Відгуки покупців про Термометр для духовки Tescoma Gradius 7х4см 636154
Немає в наявності
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: МР
Спасибо. Видно, что термометр качественный, очень рада покупке!
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром
Супер! Мама задоволена
- Переваги:
- Універсальність встановлення, якісні матеріали, добра видимість показників.
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно, що термометр виправдав очікування, та що ваша мама залишилась задоволена.
Бажаємо зручного користування та смачних результатів у приготуванні!
- Світозар Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром
Хороший за якістю виконання, точний термометр (порівнював з китайським аналогом та настройкою термостата електродуховки), гарний на вигляд, читабельний. В корпусі немає отворів, тому термометр інерційний, тобто вимірює температуру з запізненням. Спочатку я подумав, що то недолік такий, але потім зрозумів, що це зроблено спеціально — те запізнення дозволяє врахувати час на нагрів стінок духовки, а не тільки температуру повітря у духовці (повітря майже моментально втрачає температуру при відкриванні дверці для розміщення виробу). В результаті випічка нарешті виходить точно за рецептом у плані температурних режимів. Дружина задоволена.
- Переваги:
- Матеріал корпусу, велике читабельне табло, точність.
Представник постачальникаДоброго дня, Світозар!
Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару.
Ваш позитивний відгук – найкраща нагорода для нашої команди. Дуже дякуємо за вашу підтримку!
Впевнені, що продукція Tescoma принесе затишок та комфорт у Ваш будинок.
Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців.
Приємних та вдалих Вам покупок!
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром
Можливо, проблемний саме мій, але цей термометр показує температуру, що була майже вісім хвилин назад. Ним неможливо нічого виміряти. Тож через нього спалив купу матеріалу. Це якась машина часу, а не вимірювальний прилад.
- Переваги:
- фірмовий, красивий
- Недоліки:
- не працює як треба - повні гальма
Представник постачальникаМи цінуємо вашу чесність та відкритість у висловленні своєї думки. Ми приймемо цей відгук як цінну інформацію і постараємося усунути недоліки з якими ви зіткнулися.
- Олег Т***
Телепень, то певно так задумано. Ви коли вмикаєте духовку на певну температуру, вона що відразу така яку вибрали, чи проходить певний час, щоб нагрілась? А термометр в такому разі не змінить свої покази миттєво, під час відкривання духовки для перевірки скажімо.
- Володимир
Олеже, я ціную твій досвід з термометром: певне, ти його тестував і порівнював достатньо часу, але твоє ставлення до пересічної людини неприйнятне.
Я також дякую тобі за мінус до коментаря, телепень.
Це найгірший термометр з п'яти - самий інертний за показами. Але найміцніший за конструкцією. Також варто відмітити, що реакція матеріалу, що здійснює вимірювання, нелінійна! Тобто абсолютно всі інші термометри повільно і рівномірно набирали температуру, а в цього термометра стрілка "завмирає" на відмітці 135, а потім швидко набирає покази. Як відмітив Олеже, то певно так задумано.
PS: Думаю, це щось певне із призвищем, щось, що діє імпульсивно і без аналізу.
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром
Показывает /- точно
- Руслан С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром
Отримав, перевірив з тим що маю , все нормально, показує досить точно. Дякую Розетці.
- Переваги:
- Оперативність доставки.
- Недоліки:
- Не помітив.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром
Прибор отличного качества. Приятный цвет шкалы. Уже побывал в духовке — работает как нужно.
- Наталія М***Продавець: Rozetka. Колір: Хром
термометр прийшов у звичайному поліетиленовому відкритому пакеті. на металевій основі царапини, коло циферблату потертість. повернула товар. щойно в описі побачила, що упаковка повинна була бути блістерна