- Ющенко І***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Чорний
За свою ціну топ але є навушники fifine h6 у яких майже та самий звук
- Продавець VK Market
Дякуємо за відгук! Будемо раді вашим замовленням у майбутньому! Ми цінуємо вашу довіру до нас. Вдалих покупок.
- Дима Л***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Білий
2 года отработал отлично без каких либо нареканий, сейчас же просто без какой либо причины звук стал как будто бы говорю под водой и за 10 метров от микрофона, относился я к нему отлично, в принципе неплохой вариант за свои деньги
- Переваги:
- Хороший звук, прост в использовании, за свои деньги вообще отлично
- Недоліки:
- Звук стал плохой спустя 2 года
- Продавець VK Market
- Наталия Б***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Білий
Класний товар.Син користується радий
- Переваги:
- Зручний,гарно тримається
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Чорний
Дякую за гарнну якість
- Переваги:
- Мікрофон просто ПОТУЖНИЙ))
- Продавець VK Market
- Кирило Я***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Білий
Найкращий серед бюджетних мікрофонів. Звук при підключені якісний, а якщо настроїти через аудіо мастер - то взагалі топ.
- Переваги:
- Якісний, чіткий звук. Шумоізоляція, приємна підсвітка
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Чорний
Спасибо за быструю доставку. Микрофон супер!
- Переваги:
- Цена - качество
- Михайло Г***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Білий
Пушка-бомба-ракета, якість звуку на вищому рівні, прийшов в ідеальному стані, все як на малюнку. Дуже задоволений
- Переваги:
- Ідеальний звук, легке налаштування мікрофону.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Чорний
За свої кошти норм, все влаштовує, якість звуку та чутливість.
Користуюсь пів року поеи все ок.- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Продавець VK Market
- Данил З***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Білий
чотенькій мікро
- Переваги:
- чотко
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Білий
микрофон дуже хороший вже рік в мене
- Переваги:
- дуже класний микрофон
- Недоліки:
- нема
- Продавець VK Market
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Білий
Мікрофон дуже хороший
- Переваги:
- Хороший
- Продавець VK Market
Дякуємо за відгук! Будемо раді вашим замовленням у майбутньому! Ми цінуємо вашу довіру до нас. Вдалих покупок!
- СоулВідгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Білий
Микрофон отличный, звук хороший,
всё нравится как для бюджетного микрофона. Спасибо большое)- Переваги:
- Хороший звук, удобная регулировка подставки. прочный
- Віктор О***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Чорний
Мали би з замовленням прислати чек та гарантійний талон, але нема. Може їх online можна завантажити? Ні, не можна. VK Market не хоче нести ніякої відповідальності.
- Продавець VK Market
Добрий день. Якщо вам не поклали чек на складі, можемо вислати онлайн на любий мессегджер.
- Константин В***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Чорний
Я заказывал чёрный пришел белый ну белый и так лучше
- Переваги:
- Хороший rgb подставка
- Продавець VK Market
Добрий день. На пошті переплутали коробки і ваш поїхав іншому покупцю.
- Богдан М***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Чорний
Тач панель геніально придумано, за свою цену звук ідеальний, подставка дуже харашо держить микрофон, підсвітку не можна мінять або виключить, микрофон сам дуже компактний
- Переваги:
- Звук, тач панель, підсвітка, компактний, регуліровка
- Недоліки:
- Не можна міняти підсвітку або виключили
- Продавець VK Market
- Борис Б***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Чорний
звук чудовий, сам мікрофон дуже легкий, а підставка тяжка, завдяки чому мікрофон чудово стоїть на столі і не падає. тач панель для вимкнення мікрофона просто геніальна річ
- Руслан И***Відгук від покупця. Продавець: VK Market. Колір: Чорний
Отличнейший звук даже без дополнительных программ. В соотношении цена - качество лучший вариант. Стильный и красивый, а также относительно компактный из-за того что подставка НЕ тринога. Всё супер!
Недостатков Я лично не заметил. Да, нет возможности отключить подсветку, но для этого есть более старшая версия A8, которую, увы, нигде не найти.Тут всё супер- Переваги:
- Стильный дизайн, подсветка. Отличное качество звука.
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Продавець VK Market
Спасибо за отзыв! Будем рады вашим заказам в будущем! Мы ценим ваше доверие к нам. Удачных покупок!
- Анастасія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір: Чорний
Працює чудово. Мікрофон легкий, невеликий зі стійкою підставкою, яка не дає мікрофону ковзати
- Переваги:
- Хороший звук