Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Кейс пластиковий Makita 821661-1 (DF031D, DF331D, DF332D, HP331D, HP332D, TD110D, TD111D, TW060D, TW140D, TW141D, TW160D, TW160D, DF333D, HP333D)

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: PANSTOR

Очень качественный кейс за вменяемые деньги. Брал для гравера. Подошёл отлично.

• Продавець  PANSTOR

Ігоре, ми дуже вдячні Вам за відгук про наш товар!

• Олег О***
    Відгук від покупця. Продавець: PANSTOR

Нещодавно став володарем даного девайса. Після замовлення продавець відразу зв'язався для уточнення деталей і в той самий день товар був відправлений Новою поштою. В інтернеті підбирав собі щось під шуруповерт DeWalt і на Розетці побачив цей кейс. Після внесення незначних змін у конструкцію отримав те, що шукав. Покупкою на разі задоволений, а там покаже час. Є незначні зауваження: трохи зам'яка пластмаса і невідомо як себе поведуть защіпки замків, у яких немає нічого металевого.

Переваги:
    Зовнішній вигляд, якісно зроблено
    Недоліки:
    Пластмаса
    • Продавець  PANSTOR

Олег, кейс виготовлений з фірмового "тягучого" пластика Makita, хто користується продукцією даного бренду чудово знає що це довговічний матеріал, здатний витримувати доволі серйозні механічні навантаження. Думаю Вам також цей кейс прослужить дуже довго.

• Шанюк В***
    Відгук від покупця. Продавець: PANSTOR

Дякую кейс чудовий,все як у описі.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Покаже час
    • Продавець  PANSTOR

Ми дуже вдячні Вам за те що приділили час на написання відгуку про наш товар! :)

• Шанюк В***
    Відгук від покупця. Продавець: PANSTOR

Кейс отримав швидко,зроблений якісно, пластик непоганий закривається щільно ціна і якість,продавець зателефонував одразу для уточнення.продавця рекомендую.

Переваги:
    Добре
    Недоліки:
    поки що все добре
    • Продавець  PANSTOR

Василю, ми дуже вдячні Вам за детальний відгук оцінку нашої роботи!

• Гнатюк А***
    Відгук від покупця. Продавець: PANSTOR

Отличный кейс среднего размера с хорошим пластиком, не хлипкий, плотно закрывается.
    В общем взял себе 2, покупкой доволен

Переваги:
    хороший пластик