Відгуки покупців про Лялька Llorens Valeria Happy Birthday

Оцінка користувачів 5/5
  • Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Kindersplace

Качество на высшем уровне .
    Купила внучке . И я бы такой игралась .

• Наталія О***
    Відгук від покупця. Продавець: Kindersplace

Якісна лялька. Приємно взяти в руки.

Переваги:
    Якісна лялька
    Недоліки:
  • Вікторія П***

Як справжня дитинка

• Елена К***

Милая куколка)

• Анастасія Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Kindersplace
    Переваги:
    Дуже гарна лялечка, дитині сподобалася, рекомендуємо) також рекомендуємо продавця, вислав фото, допоміг з вибором.
  • Светлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Kindersplace

Хорошее качество, мне нравится, что у куклы пропорционально все части тела, это был главный критерий, мне понравилось качество, то что у нас на рынке сейчас представлено- это одно из лучших, в такой ценовой политике!
    Ещё в планах заказать подружку из этой же серии.
    На фото кукле больше месяца, ребенок спит с куклой и играет ежедневно, малышке два года. Делает прически, снимает и одевает куколку, что способствует развитию мелкой моторике. Покупкой довольна.
    Спасибо

Переваги:
    Качество, соотношение пропорций . Быстрая доставка!
    Недоліки:
  • Ілона Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Kindersplace

Дуже сподобалась лялька. Обираючи в інтернеті не завжди знаєш що отримаєш, але з цією лялькою були не тільки задоволені, а і приємно вражені. Продавець швидко відправив товар. Одяг пошитий гарно і акуратно, все в приємних дівчачих кольорах (як і на фото). Та найприємнішим здивування став матеріал самої ляльки - дуже приємний на дотик, в міру м'якенький. Дитина була в захваті (і дорослі теж)! Товар і продавця рекомендую.

• Мария Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Kindersplace

Лялька чудова! Йде в подарунковій коробці, то дитина тепер її використовує як ліжечко для ляльки. Продавець відповідальний, швидко зв’язались, повідомили коли буде відправка і в узгоджений день запаковали та відправили