- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Колір виробу: Чорний
Рекомендую
- Переваги:
- Полосос за свої кошти просто класний,потужності вистачає, весь пил вбирає добре, продавці швидко звʼязалися
- Недоліки:
- Поки що немає
- Альона П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Користуюсь вже два місяці-тягне нормально,але є один мінус-потрібно пилососити тільки за ворсом на коврі(якщо тільки для плитки,то буде добре
- Переваги:
- Мощний
- Недоліки:
- Тільки за ворсом
Представник брендуДобрий день! Дякуємо вам за відгук.
Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до ефективності роботи пилотяга та індивідуальний підхід до процесу прибирання, проте ми обов'язково врахуємо ваші зауваження для покращення нашої продукції.
- Анжела Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Підходить для щоденного прибирання, ідеально справляється з пилом і крихтами. Великий резервуар для пилу на 1.2 л. Має невелику вагу, тому легко користуватися ним.
- Переваги:
- Зручно очищати контейнер для пилу. Насадки для меблів в комплекті
- Недоліки:
- Все добре
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Чудовий пилосос, працює 2,5 роки без нарікань, для невеликої квартири саме те
- Переваги:
- Легкий, компактний, ціна
- Недоліки:
- Тільки для маленьких квартир
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Мені підходить , замовила би ще один якби була доставка безоплатна, бо провід коротковатий.
- Владислава Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Чудова річ. Користуюсь постійно для прибирання кімнати.
- Переваги:
- Швидка доставка, якість товару
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Пилосос не поганий. Всмоктує.
Фільтр можна мити і замінити.- Переваги:
- Потужність
- Недоліки:
- Після 4 місяців використання, тріснула колба для сміття.не тримає фікстор трубки.
Представник брендуЄвгеній, вітаємо! Нам дуже прикро, що у вас виникли такі труднощі.
Наша компанія відповідально ставиться до виготовленої техніки та надає гарантію на пилотяг терміном на 12 місяців. Важливо зазначити, що при коректному використанні згідно з інструкцією та якісного обслуговування пристрою, механічні пошкодження не виникають, оскільки деталі товару виготовлені з досить міцних матеріалів. Deerma Stick Vacuum Cleaner Mini (DX115C) має потужність всмоктування у 15 000 Па, потрійну систему фільтрації та потужний двигун у 600 Вт. Зазначені характеристики, разом з місткою ємністю для бруду в 1.2 літри, роблять дану модель однією з найкращих у цій ціновій категорії. Нам дуже важлива кожна думка від користувачів й ми обов'язково врахуємо ваші зауваження для покращення нашої продукції.
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Хороший пилосос за свою ціну.з роботою справляється,для прибирання невеликої квартири хороший варіант
- Недоліки:
- Невеликий розмір
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Хороший товар за такие деньги.Пользуюсь пару недель,пока все нормально.
- Переваги:
- Хорошо собирает и всасывает сор и пыль на гладкой,ковровой поверхности.
- Недоліки:
- Нет.
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Перестав працювати після 10 хв роботи
- Переваги:
- Тягне
- Недоліки:
- Перестав працювати після 10 хв роботи
Представник брендуВітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна неприємність.
Задля вирішення цього питання, ми рекомендуємо звернутись напряму до інтернет-магазину Rozetka. У розділі "Зв'язатись з нами" перейшовши до чат-бота або безпосередньо через менеджерів у пунктах самовивозу.
Наша компанія також із задоволенням вам допоможе. Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру компанії Deerma: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
Ваше звернення зареєстровано за номером 1527309. Будемо чекати!
З повагою, служба підтримки Deerma!- Дмитро Ж***
Треба контролювати вміст ємності для сміття!
Контейнер забився і двигун перегрівся! Все логічно!
- Інна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Це мій маленький помічник для швидкого прибирання! Не займає багато місця, дуже легкий і завжди під рукою. За свою ціну прям дуже чудовий варіант. В комплект входять насадки для меблів.
- Переваги:
- Бюджетний, легкий, добре прибирає сміття та крихти.
- Оксана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Норм пилосос на свої кошти,тягне непогано
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Перше враження чудове, свою роботу пилосос виконувати на всі 100. Як покаже себе далі побачимо.
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Він дійсно, потужний гарно всмоктує, плюс що фільтри миються , зручний
- Переваги:
- Гарна якість , потужний, миючі фільтри
- Недоліки:
- Хотілося шнур щоб був більш довгий приходиться вмикати через подовжувач
- Леся К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Супер пилосос.Зручний у використанні.
Рекомендую!!!- Переваги:
- Анжела Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
На свої гроші то хороший апарат брали доя квартири 45 кв. метрів то все гуд, правда хочется давніший кабель.
- Переваги:
- Компактний, гарно виконує свою функцію
- Недоліки:
- Хочется більший кабель
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Ручка не тримає, погано втягує
- Переваги:
- Одні не доліки
- Недоліки:
- Суцільний не долік
Представник брендуРоман, вітаємо! Нам шкода, що у вас виникли подібні труднощі
Зниження сили всмоктування може свідчити про перегрів двигуна внаслідок засміченості фільтра або вказувати на технічну несправність пилотяга. Для підтримання оптимальної потужності, ми рекомендуємо очистити фільтр та щітку від засмічень та робити перерви під час довготривалої роботи пристрою.
У разі ж відтворення складнощів, ви можете звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Deerma: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Наші менеджери із задоволенням вам допоможуть!
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Потужність пилососа відповідає заявленій — тяга хороша, прибирає нормально. Але якість конструкції дуже розчарувала. Пластик крихкий і виглядає дешевим для такої ціни.
Пилосос приїхав уже із заклеєним скотчем баком для сміття, оскільки він нормально не тримається. Це виглядає як брак або проблема зі збіркою.
Крім того, користувався лише один раз. У дорозі ним не скористаєшся, бо працює тільки від 220 В. Кабель тонкий і виглядає дешевим.
Загалом працює, але якість матеріалів і виконання не відповідають вартості.- Переваги:
- По потужності відповідає можна пашину прибрати
- Недоліки:
- Мало насадок дішманський пластик і бачок заклеєний
Представник брендуДобрий день! Нам прикро, що у вас виникла подібна неприємність.
Нещільне ж прилягання контейнера для сміття може свідчити про некоректне встановлення або вказувати на можливий дефект. Радимо пересвідчитись, що всі компоненти пристрою зібрані згідно з інструкцією та не мають зовнішніх пошкоджень.
У разі виникнення будь-яких складнощів в роботі, рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісного центру Deerma: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
- АннаВідгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір виробу: Чорний
Не раджу цей пилосос. Мені не сподобався!
- Переваги:
- Компактний та легкий
- Недоліки:
- 1. Дуже погано втягує будь, яке сміття
2. Постійно відпадає ручка
- Продавець WOWS
Вітаємо! Нам прикро, що ви залишились незадоволені продукцією й у вас виникли подібні складнощі.
Наш магазин завжди намагається допомагати клієнтам в будь-яких питаннях й ми із задоволенням докладемо усіх зусиль, щоб вирішити ваш запит. Будь ласка, зверніться напряму до нас, де фахівці зможуть уточнити більше інформації та провести ретельну діагностику пилотяга. Будемо чекати!
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Дуже удобно
Представник брендуВітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Однокімнатна квартира, то вистачає пропилососити. Шнур довгий. Потужність гарна. Поки працює. Далі побачу. Тільки цікавить де фільтр можна запасний придбати.
- Переваги:
- Компактний, легкий, дешевий
- Недоліки:
- Обережно працюю з них, бо конструкція так собі. Щоб не притиснути і не зробити йому вирвані роки
Представник брендуНаталія, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Працює добре, але погано фіксується металева ручка.
Представник брендуДмитро, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
користуюсь вже майже рік, дуже задоволений, малий, зручний та потужний
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
Представник брендуОлександр, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір виробу: Чорний
За таку ціну гарний, потужний пилосос. Ще й зручний, та не займає багато місця. Я задоволена.
- Продавець WOWS
Марина, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- Микола Х***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір виробу: Чорний
Хороший бюджетний пилосос. Легкий, компактний, з нормальною силою всмоктування — пил і крихти прибирає без проблем.
- Переваги:
- Зручно, що можна використовувати як ручний. Для щоденного сухого прибирання квартири — саме те.
- Недоліки:
- З мінусів: шумнуватий і працює від розетки. За свою ціну — повністю виправдовує очікування.
- Продавець WOWS
Вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
свою роботу виконує відмінно
Представник брендуВіталій, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Владимир Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Хорошо бы чтобы он комплектовался щеткой для очистки фильтра
- Переваги:
- Удобный в эксплуатации, довольно мощный
Представник брендуВолодимир, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!- Совет
Можно использовать старую зубную щётку..
- Богдан З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Все добре
Представник брендуБогдан, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Очень мощный и крутой Спасибо Продавцам!!!
- Переваги:
- Отличный
- Недоліки:
Представник брендуТетяна, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Андрей Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Згорів через дві хвилини.
- Недоліки:
- 10 з 10
Представник брендуАндрій, вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна неприємність.
Будемо чекати!
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Отлично все
- Переваги:
- Мощность
- Недоліки:
- Нет регулирования мощности
Представник брендуЮлія, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Потужність всмоктування чудова, справляється з шерстю, пилом та маленькими твердими/іншими видами сміття
- Переваги:
- За свою ціну чудово
- Недоліки:
- Видув повітря трішки не зручно розміщений, через що пил, та шерсть іноді розлітається з підлоги в деяких випадках
Представник брендуОлександр, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- Анастасия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Дуже зручний у використанні, гарний зовнішній вигляд
- Переваги:
- Добре вбирає пил
- Недоліки:
Представник брендуАнастасія, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Сгорел мотор на 4 включение
- Переваги:
- Недоліки:
- Все остальное
Представник брендуІгор, вітаємо! Нам прикро, що у вас виникла подібна неприємність.
На жаль, без детального огляду товару дуже важко підказати причину виникнення заявленої несправності. Наша компанія відповідально ставиться до своєї продукції та робить усе можливе для запобігання будь-яким складнощам з технікою.
Для ретельної діагностики пилотяга, рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісного центру Deerma: 0 800 20-91-45 або через сайт: посиланняНаші менеджери із задоволенням вам допоможуть.
- Мария С***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір виробу: Чорний
Пылесос маленький и удобный очень мощный!!!!
- Переваги:
- Компактный и мощный
- Продавець WOWS
Марія, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- Анна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Хотілось щоб був кращий((
Представник брендуДобрий день! Дякуємо вам за відгук.
Розуміємо, що кожен користувач має різні вимоги до ефективності роботи пилотяга, проте обов'язково врахуємо вашу думку для покращення якості нашої продукції.