- Юлія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Замовлення мала отримати 7 лютого, проте зараз вже майже 10, товар ще не доїхав до пункту видачі, й не факт, що доїде.
Продавець - Розетка, то ж має знати, коли замовлення буде реально доставлено й, відповідно, могли б САМІ сповістити про таку ситуацію, а не змушувати покупця моніторити самостійно, кожного дня сподіватись на знову розчаровуватись.- Недоліки:
- Жахливий сервіс Розетка
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Безугла М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Шикарна ковдра за свої гроші. Сплю як у хмарах незважаючи на відключення. Дуже вдала покупка. Ніколи не могла подумати, що бамбук може бути таким теплим.
- Переваги:
- Легке, дуже тепле
- Недоліки:
- Нмає
- Оксана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Ковдра легка, тепла, м'яка. Швидко доставили
- Переваги:
- Тепла, м'яка
- Недоліки:
- Помірний запах наповнювача, який зник після провітрювання
- Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Якісна ковдра, купила собі і малому рекомендую, воно явно зимове, влітку і навесні вам буде спекотно під ними. Сон став набагато якіснішим і в мене і в малого.
- Переваги:
- Тепла, зручна, не дуже легка, тому швидше вдається засинати
- Недоліки:
- Не випускає зранку, хочеться подовше під нею лежати
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
На дотик приємне, приїхало вчасно, у відділені не розгортала. Вдома оглянула і побачила плями, прикро.
- Недоліки:
- Плями
- Андрей О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Одеяло супер, тепло , комфортно спать.
Рекомендую) - Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Дуже м'яка, ніжна та тепла ковдра
Брав 140х205, але якщо є можливість і наявність, для однієї особи 160х205 буде найкращим варіантом
Ціна-якість виправдовує товар. Дякую за комфортний сон :)- Переваги:
- Ціна, легке і тепле
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Добротна ковдра, мені сподобалась, купував на подарунок, комплектується прозорою сумкою з ручками. Рекомендую.
- Переваги:
- Легке та тепле
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Очень лёгкое и тёплое одеяло
- Переваги:
- Лёгкое и тёплое
- Вшивцева М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Одеяло хорошего качества, швы ровные, мягкое. Но не зимнее, хотя думаю,что холодно не будет. Просто имейте ввиду,что оно тонкое и лёгкое
- Маргарита В***
Хочу дополнить отзыв. Ребёнок поспал пару ночей и говорит,что одеяло очень тёплое. Спасибо за товар, рекомендую!
- Мария В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Дякую, дуже легка и мʼяка
- Переваги:
- Легка
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Хочу надати додатковий відгук на ковдру. Дитина проляла кока колу на ковдру, прийшлось прати- відіпралось чудово і повісивши сушитись : вся волога дуже швидко стекла і ковдра стала сухою, що неможе не тішити.
- Переваги:
- Легка та тепла
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Поспавши ніч пишу відгук про ковдру. Легка, абсолютно один в один як на фото продавця, приємна ковдра, досить тепла. Сказати що ліг і жарко - ні) в квартирі у нас 21 градус тепла - спати було нормально. Тому якість і ціна дійсно відповідають, якщо хочете теплішу - прийдеться викинути більше грошей))
- Переваги:
- Легка та ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- Кристина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Легка та тепла ковдра, рекомендую)
- Переваги:
- Легка, тепла
- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Тепла, легка, зимова.