Відгуки покупців про Сухий корм для дорослих собак мініатюрних розмірів Royal Canin Xsmall Adult, 1.5 кг

Оцінка користувачів 4.88/5
на основі 72 відгуки
  • Дмитро Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Беру не вперше. Чудовий товар та швидке обслуговування. Рекомендую товар та продавця

Переваги:
    Якісне
    Недоліки:
    Не помітив
  • Анастасія М***

Дуже подобається магазин. Завжди швидке оформлення та доставка. Свіжий товар.

Переваги:
    Якість та швидкість.
  • Наталія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 500 г

Беру не перший рік, супер!

• Наталія

Завжди тримаю під рукою цей корм. Використовуємо не на постійній основі, а як додатковий, в разі потреби. Нещодавно після стерилізації собачки на фоні наркозу та антибіотика, мали невеликі проблеми зі шлунком та кишківником. Треба було декілька днів протриматися на дієті. Тому рекомендую корм для песиків на постійній основі,які дотримуються дієти, або,як додатковий, як у нас.

• Лолита С***

Кращій корм

Переваги:
    Скпер
  • Ірина Л***

Собака їсть четвертий рік і не набридає.Якісний корм і ніяких проблем з травленням.Рекомендую.

Переваги:
    Натуральні компоненти.
  • Татьяна

Найкращий корм! Рекомендую!

Переваги:
    Все
  • Ирина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Найкращий корм для маленьких собачок. Вже більше 10 років даю своїм собачкам і жодних проблем з травленням. Інший навіть не розглядаємо.

• Наталя З***

Хороший корм. Собакам подобається.

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Uniqzoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Доставка швидка , хороший корм і найдешевша ціна на розетці !

Переваги:
    Класна ціна
    Недоліки:
    не має
  • Елена

Чихуахуа кушает с удовольствием, хотя обычно привередливая, и желудок на некоторые премиальные корма плохо реагирует. Пищеварение отличное!

• Рая К***

• Наталія К***

Собака шпіц їсть з задоволенням.

• Алина Д***

Останні 2 замовлення корм сирий, скоріше за все зберігається не в правильних умовах

Переваги:
    Недоліки:
    Сирий корм

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Наталія Б***

Заказывала уже несколько раз, все хорошо, все вовремя , дешевле, чем у других

• Олена

Чудовий корм. Собака їсть з задоволенням.

Переваги:
    Зручний розмір гранул, подобається собаці, добре впливає на стан травлення та шерсті
  • Татьяна

Мої собаки їдять Роял Канін все своє життя, при цьому абсолютно здорові, алергії немає, розладів шлунку та зайвої ваги немає також. Цей корм - ідеальне співвідношення ціни та якості. Добре й те, що він збалансований та додаткові вітаміни вже не потрібні. Дуже зручний, коли собаки у довгих переїздах.

Переваги:
    Дуже якісний сухий корм
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Яринка

• Яринка
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

• Анжелика С***

Цена качество

Переваги:
    Быстрая доставка
  • Олександр М***

Придбав для Померанського Шпіца, корм підійшов

• Наталья С***

Корм, мабуть, смачний, бо наш шпіц їсть його із задоволенням.

• Наталя З***
    Відгук від покупця. Продавець: Pets Favorite. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Корм хороший, але одній з моїх трьох не підійшов. Жирний. Купуватиму іншого виробника.

Переваги:
    Недоліки:
    Не всім підходить
  • Вячеслав К***
    Відгук від покупця. Продавець: RichPets. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Гарний корм

Ок.

Переваги:
    Ок.
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  ЕКСПЕРТПЕТ

Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
      Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
      Нехай Вашому хвостатому смакує.
      До наступних зустрічей!

• Леся К***
    Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг

Швидка доставка, все супер, песики в захваті)

Все ок.

Все ок.

• Ирина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг

Все соответствует заявленному. Спасибо за оперативность. Упаковка товара на высшем уровне!

• Надежда Б***

Хороший корм,моя чихуашка ест,не отказывается,брала по акции,рекомендую

Переваги:
    Маленький размер крокет
  • Андрій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Чорна кішка. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Все ок

• Мар'яна Б***

Рекомендую продавця

Зауважень немає

• Александр Д***

Дуже гарний корм. Ідеально підходить для чіхуа-хуа. Мій малий тільки його і їсть.

Переваги:
    Швидкість доставки. Ціна.
    Недоліки:
    Немає.
  • Олеся М***

Собака породи міні йорк гарно їсть.Ніяких алергічних реакцій.

Переваги:
    Хороша ціна
  • Євгенія О***

Замовляла для шпіца, корм гарно пахне, дрібний, але шпіц з‘їв його тільки один раз і відмовляється від нього, навіть на прогулянках в якості вкусняшки не їсть. Претензій до магазину нема. Доставка швидка, сервіс якісний.

Переваги:
    Запах, дрібний корм
    Недоліки:
    Собака відмовляється їсти