- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Синій
Сушилка для обуви хорошего качества простая и удобная работает отлично можно на ночь оставлять работает ровно
- Переваги:
- Простая конструкция и в эксплуатации
- Недоліки:
- Недостатков нет
- Продавець StarLight
- ТаняВідгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Синій
Девайс всю зиму сушив дитячі черевики. Ніяких нарікань. Гріє добре, вміру гнучкий.
У нас все добре було, справний.- Переваги:
- Для мокрої погоди необхідна річ.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Синій
Коли купила сушарку трішки нагрівала , на другий день взагалі перестала працювати , взагалі не нагрівається. Гроші на вітер!! НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює
- Продавець StarLight
Доброго Вам дня, Ольга! Ми вибачаємось перед Вами за незручності через брак товару. З Вами зв‘яжеться наш сервісний менеджер щодо вирішення даного питання та відправки Вами заміни товару за наш рахунок. Будь ласка, очікуйте.
- Артем В***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Синій
Працює.
- Продавець StarLight
Артем, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Синій
Проблему позитивно вирішено
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та рад, що змогли із Вами вирішити це питання!
- Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Синій
Я понимаю что удаляет грибок, запах и тд это ор просто, но что это приехало?
Не имеет ничего общего с фото и отзывами.
Шнур копеечный секономлен до предела . Работает. Это не стоит своих денег даже по акции не то что без. Ну ооочень короткий шнур . Впервые такое вижу. Если обувь стоит на полу, то розетка должна быть прям рядом.- Недоліки:
- преподплата
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за звернення Ганна! Перевіривши інформацію виявили, що до Вас через пересорт товару на складі надійшов інший товар. Будь-ласка очікуйте, з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер щодо вирішення цього питання!
- Продавець StarLight
Питання було вирішено шляхом грошової компенсації по замовленню, у розмірі 50% від суми замовлення! Ми ще раз вбачаємось перед Вами за незручності та будемо дуже раді бачити Вас в подальшому!
- Николай Т***
Подовжувач купи і користуйся.
- Юля П***Продавець: StarLight. Колір: Синій
Мені мабуть не пощастило, сушка довго гріється і температура недуже то й гаряча. Хвилин 5 тримала в руках чекала доки набере температуру. А вона все тепла ((((
- Продавець StarLight
Доброго Вам дня! За перших використань сушарка дійсно розігрівається довше, ніж очікується. Але з часом даний нюанс зникає.
- Александр Б***Продавець: StarLight. Колір: Синій
Перевірили при отриманні - не гріє. Вимушені були повернути.
- Продавець StarLight
Доброго Вам дня, Олександр! Ми дякуємо Вам за зворотній звʼязок та дуже вибачаємось перед Вами за незручності. Скоріш за все дана ситуація повʼязана із заводським браком товару. Задля вирішення цього питання із Вами звʼяжеться наш сервісний менеджер, будь ласка, очікуйте.
- Продавець StarLight
Питання було вирішено шляхом повернення Вам повної суми по замовленню. Ми ще раз вибачаємось перед Вами за незручності через брак товару та будемо раді бачити Вас в подальшому!
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Все працює, все добре. І товар, і продавця рекомендую.
- Переваги:
- Виконує свої функції
- Продавець Kykyshop
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар! Слава Україні!!!
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Дуже короткий шнур, всього 20 см.
- Переваги:
- Не має. Не раджу
- Недоліки:
- Короткий шнур
- Продавець Kykyshop
Дякуємо за Ваш відгук! Нам прикро, що Ви залишилися незадоволені цим товаром.
- Продавець Kykyshop
P.S. Довжина шнура складає 110 см.
- Продавець Kykyshop
Чекаємо на інформацію від вас! Дякую!
- Алексей В***Відгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Супер швидко, якісно. Дякую. Був момент з обміном- зробили дуже швидко. Рекомендую
- Переваги:
- Низька ціна, гарна робота
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Дуже корисна річ
- Переваги:
- Компактна , за ніч взуття сухе
- Продавець Kykyshop
- Валентина Н***Відгук від покупця. Продавець: Neo. Колір: Синій
Не работает
- Переваги:
- Недоліки:
- Сушилка не работает.
- Продавець Neo
Доброго дня Валентина. Що саме не так з товаром, вони не гріють чи погано гріють?
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Все гуд, продавець порядний
- Галата І***Відгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Дякую.
Гріє добре і справляється відмінно, взуття сушить- Продавець Kykyshop
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Угода пройшла без нарікань. Рекомендую.
- Переваги:
- ++
- Продавець Kykyshop
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Все працює, отримав швидко.
- Павленко Л***Відгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Працює супер
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Товар прийшов вчасно, дякую велике! Гріють чудово! Це ідеальне рішення , коли вдома є діти!!!
- Продавець Kykyshop
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Кирило З***Відгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Дуже слабо гріє.
- Продавець Kykyshop
Дякуємо за Ваш відгук. Коли заміряти температуру в середині взуття, то там буде більше ніж 55 градусів. Як що зробити її більш потужною, то взуття буде пересушеним.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Работает
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Neo. Колір: Синій
Очень плохое качество. Геет очень слабо. После первого использования один перестал работать.
- Переваги:
- Недоліки:
- Плохо греет
- Продавець Neo
Доброго дня Сергію. Нам прикро що так сталося, у Вас є гарантія від виробника 1 рік якщо все збережене до товару.
- Світлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Працює без нарікань.
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Все працює.
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Зломалася після двох разів сушки
- Переваги:
- Недоліки:
- Проробила 2 сушки
- Продавець Kykyshop
Максим, на придбанний Вами товар, діє гарантія 12 місяців. Зв'яжіться будь-ласка за нами для вирішення питання!
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Не пропрацювало навіть 2 тижні, не рекомендую.
- Продавець Kykyshop
Віталій, на придбанний Вами товар, діє гарантія 12 місяців. Зв'яжіться будь-ласка за нами для вирішення питання!
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Зі своєю роботою справляються на відмінно.
- Переваги:
- Ціна, підходять як для дорослої так і дитячого взуття.
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Рекомендую
- Переваги:
- Добре виконує свою функцію
- Аліна І***Відгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Добре працює
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Добре працюють, добре нагріваються. За такі кошти супер
- Габрилевич С***Відгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Добре працюють, взуття прогрівається
- Переваги:
- Зручна
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Доброго дня. Замовив дві пари. Одні не працюють взагалі. А другі гріють дуже слабо
- Переваги:
- Недоліки:
- Непрацюють
- Продавець Kykyshop
Доброго дня! Нам шкода, що Ви залишились не задоволені товаром. Якщо Вам не подобається товар, ми приймаємо його на повернення.
- Башмакова Г*** ЯрославівнаВідгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Вау. Супер
- Переваги:
- Гарно сушить та швидко і якісно
- Недоліки:
- Не бачу
- Продавець Kykyshop
- Анастасія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Користувалася декілька разів, поки чудово) замовлення відправили швидко, продавець був на зв'язку і відповідав на мої питання
- Переваги:
- Гарно гріють, зручної форми
- Віктор Г***Відгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Дуже довго сушить взуття
- Продавець Kykyshop
Вітаю! Дякуємо за Ваш відгук! Якщо сушарку зробити, щоб більше грілася, вона тоді зіпсує Ваше взуття.
- Лариса И***Відгук від покупця. Продавець: Kykyshop
Дуже відповідальний продавець,дякую за товар.