- Анжела К***Відгук від покупця. Продавець: SorMak
Набір чудовий, все що треба в одному, не дорогому наборі, ще й з коробкою, пограли склали все в валізку і нічого не валяється.
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: SorMak
Дуже хороша аптечка для дитячої гри) З самого першого дня сподобалась дитині, майже щодня грається нею)
- Переваги:
- Зручний сундучок для зберігання)
- Людмила Р***Відгук від покупця. Продавець: SorMak
Ребенок доволен, набор нравится
- Переваги:
- Все в порядке, соответствует описанию
- Недоліки:
- --------
- Ростислава П***Відгук від покупця. Продавець: SorMak
Є пошкоджені деталі, при отриманні це перевірити не можна бо запаковане
- Переваги:
- Дитині сподобалось
- Недоліки:
- Збільшувальне скло розбите в тріщинах.
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: SorMak
Не рекомендую
- Недоліки:
- 2 деталі прийшли пошкоджені,і інші по якості погані
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: EN SERIO!
Товар прийшов ВЖИВАНИМ та пошкодженим
Подряпини, заломи, стетоскоп не працює.
Не розумію як можна таке відправляти і не перевіряти перед відправкою- Недоліки:
- Вживане, пошрябане та пошкоджене
- Юлия Г***
Після відгуку продаваною звʼязався - запевнив, що іграшки не вживані, а пошкоджені при транспортуванні від виробника. Запропонували повернути гроші, та відправити набір назад. Але набір вже розрахований і ними граються малі.
Фактично ситуацію вирішили. - Продавець EN SERIO!
Вдячні за ваш зворотний зв'язок, і що повідомили про ситуацію. Нам щиро прикро, що ви отримали товар у такому стані. Ви могли помітити що іграшка була індивідуально запакована, і пакування не було пошкоджене - тобто це не було навмисно чи цілеспрямовано. Можливо це через те що елементи набору не закріпленні, тому ми припускаємо що вони потерлись між собою. Раді, що нам вдалося врегулювати ситуацію і знайти рішення. Дякуємо за ваше розуміння та зворотний зв’язок — це допомагає нам ставати кращими.
- ПолінаВідгук від покупця. Продавець: Mira market
Все відповідає опису, прийшло ціле й неушкоджене. Прекрасний набір, дитина дуже раділа й почала гратися ним 24/7) Правда, ми, дорослі, так і не змогли дитині зібрати медичну шапочку, не розібралися, як вона складається Але дитина гарний лікар і без шапочки))
- Нелли О***Відгук від покупця. Продавець: EN SERIO!
Классный набор! Ребенок 2.2 г в восторге!! Мы лечим всех игрушек и членов семьи)) однозначно рекомендую!!
- Переваги:
- Хорошего качества, все инструменты истинного врача в наличии)).Все складывается в удобный чемоданчик! Цена и оперативность отправки на твердую 5!!!
- Продавець EN SERIO!
Неллі, дякуємо за ваш відгук!
Ми цінуємо ваші враження