недоліки:
- Великий донгл/свисток (не усюди стане), маленький мануал 1 аркуш розбитий на 4 частини (дайте ще 1 такий з іншими моментами)
- Продавець RETAILPRO
Дякуємо за вибір продукції WINSON! Щодо питання розгорнутого мануала наша служба підтримки з Вами зв'яжеться.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: RETAILPRO
Сподобався у роботі. Гарно зчитує штрихкоди. Нам зарядки вистачає на тиждень роботи. Рекомендую.
- Переваги:
- Висока якість за доступну ціну
- пані І***Відгук від покупця. Продавець: RETAILPRO
Як завжди продукція марки Вінсон на висоті. Стали постійними клієнтами. Надзвичайно висока якість продукції. Плануємо переходити на їх пос-термінали, бо їх сканери працюють просто відмінно. Всім рекомендую.
- Переваги:
- Найкращий бездротовий 2Д сканер. Дуже довго працює від 1 заряду. Мені вистачає на тиждень.
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: RETAILPRO
Надзвичайно задоволені сканером. Winson 552 зподобався. Доречі зовнішньо і по функціоналу дуже схожий на сканери Honeywell, які значно дорожче. В комплекті отримали все необхідне - сканер, юсб приймач, кабель для зарядки, гарантійний талон, зрозумілу інструкцію. Сподобалось, що можна налаштувати час вимкнення сканера для економії акумулятора. Акумулятор з доброю ємністю. Щодо дальності дії - наш склад 50 м2 повністю покрив. Напевно він може і більше по площі. Штрихкоди зчитує відмінно. Має пам'ять на штрихкоди. Можна сканер перевести у режим ревізії - він коди зберігає в собі, а потім вивантажує їх у Ексель. Круто. Моє враження - за доступну ціну отримали дійсно якісну річ. Дякуюємо Розетці за такі бренди!
- Переваги:
- Зчитує пом'яті коди, бездротовий, якісний, багато налаштувань