Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Набір декоративних Новорічних свічок 12 штук в комплекті фігурки подарункові парафінові різнокольорові

Оцінка користувачів 5/5
  • Инна И***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Набір був добре запакований, прийшов вчасно, без ушкоджень.
    Дякую )
    Рекомендую продавця

Доброго вечора.

• Андрій

Дякую. Гарний подарунок на свята. Всі довольні

Переваги:
    красиви, гарний подарунок на свята
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Юлія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Для подарунку, це саме те що потрібно. Настрій підіймає і виглядає супер

Переваги:
    Дуже гарно

• Вадим

Все супер! Рекомендую

Переваги:
    Своєчасна відправка
    Недоліки:
    Жодних
    • Продавець  LikePrix

• Руслан М***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Якісний товар за адекватну ціну. Прийшов набір швидко. Свічки якісні, підходить дуже добре як приємний подаруночок перед Новим Роком.

Переваги:
    Швидка доставка, турботливий продавець
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Оксана

Виглядає привабливо, святково!
    І в реальності так і є. Маленькі симпатичні свічечки! Дякую за швидку доставку!

Переваги:
    Маленькі, різної форми, яскраві кольори
    Недоліки:
    Сама свічечка може відклеїтись від підставочки, але, мабуть, якщо підставку нагріти, це можна виправити
    • Продавець  LikePrix