Відгуки покупців про Крісло KULIK SYSTEM GALAXY Антара з підголівником без дизайнерського шва Каштановий

Оцінка користувачів 3/5
на основі 4 відгуки
  • Кузьменко Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купував це крісло в розетці. Хрестовина крісла не була обмотана захисною плівкою. Нова пошта як завжди не вміє доставляти посилки. Коробка приїхала не ціла й одна із частин хрестовини продирявила коробку й відповідно була пошкоджена при транспортуванні. Як результат маємо царапини на хрестовині.

Недоліки:
    Доставка НП й не запакована хрестовина.

• Андрей Л***
    Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Креслом очень доволен,после двух месяцев использования никаких нареканий,оооочень удобное.
    Рекомендую

Переваги:
    Удобное,стильное,качественное
    Недоліки:
    Пока не обнаружено
  • Дмитрий
    Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий

На роботі стоять такі, через кілька років полущився дерьмантин, не працюють всі крутилочки.

Переваги:
    Добре, але не довго, виглядає
    Недоліки:
    Курлик сістем
  • Пертая И***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий

Покупал 5 лет назад. Сразу возникла незначительная проблема с механизмом. Но я не смог разобрать стул чтоб отправить по этому так и не устранил. Пользовался. Потом через три года обивка полностью испортилась и сейчас выглядит как на фото. Как его перешить, что с ним делать я не знаю. Выбросить жалко.

Переваги:
    Дизайн
    Недоліки:
    Плохое качество
    • Влад

Ты очень помог своим отзывом. Спасибо большое за фото теперь понимаю, что отзывы о том (оно не облазит как у конкурентов) тупо купленные.

• Жанна У***

Дякую за відгук. Допомогло з вибором

• Кузьменко Д***

Але ж у вас матеріал не антара ?