- Константин М***Відгук від покупця. Продавець: myFine
Работает нормально
- Переваги:
- Компактный
- Недоліки:
- Единственно долго ним не поработаешь
- Зайцев О***Відгук від покупця. Продавець: myFine
Все же решил побороться, получилось, приварил гайку к алюминиевой пластине. Было сложно, но я добавил масло и затёр нождаком, потом положил в отверстие канифоли расплавил и потом так же заложил олово, поставил насадку "плазменного ножа" и расплавил, гайка намертво прилипла. Я доволен :)
- Зайцев О***Відгук від покупця. Продавець: myFine
Взял на попробовать, было интересно, расход газа бешеный. Пластик нагревается, если прикрутить газ, то не греет перо. Пластиковая часть, выглядит как полная китайская ерунда, но вот насадки и металлическая часть внушает доверие.
На мой отзыв не рекомендую ориентироваться, первый раз подобной штукой работал, у меня ничего не получилось и было стрёмно что взорвется :) - ДенисВідгук від покупця. Продавець: myFine
Купив, спробував. Кому потрібно регулярно і комфортно паяти шукайте щось подорожче. Бо мінімального стабільного полум'я тут немає, принаймні у мого екземпляру. Як його не підкручував на мінімум щоб ледь тліло, воно то пирскає, то згасає. І це погано, бо каталітична сітка на максималках бистро вигорить, її потрібно берегти.
А все інше норм. Підійде для епізодичної пайки коли немає світла. Клапан не травить. Жала абсолютно робочі, лудяться ідеально і доречні - можна мікруху/smd паяти. Те що воно все на різьбових з'єднаннях однозначно " ". Потужності теж вистачає, на раз запаяв акуми 18650 і ШВВП 2,5. Якісь масивні скрутки можна буде спаяти пальником. Підставка робоча, каніфоль, припой, пінцет, зручна коробка - все що потрібно є.- Переваги:
- Нормальний набір для епізодичної пайки
- Недоліки:
- Немає стабільного мінімального полум'я