Відгуки покупців про Набір декоративних Новорічних свічок 12 штук в комплекті фігурки подарункові парафінові різнокольорові
- Инна И***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Набір був добре запакований, прийшов вчасно, без ушкоджень.
Дякую )
Рекомендую продавця- Продавець LikePrix
Доброго вечора.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: LikePrix
Дякую. Гарний подарунок на свята. Всі довольні
- Переваги:
- красиви, гарний подарунок на свята
- Продавець LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Юлія Ш***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Для подарунку, це саме те що потрібно. Настрій підіймає і виглядає супер
- Переваги:
- Дуже гарно
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: LikePrix
Все супер! Рекомендую
- Переваги:
- Своєчасна відправка
- Недоліки:
- Жодних
- Продавець LikePrix
- Руслан М***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Якісний товар за адекватну ціну. Прийшов набір швидко. Свічки якісні, підходить дуже добре як приємний подаруночок перед Новим Роком.
- Переваги:
- Швидка доставка, турботливий продавець
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець LikePrix
Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: LikePrix
Виглядає привабливо, святково!
І в реальності так і є. Маленькі симпатичні свічечки! Дякую за швидку доставку!- Переваги:
- Маленькі, різної форми, яскраві кольори
- Недоліки:
- Сама свічечка може відклеїтись від підставочки, але, мабуть, якщо підставку нагріти, це можна виправити
- Продавець LikePrix