Картка Rozetka

Відгуки покупців про Сухой завтрак Nesquik Duo 225 г (5900020013491)

Оцінка користувачів 4.44/5
на основі 21 відгук
  • Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 375

Сніданок сподобався. Має приємний смак і цікавішу текстуру за рахунок поєднання різних шматочків, тому їсти його не нудно. Добре підходить для швидкого сніданку або легкого перекусу, особливо коли хочеться чогось солодкого й простого. З молоком смак розкривається ще краще, а сам продукт зручний для щоденного використання. Загалом це вдалий варіант для дому, коли потрібен швидкий і смачний сніданок.

Переваги:
    Приємний смак, цікава текстура, добре поєднується з молоком, зручний як швидкий сніданок, підходить для перекусу, зручно мати вдома.
    Недоліки:
    Немає.
  • Юлія

Улюблений сніданок моїх донечок)

• Кулак О***

Багато вітамінів, якщо вірити написаному і смачно

• Александр Г***

• Сергій К***

Сам не їв ну діти з'їли залюбки казали що дуже добре

• Светлана М***

Вкусный. Для школьного завтрака самое то

Переваги:
    Вкусный, хрустящий, свежий
    Недоліки:
    Быстро заканчивается
  • Ігор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 200

Покупкою невдоволений

Переваги:
    Недоліки:
    Важко виявити вітаміни й мінеральні речовини

Добрий день, Ігоре! Дякуємо, що поділилися Вашим відгуком. Для нас важливо, щоб продукти, які ми виробляємо, мали високу якість, чудовий смак і повністю відповідали вимогам та інтересам наших споживачів. Нам дуже шкода чути, що даний сніданок не відповідає Вашим очікуванням. Проте ми розуміємо, що у кожного свої смакові вподобання та фаворити. Дякуємо за Ваш відгук, думка наших споживачів є важливою для нас.

• Ігор Г***

Невдала покупка

Переваги:
    Недоліки:
    Можна дешевше купити аналоги
  • Александр К***

Малеча в захваті

Переваги:
    Смачні
  • Інна Ш***

Подобається найбільше!

• Кристина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 460

Відмінний сніданок, дитині дуже подобається

Переваги:
    Смачний
    Недоліки:
    Не виявила
  • Кристина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 225

Дуже смачний сухий сніданок, дитині подобається.

Переваги:
    Смак та якість.
    Недоліки:
    Не виявила.
  • Босяк Д***

Найсмачніший сухий сніданок! Мої діти обожнюють.

Переваги:
    Якість
  • Шевченко Ю***

Очень вкусные кульки . Ребятишки мои очень любят их лопать .

• Галина Л***

Заказывала маме. Вкусно.

Переваги:
    Цена + вкус.
  • Оксана

Вкусные, ребенок часто просит с молоком. Ему нравится, что в форме шариков и ещё двух цветов - коричневые и белые. Как пишет производитель, приготовлены с использованием цельных злаков. Немного смущает в составе пальмовое масло. Хотя оно и полезно, но при условии, что хорошо очищено. Поскольку производитель крупный, добросовестный, то скорее и масло они используют всё-таки пищевое.

Переваги:
    очень нравятся ребенку
    • Богдан Я***

Нема в складі пальмового масла, читайте уважніше

• Ігор П***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 375

Ну и каким образом это может быть СУХОЙ завтрак??? Там же молоко добавляеься. Мда... уж

• Марія П***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Загальна вага: 225

Дуже смачні сніданки .Хрусткі кульки двох кольорів чудово поєднують два смаки. Насичений смак какао чорних та більш молочний смак білих кульок. Їх любить вся моя сім'я , а ще такий знайомий дизайн упаковки, що не залишить нікого байдужим.

Переваги:
    Смак,якість
    Недоліки:
    висока ціна
  • СерГеЙ M***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Загальна вага: 225

Улюблений бренд з дитинства. Постійно беру несквік на сніданок. Рекомендую всім.

Переваги:
    Очень вкусно
  • Хома
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 225

В рекламе данный бренд не нуждается. Покупаю сыну всегда. Он по утрам мало ест или не ест совсем. Попробовали давать несквик, он съедает полную тарелку.

Переваги:
    Вкусно
  • Ольга В***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 225

Очень вкусный завтрак, дети (да и не только дети) его прсото обожают, если раньше я не могла заставить ребенка сесть за стол позавтракать перед школой, то теперь с больим удовольствием кушает. Брала сначала в розничных магазинах, теперь только в розетке, тут дешевле