Відгуки покупців про Пастернак корінь сушений Міністерство Спецій, 100г

Оцінка користувачів 5/5
  • Олена А***
    Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock

Я задоволена, пастернак сподобася своєю якістю. Для швидкого приготуваня перших страв чудово! Рекомендую тим, хто ще не прбував сушені та сублімовані овочі!

Переваги:
    Якість
    • Продавець  Ministry of Spices

Дякуємо за відгук, раді, що Ви задоволені)

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices

Замечательная свежая и полезная приправа. Постоянно её покупаем и вам искренне советуем попробовать - не пожалеете.

• Светлана С***

Я задоволена, пастернак сподобася своєю якістю

Переваги:
    Якісний
    • Продавець  Ministry of Spices

Дякуємо за відгук!)

• Остап Д***

...

Переваги:
    Все добре

Дякуємо за відгук!

• Ольга З***

Всі спеції Міністерства це моя любов. Але Пастернак це просто. Спробувала його додавати до креветок під час смаження - ну це просто смакота

Переваги:
    Одні тільки і переваги. Не жорсткий. Дає приємний смак стравам. Ну і користь звичайно
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Ministry of Spices

Дякуємо за відгук

• Продавець  Ministry of Spices

Дуже раді, що Ви задоволені!)

• Ольга П***

Нам нравится пастернак и добавляем его при приготовлении первых и вторых блюд. Все, что ни один раз брали в этом магазине свежее и качественное. Полное доверие такому продавцу и благодарность.

Переваги:
    Вкусная и полезная добавка к блюдам.
    • Продавець  Ministry of Spices

І Вам велика вдячність, що обираєте нас!)

• Лариса С***

Свежие понравилось , пересылала в другую ёмкость

Дякуємо за відгук!)