Відгуки покупців про Двір шипів і троянд. Сара Дж. Маас
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Книга прийшла в ідеальному стані, дуже гарна якість, немовби тільки що з друкарні
Дякуємо з Ваш відгук!
- Ганна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
️
Дякуємо за Ваш відгук!
- РітаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Без пошкоджень
- Марія К***Продавець: Rozetka
добрий день. чи відомо коли книга буде в наявності?
Добрий день! Очікується не раніше наступного місяця
- Валерія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ще не читала але цієї письменці брала це продовження книги ,,Двір крил і руїн"
- Переваги:
- Сучасна фантастика кожна сторінка як окрема історія і одночасно все між собою пов'язано
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже цікава і незвична для більшості історія яка хапає за живе . Раджу прочитати і переконатися.
- Переваги:
- Легка в читанні
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цікава книга
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Был приятно удивлён
- Переваги:
- ОЧень увлекательная книга
Дякуємо за Ваш відгук!
- РусланПродавець: Rozetka
«Двір шипів і троянд» - це книга про дівчину Фейру, яка одного разу змушена покинути сім'ю та пройти крізь стіну до світу Фейрі. Ну це вже дуже стисло, щоб ви розуміли що до чого. Але історія набагато глибша і цікавіша. Звичайно, із своїм плюсами та мінусами. Куди ж без цього. Сюжет цікавий, хоча дуже вже це схоже на інтерпретацію «красуні та чудовиська». Події розвиваються динамічно та затягують одразу. Фейра - живий персонаж, вона цікава, бо не ідеальна. Не вміє читати та писати, але чудово полює, бо це було в пріоритеті. Так спочатку вона дещо наївна, але ми слідкуємо як вона розвивається і стає сильнішою. Світ дуже об'ємний і цікавий. А атмосфера просто неймовірна. Одразу хочеться зануритися з головою в історію. Стиль письма автора теж дуже приємний, а сама книга читається доволі швидко. Єдине, що мене засмутило - це любовна лінія. Бо вона, м'яко кажучи, ніяка як і сам головний герой. А ще сестри Фейри жах як бісили мене. Бісила часом і сама Фейра, але це було терпимо. В цілому, книга поки що не тягне на якесь дуже глибоке чтиво, але як фентезі вона дуже цікава і захоплююча.
- Переваги:
- цікава обкладинка та зміст