Відгуки покупців про Пилосос Deerma Corded Hand Stick Vacuum Cleaner (DX118C)
- Микола Ц***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір виробу: Білий із сірим
Потужний. Але конструктив ...
При роботі вихідний поток роздуває всю пилюку (((.
А взагалі, легкий, компактний, "потужний" в зрозумілому сенсі цього слова.
В цілому, задоволений. - Виталий Л***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір виробу: Білий із сірим
За ці кошти дуже функціональний пилосос. Виконує свої функції! Дякую
- Евгения Ш***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір виробу: Білий із сірим
Для своєї ціни дуже добре працює
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір виробу: Білий із сірим
Добре збирає сміття, я ним навіть килими пилососю, єдиний мінус - не вистачає щітки на великій насадці.
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір виробу: Білий із сірим
Разочарована. Ожидала большего!
- Недоліки:
- Ручка плохо фиксируется, на большой насадке нет щетки для сбора шерсти и волос
- Марина Н***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір виробу: Білий із сірим
Дуже гарний пилосос, замовила собі , замовлю сусідці
- Переваги:
- Потужний , легкий, зручний
- Недоліки:
- Не знайшла
- Аріна К***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір виробу: Білий із сірим
Не очікувала, що такий маленький пилосос буде хороший. Але це шок, він дуже потужний! Пил, волосся та дрібні частинки смокче на ура. Вартий своїх грошей на всі 100! Задоволена на 1000/10. Продавець відправив швидко, всім задоволена. Рекомендую.
- Переваги:
- Потужність, легкість
- Недоліки:
- Ольга Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Добре справляється. Маленький, компактний, те що було потрібно
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Я тричі купляла цей пилосос
Для себе,для мами і для подруги.
Він просто безподобний! Прибирати - одне задолення- Недоліки:
- Дмитро І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Классный, легкий,красивый
- Переваги:
- Удобный, легкий ,мощный
- Недоліки:
- Сложно найти фильтры на него
- Олег Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Хороший пылесос,тянет хорошо!
- Переваги:
- Малый вес
- Недоліки:
- Пока нет
- Олег Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Отличная вещь! На не большую ж.п. то что надо, а тем более если у вас есть кошка или пёсик, шерсть отлично собирает. Пользуюсь уже около полу года - работает исправно.
И ещё, отличный совет, на фильтр одевать капроновый носок!- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Все добре
- Виктория Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Отличный пылесос за эти деньги , рекомендую
- Переваги:
- Легкий
- Недоліки:
- Крістіна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Пылесос супер! Лёгкий, но качественный пластик, мощный, удобный. За такие деньги это просто клад! Доставка быстрая. Пришло хорошо упаковано. С гарантийный талоном, есть инструкция.
- Переваги:
- Мощность, цена.
- Недоліки:
- Провод коротковат.
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір виробу: Білий
Я дуууже задоволена пилососом! Дуже легкий, зручний, займає мінімум місця, а саме головне ним можна прибрати, як точкові місця забруднення, так і всю квартиру.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Ідеальний для смарт-квартири. Компактний, зручний, легкий, потужний. Прилаштувався у вузькій ніші - займає місце значно менше, ніж традиційні пилососи для підлоги. На фільтр надягаю капроновий копійчаний носок і чищення пилососа займає всього пару хвилин. Дуже задоволений вибором.
- Переваги:
- Зручний, легкий та потужний
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Пилосос як за таку ціну класний.Попилососив і в машині і в будинку.Тягне добре.Чулок на фільтр натягнув як люди рекомендували і вперед.Як на мене-то треба частенько чистити фільтр і капронку.
- Переваги:
- Зручний,легкий,дешевий
- Недоліки:
- Треба з ним обережно,бо пластик як на мене Крихкий.
- Богдан Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Дуже якісний, за свою ціну топ!
- Переваги:
- Всі що є
- Недоліки:
- Гучноватий
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Достатньо потужний для щоденного прибирання. Зручний у використанні, не займає багато місця. Легко очищується.
- ЛукаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Чудовий пилосос за свої гроші!
Легкий, компактний, тягне дуже добре — весь пил і шерсть збирає на ура. Контейнер чиститься за секунду, мішки купувати не треба, що величезний плюс. Дріт досить довгий, на кімнату вистачає. Для щоденного швидкого прибирання — просто супер знахідка, рекомендую!- Переваги:
- Компактний, легкий
- Недоліки:
- Достатньо шумний
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Не очікував від такого маленького пилососа потужної тяги, прибирати одне задоволення, рекомендую.
- Переваги:
- Пилосос супер
- Недоліки:
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Норм
- Переваги:
- Легкий, удобный
- Недоліки:
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Нормальный пылесос.
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Зручний, простий у використані, нейро фільтр, легко чистити.
- Переваги:
- Зручний, простий у використані
- Недоліки:
- поки немає
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Використовуємо цей апарат,як електровіник.Гарно справляється.
- Переваги:
- Зручно.Компактно.
- Недоліки:
- Поки не виявлено.
- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Сподобався, добре функціонує
- Максим І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Отличный пылесос . Соотношение цены и качества. Рекомендую
- Переваги:
- Удобно лежит в руке
- Недоліки:
- Дмитро Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Був проти купівлі такого пилососа, але дружина захотіла щось мобільне й легке, щоб не тягати за собою махіну.
Тепер її улюблена домашня справа - пилососити)
Їй дуже сподобалося, мені в принципі теж норм. Хіба що для зросту більше 185 він буде занизький і не дуже зручний.
Вистачає пропилососити 2 килима і ще 2 кімнати без килимів коврик в коридорі. Після кожного такого прибирання треба чистити фільтр, але це не складно. Зубочисткою та пальцями почистили, потім під краном помили, висушили і все.
Купили ще один такий батькам в село.
Не думаю, що він вічний, але за такі гроші це прекрасний варіант.- Переваги:
- Ціна, мобільність, дизайн
- Недоліки:
- Не найпотужніше всмоктування, треба чистити після кожного масового прибирання
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Отличный пылесос! Лёгкий, мощный, удобно хранить. Одни плюсы!
- Переваги:
- Сила всасывания.
- Юлія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Супер,тянет прекрасно,а ещё сделала так как писали девочки одеваю на фильтр капроновый носом вообще огонь
- Переваги:
- Компактный
- Недоліки:
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Дуже зручний, добре пилососить
- Даніела Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Суперовий пристрій
- Аліна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Коистуюся вже рік, справно працює в будинку 95 кв м, легкий і зручний, не займає багато місця, доволі потужний, топ за таку ціну
- Переваги:
- Легкий, компактний, гарно збирає сміття
- ЛюбовьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Тільки якщо пилососити маленьку кімнату, швидко забивається фільтр, який дуже погано чистити, не сподобався
- Переваги:
- Маленький
- Недоліки:
- Забивається фільтр
Представник брендуДобрий день! Нам дуже прикро, що товар вам не підійшов.
Deerma Corded Hand Stick Vacuum Cleaner обладнаний двигуном потужністю 600 Вт і забезпечує силу всмоктування до 16 000 Па, що дає змогу ефективно прибирати як тверді підлогові покриття, так і килими. Вбудований HEPA-фільтр уловлює дрібнодисперсні частинки, сприяючи підтриманню чистоти повітря. Завдяки малій вазі 1,8 кг, ергономічній конструкції, широкій щітці з роликами та мережевому кабелю довжиною 5 метрів користуватися пилотягом зручно навіть під час тривалого прибирання. Зазначені характеристики роблять дану модель однією з найкращих серед подібних пристроїв у такому ціновому діапазоні.
Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до функціоналу пристроїв та індивідуальний погляд на обслуговування, проте обов'язково врахуємо вашу думку для покращення нашої продукції.
З повагою, служба підтримки Deerma!
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Топ за свои деньги!