- Сергій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кратність наближення: 12x
Це мій перший біноколь.Мені все сподобалося,гарна якість біноклю.
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кратність наближення: 12x
Це мій перший бінокль, то ж немає з чим порівнювати. Вагався між моделями diamondback та crossfire, але зупинився саме на diamondback, хоч вона і дорожча. Бінокль доволі компактний, картинка чітка та контрастна, огляд широкий. Вночі також гарно видно.
- чернов а***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кратність наближення: 10х
Дякую, все добре
Представник постачальникаВітаю, дякую за Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кратність наближення: 10х
Давно мріяв купити бінокль і ось мрія здійснилася). Користуюсь на довго. Гарна соковита та різка картинка. Для новачків типу мене гарний варіант. З рук поки що не звично спостерігати, потрібно тренуватись.
- Переваги:
- Якісна картинка та збірка. 25 років гарантії
- Недоліки:
- Довелось шукати в ютубі як закріпити наплічник :) Трішки важить.
Представник постачальникаВітаю, дякую за відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Олег
Офіційна гарантія на Vortex - пожиттєва та покриває усе, крім викрадення та якщо загубите, тобто, якщо є сам бінокль - у будь-якому стані і можна ідентифікувати, що це Vortex, то виробник гарантує, що або відремонтує, або замінить на новий (наберіть в ЮТ "Torture Testing Vortex's "Unlimited" Warranty" або просто "Vortex Warranty").
Це одна з причин чому купив Vortex (Diamondback HD 8x42) - як би обережно не користувався, але за 3-5 років, а тим паче 10-15 років лінзи та об'єктиви будуть так чи інакше "того" (навіть за умови правильного чищення), не кажучи вже про можливість випадкового падіння та т.п. - Александр
Меня пугает такая большая гарантия. 25 лет это много. Хотя по меркам космоса это мгновение. Буду брать