- Дар'я Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Дивлюсь, тут відгуки такі хороші... А я в такому шоці від того що отримала... Воно не піниться, не милиться, зовсім! Наче реально там крем, а геть там не має ніякого гелю. А запах...ну це супер на любителя: щось таке хвойно-ядуче.
Якби ж воно хоч милилось, сморід ще б потерпіла. Викинула. (((
Представник брендуВітаємо, Дар’є! Нам дуже прикро, що у Вас склалося таке враження від продукту. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом - для нас це важливо і ми беремо кожен відгук до уваги.
Розуміємо Ваше здивування щодо піни. Особливість засобів WELEDA у тому, що ми використовуємо дуже м’які, природні очищувальні компоненти. Саме тому вони піняться значно менше, але при цьому дбайливо очищують шкіру, не пересушуючи її і не порушуючи природний баланс, натомість доглядають за шкірою одразу під час душу.
Щодо аромату - Ви праві, це дуже індивідуально. Ми використовуємо натуральні ефірні олії, тому запахи можуть відчуватися більш насичено та по-різному сприйматися.
Нам шкода, що продукт Вам не підійшов. Ми з радістю допоможемо підібрати інший варіант, який більше відповідатиме Вашим очікуванням. Наприклад, Ви можете розглянути нашу лімітовану літню лінійку Weleda Pink Peach освіжаючий гель для душу. Він має аромат соковитого персика, жасмина та солодкого апельсина. Сподіваюсь, надалі у вас будуть тільки гарні враження від засобів WELEDA.
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Weleda
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Передавили пакування що привело то дірки (
- Переваги:
- Бренд
- Недоліки:
- Пакування Розетки
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Приємний для шкіри
Зайві аромати відсутні - Елена М***Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Сподобався крем-гель для душу, приємний аромат та зволоження шкіри, не відчуваю сухості після використання. Обожнюю weleda
- Переваги:
- Зволоження шкіри
- АлесяПродавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Мне больше всего понравилось увлажнение и питание кожи у этого геля. После него нет желания нанести на кожу молочко или масло для тела.
И аромат очень хороший, приятный, лавандовый. Натуральный запах лаванды (а я была в полях лаванды и помню как она пахнет).- Переваги:
- аромат, натуральный состав, густой, увлажняющий
- МихаилПродавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл
Олень люблю средства этого производителя за их качество. Этот гель так же не стал исключением, кожа после него не сухая не стянута. Пенится хорошо, аромат приятный