Відгуки покупців про Сухий монопротеїновий корм для котів Schesir Cat Adult Chicken курка 10 кг (ШКВК10)
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Коту корм сподобався і зіплок спрощує користування
Доброго дня! Дякуємо за довіру і високу оцінку якості нашої продукції ! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)
- Евгений Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Супер корм. Наша прям в захваті була! Не дарма спробували
- Переваги:
- Якість та ціна зіплок
- Юлия И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Корм хороший. Кошка ела
Добрый день! Спасибо за доверие и высокую оценку качества нашей продукции! Искренне рады, что Вы остались довольны.
- Мирошникова О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Котик уплетал за обе щеки. Надеюсь он так же полезен как и ароматен.
- Переваги:
- Аппетитно пахнет, коту нравится, цена
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
Добрый день! Благодарим, за Ваш выбор и доверие! Искренне рады Вашей высокой оценке качества нашей продукции. Если у Вас возникнут вопросы пожалу
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Корм беру не первый раз, и тут и в других магазинах. Но впервые привезли корм с непонятно как запаянным краем. Где зип застёжка, чтоб не выветривался корм? Такое чувство, что Розетка запаяла его сама. Вот не верю, что в упаковках 1.5 кг есть застёжка, а в 10 кг ее нет. Как его хранить?
Теперь боюсь его котам давать.- Недоліки:
- Кустарная упаковка
- Билецкая Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Кошка полюбила корм с первой пробы. Советую.
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Раніше замовляв цей корм пакетами по 1,5 кг. і все було добре...приходили з терміном придатності більше року, але не останнє моє замовлення. Таке відчуття, що як тільки оплачуєш замовлення карткою на сайті тобі щось та й впарять браковане або із стікаючим терміном придатності. Це я зараз про пакет корму на 10 кіло з кінцевим терміном придатності в 6 місяців! Будемо ділитися з сусідами.
- Недоліки:
- стікаючий термін придатності
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Берем сухой корм редко, как дополнение к влажным кормам, т.к. наш кот ест его не охотно. Но этот превзошел все ожидания. Кот уплетал его с огромным удовольствием. Будем брать еще))
- Переваги:
- Состав, котик есть с большим удовольствием
- OksanaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Коту понравился, ест с удовольствием.
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Беру в который раз и счастлива за своих котодеток
- Переваги:
- Состав. Нравится хвостикам.
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Взяла много разных видов. Данный вид корма с курицей взяла и большой пакет. И два маленьких на пробу маминым любимцам.
- Переваги:
- Как по мне, то одни достоинства.
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Настолько понравился моим кошкам, что закупилась основательно.
- Переваги:
- Состав. Наладился стул.
- ната н***
а до этого какой был стул? склонность к жидкому, или наоборот?
именно н этой разновидности корма? только сушку эту даете?
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Понравился настолько, что молниеносно заказала по 1,5 кг!
- Переваги:
- Состав! Качество!
- Ірина С***
Скажіть, будь ласка, розмір крокетів у всіх однаковий? Я взяла для виведення шерсть - він дуже дрібний. Хочу з більшими гранулами.
- OksanaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Коту понравился.
- Андрій К***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
в упаковці 10кг немає зіплоку. абсолютно ідіотське рішення — як зберігати свіжість 10 кг корму?? виробник дуже економить на пакуванні, що в малих, що в великих упаковках, зіплоки на маленьких упаковках бувають дуже погано припаяні і пропускають повітря.
- Переваги:
- котам подобається, покращилось травлення і шерсть
- Недоліки:
- абсолютно кончене пакування