Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Чорнослив в'ялений без кісточки 0,3 кг

Оцінка користувачів 4.65/5
  • Відгуки про товар продавця Healthy Snacks
  • Зоряна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Healthy Snacks. Загальна вага: 300. Упаковка: Вакуумна упаковка

Дуже смачний. Замовила ще.

• Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Healthy Snacks. Загальна вага: 1000. Упаковка: Вакуумна упаковка

• Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Healthy Snacks. Загальна вага: 500. Упаковка: Вакуумна упаковка

Крупные вкусные беру уже второй раз!

• Денис В***

Гарний чорнослив в вакуумній упаковці.

• Березка О***

Хороший чорнослив.
    Не вогкий, не пересушений.
    Приємний, збалансований смак.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Відсутні
  • Марта П***

Якісний товар і швидка доставка! Дякую

• Продавець  Healthy Snacks

Дякуємо за відгук)

Вкусный

Переваги:
    Сочные ягоды
  • Юлія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 1000. Упаковка: Паперовий пакет

Дуже смачні великі плоди, чистенькі й ароматні. Чорнослив свіжий, м'ясистенький, не пересушений. Без кісточок. Смак не кислий, як для салатів, а м'який десертно-солодкий.
    Хотіла використати для домашніх цукерок, а в результаті поїдаю його просто в чистому вигляді - той ще смаколик :)

Переваги:
    Смачнющий, чистий, великий і м'ясистий чорнослив
    Недоліки:
    Важко зупинитися і не з'їсти половину за раз (:
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000. Упаковка: Паперовий пакет

Мы очень любим такой чернослив в запеканке, в начинке пирогов, фаршированный грецкими орехами.... С ним всё очень вкусно! Этот чернослив очень хорошего качества, именно такой легко использовать в приготовлении.

• Продавець  НАТАЛ

Ольга, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Альона К***

Чорнослив дуже смачний, плоди цілі, не злипаються. Рекомендую!

• Шмакова Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Десна. Загальна вага: 500. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock

вкусный, понравился

Переваги:
    крупный, не пересушен
  • Ілля Г***

Цей чорнослив приємно здивував своєю натуральністю! Без доданого цукру, ніжний і смачний! Раджу!

Переваги:
    Супер приємний і якісний!
  • Павло П***

Смачний чорнослив

Переваги:
    Смачний

• Ирина

ВКУСНО!!!!!

Переваги:
    Очень вкусно!
    Недоліки:
    Нет.
    • Продавець  НАТАЛ

• Олександр О***

Дуже смачний чорнослив. Дякую!

• Ирина Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Десна. Загальна вага: 250

Вкусный, свежий, мягкий чернослив.

• Алла Ц***

Дякую,чудовий чорнослив

• Продавець  НАТАЛ

Алла, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Ірина К***

Все ок.

• Продавець  НАТАЛ

Ірина, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Оксана Б***

Товар відмінний

Переваги:
    Гарно запакований. Вчасно відправлений.
    • Продавець  НАТАЛ

Оксана, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Юрий М***

Спасибо .хороший

Переваги:
    Хорош
    • Продавець  НАТАЛ

Юрій, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Ольга К***

Купую не вперше, дуже задоволена. Великий смачний чореослив. Дякую продавцю. Рекомендую

Переваги:
    Швидка доставка, смачний

• Ольга К***

Дуже смачний чореослив, відразу замовила вдруге. Дякую продавцю. Рекомендую

Переваги:
    Смачний, великий, не сухий

• Лина Д***

Дуже смачно.

Переваги:
    Кісточки нема.
    Недоліки:
    Як на мене трохи вологий, ніж треба. Але вважаю це суто для мене!
    • Продавець  НАТАЛ

Ліна, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Вікторія М***

найліпший чорнослив, який я коли-небудь купляла!

Переваги:
    соковитий, чистий, м'ясистий, солодкий, смачний ну дуже!
  • Олександр О***

Дуже смачний чорнослив, чекаю коли з'явиться знову

• Продавець  НАТАЛ

Олександр, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Лариса

Мила холодною водою.
    Доставили швидко, запакований у пакет.

Переваги:
    Дуже смачний, солодкий, майже весь цілий, м'який, начинила горіхами.
    Недоліки:
    Можливо він підсолоджений цукром, або якимось іншим підсолоджувачем, бо солодкий
    • Продавець  НАТАЛ

Дякуємо за відгук і оцінку нашої праці. Смачного!

• Тетяна В***

Дуже смачний!Свіжий!

• Продавець  НАТАЛ

Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного!

• Александр К***

Чорнослив сподобався. Упаковка також заслуговує окремої уваги.
    Дякую за гарне відношення до покупців!

Переваги:
    Смак, розмір, цілісність, упаковка

• Игорь Х***

надо побыстрее съесть этот килограмм и заказать еще :)

Переваги:
    чернослив хорошего качества, мягкий, вкусный
    Недоліки:
    не обнаружил
    • Продавець  НАТАЛ

• Анна С***

Дуже насичений смак, сам чорнослив м’який

• Ірина К***

Дякую.

Переваги:
    Гарно упаковані.
    • Продавець  НАТАЛ

Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного!

• Наталия В***

Гарно запакована посилка,зручна і безкоштовна доставка...замовила ще раз.

Переваги:
    Свіженький,смачненький чорнослив.
    • Продавець  НАТАЛ

Дякуємо за відгук і оцінку нашої праці. Смачного!

• Олександр О***

Ніколи не розумів такі відгуки. Все подобається, все влаштовує і 4 зірки? Це як? Якщо все влаштовує, то це 5 зірок.

• Светлана Щ***

Рекомендую, крупні сливи, упаковка герметична, чистенький товар.

Переваги:
    Чорнослив смачний, блиск вказує на оброблений, що не є корисним, упаковано дбайливо посилку.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  НАТАЛ